ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид |24.05.14г.|

Мнениеот MoNteSo » 25 май 2014 00:54

Мляко с ориз написа:http://www.bbc.com/sport/0/football/27383593
Айде тея, които говорят как Атлетико "контролирали" мача да си лягат вече, че е късно :lol:
63/37%
20/11 удара
9/4 в целта
Яко контролиране беше

Можеш да контролираш мача и без да си подаваш излишно топката. Точно ти, като фен на Реал, съм сигурен, че си го казвал за Барселона. Контролираха срещата Атлетико. Такъв им е стилът, обичат да се защитават, и в дадени моменти да пресират ужасно мощно в предни позиции, с което да нарушават темпото на противника, и в точно тези моменти създават положения. Ако извадиш ъгловите удари съм сигурен, че са в полза на Атлетико. Отделно от това до 70мин съм сигурен, че статистиката не е била такава. Факт е обаче, че мач се играе 90 мин, а в случая 120, и дългата резервна скамейка и повечето финансии си казаха думата.

tornadoto_96 написа:Кога ще са празненствата знае ли се?

Защо ще ходиш ли да празнуваш :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2014 00:55

Сираков и той дрънка глупости.. Продължението било толкова, колкото го е дал съдията.. Глупости на търкалета! Че то по тая логика можеше да даде и 15 мин. - пак ли щеше да е в реда на нещата!? Пет минути при почти никакво накъсване на играта и гол в 3 мин. и 20 сек...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 25 май 2014 00:56

Niksh0 написа:
JackPackage написа:Фантастичен сезон! 1-2 мин ни лишиха от дубъла! В продължението просто нямахме сили... :|

Коста не трябваше да започва просто нямахме смени за да пуснем по-свежи играчи и центъра ни смазаха в продълженията...
Жалко, много жалко, но футбола е жесток понякога...
До 75 минута ги надиграхме тотално - мача вървеше, както ние искахме, но просто дългия сезон и контузиите си казаха думата...

Честита 10-а на Виктор, Зидан и Никшо!

Горд съм че съм фен на този отбор!
AUPA ATLETI!!!

П.П: 2 симулации на Роналдо, втората дори за дузпа, но това нямаше значение вече....както и да е.

Мерси и поздравления и на вас.
Сега се радвам, но мога да се представя какво ви е, просто не ви стигнаха физически сили и малко късмет.
Нямаше да е незаслужено ако бяхте спечелили.

Сега по-трудното според мен ще е да задържите това ниво и следващия сезон и какви трансфери ще направите.

Ще видим догодина...Чоло показа че от 11 средностатичстически добри играчи направи най-добрия отбор (не индивидуално) в света!
Сезона е повече от успешен и за нас, макар че можеше да е още по-исторически, но съдбата беше решила друго явно... :cry:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 май 2014 00:56

Niksh0 написа:
JackPackage написа:Фантастичен сезон! 1-2 мин ни лишиха от дубъла! В продължението просто нямахме сили... :|

Коста не трябваше да започва просто нямахме смени за да пуснем по-свежи играчи и центъра ни смазаха в продълженията...
Жалко, много жалко, но футбола е жесток понякога...
До 75 минута ги надиграхме тотално - мача вървеше, както ние искахме, но просто дългия сезон и контузиите си казаха думата...

Честита 10-а на Виктор, Зидан и Никшо!

Горд съм че съм фен на този отбор!
AUPA ATLETI!!!

П.П: 2 симулации на Роналдо, втората дори за дузпа, но това нямаше значение вече....както и да е.

Мерси и поздравления и на вас.
Сега се радвам, но мога да се представя какво ви е, просто не ви стигнаха физически сили и малко късмет.
Нямаше да е незаслужено ако бяхте спечелили.

Сега по-трудното според мен ще е да задържите това ниво и следващия сезон и какви трансфери ще направите.

Това не може да стане. "Атлетико" приключи с големия футбол още тази вечер, както стана и преди четири десетилетия. Получи се нещо, както беше с Холандия на Кройф тогава. Два финала и две много съмнителни загуби. Това поражение ще ги пречупи.
Свърши се приказката. "Реал" ще стане и още по - силен, но "Атлетико" - не.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 25 май 2014 00:56

Sardukar написа:
Айде тея, които говорят как Атлетико "контролирали" мача да си лягат вече, че е късно :lol:
63/37%
20/11 удара
9/4 в целта
Яко контролиране беше

не се опитвай да мислиш, идиот!
Атлети тотално смазваше игровия план на Реал Мадрид до около 70 мин! Белите нямаха никакви чисти положения и се лутаха като мухи без глави.
Тая статистика може да си я завреше в дупарата!

