sin4ec написа:Redevil, няма да слушаш за ей Богу, нито пък дитирамби. Но няма да пропуснем шанса да нахраним някои екземпляри, известни с големите си усти и плямпане на глупости. То като правило те се крият в такива моменти, но ние не забравяме...
На терена сме много зле, вас не желая да коментирам, не ми е работа в този момент... Добре, че се свърши тази година. Но пък свърши оптимистично-с додрапване до немислимото преди месеци трето място и елиминация на вечния враг. Това е положението!
Честно да ти кажа аз също се радвам, че идва края на годината! Много мъка и за двата отбора имаше, особено за нас (главно преди началото на сезона). И все пак мисля, че на фона на играта, която показват и двата отбора, определно феновете трябва да са доволни от крайните резултати, па макар и постигнати с не чак толкова прилична игра, да не кажа на моменти - трагична. През изминалата година и двата лагера имаха поводи за радост. При нас беше класическата победа, а при вас днешното ви класиране за 1/4 финалите за Купата на България, което макар и с известна доза късмет беше сладко за сините фенове. В първенстовто ЦСКА имаше сериозни проблеми с гостуванията на отборите от 1-та седмица, но като цяло класирането за плейофите беше сравнително леко и спокойно, докато при вас в даден момент имаше лека интрига породена от трусовете в играта на отбора. В крайна сметка и двата отбора са съответно 3-ти и 4-ти (раздля ги една точка разлика). Разликата с Литекс е сравнително голяма, но опрелено се топи! Още повече, че предстоят и плейофи, а там нищо не е сигурно! Ловчанлии са известни със честите спадове във формата, така че борбата за второто място изглежда съвсем реална. Неслучайно не споменавам за Лудогорец! Мисля, че на всички ни е ясно, че и тази година разградчани ще са шампиони, без реална конкуренция за 1-то място. Ботев изненадващо или пък не чак толкова (с оглед на тежката им програма в края на полусезона) се срина до 7-мо място. При тях нещата ще зависят изцяло от зиманта им селекция, поради напускането на най-добрия им играч Неделев. Общо взето тя ще определи това, дали ще се борят за първата 3-ка или не. На фона на това развитие в нашия шампионат и проблемите на ЦСКА, за които споменах в предишния си коментар, не виждам причина да съм недоволен. Пределно ми е ясно, че не играем кой знае какъв футбол и все още сме прекалено далеч от това да се наречем обигран отбор, но предвид това, че сме на 1 точка от третото място и 8 от 2-то и сравнително близкото ниво с това на конкурентите ни за 3-ката - Левски, Литекс, Ботев и Локо Пд няма от какво да съм недоволен.. При вас ситуацията е малко по-сложна! Много слаб старт, смени на треньори и проблеми в съблекалнята.. Чак в последните кръгове играчите показаха някакви наченки на игра и победата първо над Ботев, после над Лудогорец в комбинация със сравнително лесните ви мачове до края ви позволиха да дръпнете до 3-то място, което според е някакъв повод за радост. Днешното класиране за 1/4 финалите за Купата също може да се орпедели за добър завършек на годината. Общо взето с новия формат на първенстовто интригата се очертава да бъде ожесточена!