ЦСКА - Левски - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - Левски | 15.03.2014г. / 16:15
Това е положението - пак ви бихме, пак по-най-болезнения начин и ми е кеф. Ама сме с класи под играта на Лудогорец и Литекс и зад селекцията на Ботев. Там поне Мъри дава всичко от себе си, за да не попаднат в евротурнирите, но не вярвам да го търпят повече, ако не ви отнесе за купата и тогава ще заприличат и те на отбор. Взимайте си го, поне така ще вдигнете нивото на пловдивчани, имаме нужда и от четвърти добър клуб в Европа-та 

Професионален статистик на международните резили на Уефски, за да помнят децата ни истината и историята... В последните години ужасно претрупан от работа... 

НЯМА КУПААА,НЯМА ТИТЛАА......

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
ЦСКАри как ви се иска Левски да беше на безсмиленото 3 то место,а вие да бяхте ЖИВИ ЗА КУПАТА,А?

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
santi_santi написа:LSFC 1914 написа:santi_santi написа:Сухия е.а мамата на отбора.Кел файда,че ми казва след мача че той бил виновен ами аз ли да съм?След 45 минути отбора не може да ходи,каква подготовка какво чудо е направил резултатите са налице.Миналата година,може нищо да не играехме,но поне можехме да изграем мач на пълни обороти през 3 дни,а сега заради това чучело отбора не може да изкара и едно полувреме![]()
И отново все тренера виновен.![]()
![]()
Аз се питам докога така някои хора ще мислят?! Главния виновник за това състояние на Левски е ТОДОР БАТКОВ!!!
Кой?Филанкишията ли...Батков ли е казал на Сухия апдал как да ги подготвя,или случайно Батков е наредил да се пускат Макриев,Пелето и Димов?Батков и той не е цвете за мирисане,но специално за да сме в това състояние пролетта вината е изцяло на Сухия![]()
![]()
Точно Батков се меси в неща, които не са за него! Дори и Йовов намекна за това в едно интервю.
MAЙOPA написа:ЦСКАри как ви се иска Левски да беше на безсмиленото 3 то место,а вие да бяхте ЖИВИ ЗА КУПАТА,А?![]()
Мнението ти изобщо не ти е на място. Я виж класирането. Разликата с първия е 4 точки, а такава преднина много лесно се топи...
LSFC 1914 написа:... И отново все тренера виновен.![]()
![]()
Аз се питам докога така някои хора ще мислят?! Главния виновник за това състояние на Левски е ТОДОР БАТКОВ!!!
Едва ли някой оправдава Тодор Батков. Включително и за назначението на Здравков за старши треньор. Но този старши треньор води най-слабия "Левски". Този старши треньор не си тръгва въпреки провалите. "Виновен съм... Напускам, ако кажат, че "Левски" има нов треньор...". Безкрайна наглост! Гьонсурат!
-
- Контакти:
LSFC 1914 написа:Точно Батков се меси в неща, които не са за него! Дори и Йовов намекна за това в едно интервю.
Йовов беше при Сашо Диков преди 5 минути и с половин уста каза точно това.
Думите му бяха нещо от рода на:
"В Левски трябва футболните хора да отговарят за футбол, Баждеков за финансите, а собственика да дава пари. Тогава може след 1 или 2 години да теглиш чертата и да потърсиш отговорност, сега не е така"
От това по директно потвърждение, че Батков се меши там, където не му е работа, няма.
MAЙOPA написа:ЦСКАри как ви се иска Левски да беше на безсмиленото 3 то место,а вие да бяхте ЖИВИ ЗА КУПАТА,А?![]()
Ама ти си мислиш за купата ли?

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- captain_drifuss
- Контакти:
а на тебе как ти се иска за 5 мача с нас да можехте да вкарате поне един гол, а!?
за купата може да отпаднете още в сряда, ако Мъри не реши пак да ви реанимира, но няма лошо- на финала да загубите пак ще сме доволни!
-
- Контакти:
LSFC 1914 написа:santi_santi написа:LSFC 1914 написа:santi_santi написа:Сухия е.а мамата на отбора.Кел файда,че ми казва след мача че той бил виновен ами аз ли да съм?След 45 минути отбора не може да ходи,каква подготовка какво чудо е направил резултатите са налице.Миналата година,може нищо да не играехме,но поне можехме да изграем мач на пълни обороти през 3 дни,а сега заради това чучело отбора не може да изкара и едно полувреме![]()
И отново все тренера виновен.![]()
![]()
Кой?Филанкишията ли...Батков ли е казал на Сухия апдал как да ги подготвя,или случайно Батков е наредил да се пускат Макриев,Пелето и Димов?Батков и той не е цвете за мирисане,но специално за да сме в това състояние пролетта вината е изцяло на Сухия![]()
![]()
Точно Батков се меси в неща, които не са за него! Дори и Йовов намекна за това в едно интервю.
Точно Батков сега трябва да се намеси и да изгони Сухия!!!