ПП Интересно е, че Атлети пусна гол след корнер :o а това не им се случваше през този сезон. Двете принудителни смени ги осакатиха допълнително.

Идиот си ти тъпан прост.
Смешник, ще ти навра в дупарата аз нещо на теб, кретен
Срещу статистиката ли ще говориш бе малоумник.
Аз за разлика от теб мога да мисля, явно на теб не ти е присъщо.
Това ли е надиграване, бе тъпунгер два пъти повече владеене на топката и два пъви повече удари??? Ти или си много прост, или просто много мразиш Реал Мадрид. И в двата случая си мега зле.
Последна промяна от Мляко с ориз на 25 май 2014 01:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 май 2014 00:57

Какво толкоз е станало?
Вече десеткратен шампион бие едва двукратен финалист.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 май 2014 00:57

Знаете ли, че:Сборът от номерата на всички записани играчи за финала=226(2+2+6)=10 :)
GK 1 Spain Iker Casillas (c)
RB 15 Spain Daniel Carvajal
CB 4 Spain Sergio Ramos
CB 2 France Raphaël Varane
LB 5 Portugal Fábio Coentrão
RM 19 Croatia Luka Modrić
CM 6 Germany Sami Khedira
LM 22 Argentina Ángel di María
RF 11 Wales Gareth Bale
CF 9 France Karim Benzema
LF 7 Portugal Cristiano Ronaldo
Substitutes:
GK 25 Spain Diego López
DF 3 Portugal Pepe
DF 12 Brazil Marcelo
DF 17 Spain Álvaro Arbeloa
MF 23 Spain Isco
MF 24 Spain Asier Illarramendi
FW 21 Spain Álvaro Morata
Manager:
Italy Carlo Ancelotti

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2014 00:57

MoNteSo написа:
63/37%
20/11 удара
9/4 в целта
Яко контролиране беше

Можеш да контролираш мача и без да си подаваш излишно топката. Точно ти, като фен на Реал, съм сигурен, че си го казвал за Барселона. Контролираха срещата Атлетико. Такъв им е стилът, обичат да се защитават, и в дадени моменти да пресират ужасно мощно в предни позиции, с което да нарушават темпото на противника, и в точно тези моменти създават положения. Ако извадиш ъгловите удари съм сигурен, че са в полза на Атлетико. Отделно от това до 70мин съм сигурен, че статистиката не е била такава. Факт е обаче, че мач се играе 90 мин, а в случая 120, и дългата резервна скамейка и повечето финансии си казаха думата.

... както и ранните смени, които направи Симеоне. За мен беше грешка пускането на Диего Коста, който имаше контузия, а и в такъв мач и без нито една тренировка преди това е много трудно да покаже истинските си възможности!

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 25 май 2014 00:58

Честито на Реал Мадрид, но много слаб съдия, тоя Платини да вземе да направи нещо с тоя финансов феърплей, не да дебне какво са изхарчили Левски и Бурса, а тия Ман С, ПСЖ, Реал М, Барса взимат през 2 седмици футболист по 50 млн и им дреме на куа, днеска Реал бяха по -добрият отбор, но от 6-7 години имаха 1 титла, но не им пречи да дават по 150 млн за селекция и си свиркът, от къде ги взимат тия пари, като имате предвид че Испания е доста далече като стандарт от Англия, Германия и Франция
За 1 път видях да освиркват съдията след мача, 1 прогноза- следващите години тая купа ще я вземат ПСЖ и Ман С

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 25 май 2014 00:58

MoNteSo написа:
63/37%
20/11 удара
9/4 в целта
Яко контролиране беше

tornadoto_96 написа:Кога ще са празненствата знае ли се?

Защо ще ходиш ли да празнуваш :lol: :lol: :lol:

Абе вие в час ли сте?> Как се контролира мач като си застанал зад вратата си и не мърдаш от там? Като си вкарал гола си сред безумна грешка на противниковия вратар? Как си конттролирал мач като имаш числом и словом 2 пъти по-малко атаки, удари и владеене на топката. Вие нов прочит на футбола правите бе :lol:

Върни се в “Архив”