Agnostic front 1912 написа:- Ние често искаме след 6 месеца или 6 дни да играем най-добрия футбол, да сме шампиони и носители на купата, да печелим в Европа, та даже да създадем и да продадем играчи. Ако не - всичко се обявява за катастрофа. А катастрофата всъщност идва точно с тези желания за невъзможно бързи резултати.
Тези думи на Мъри описват много точно проблема на "Левски", и той идва основно на част публиката му, която приема историческите успехи за даденост. Поколенията и футболистите се сменят, не всички са еднакво силни, но трябва да се подкрепят, защото това е ВАШИЯТ отбор. Добре, че ви дойде ума и спряхте бойкота!
Agnostic front 1912 написа:- Най-голямата приказка, която чакам с огромно нетърпение от първия ми ден в клуба, е базата в Коматево. Наистина е нещо уникално за български клуб. Там ще се изгради бъдещето на "Ботев". И след 5 години трябва да е люпилня за таланти за България и за клуба. Тази приказка мечтая най-вече - да си събуя обувките и да вляза в новата база. Второто е - отборът да стъпи на новия стадион. Две задължителни неща за всеки клуб. Тук най-важната роля има собственикът на клуба. Цветан Василев също е убеден, че това са двете най-важни неща. Ако той не го вярваше, и аз нямаше да бъда такъв оптимист.
Ето истинската цел! Това е задачата - да градим за бъдещето, да усъвършенстваме играта с всяка измината стъпка и да създадем достойните заместници на играчите от прекрасния отбор, който имаме в момента!
neverbackdown написа:В момента няма отбор в България , който да каже дори "копче" на Ботев. Това е истината...всичко останало е чешане на езици и заяждане от страна на локомотивци и др....
Стискам ръката на всеки фен на "Левски", който не си заравя главата в пясъка за реалностите в момента. Останалите, които се държат грозно тук, също ги разбирам - това е завист и болно его. Но успехите трябва де се изстрадат, трябва да си бил на дъното, за да осъзнаеш, какво е отбора за теб и как да го подкрепяш! И мисля, че преди и вие да стигнете дъното, тия болни амбиции за "Титли, Купи, Хегемония" ще ви пречат по пътя към развитието и израстването на клуба в момента.