19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Изход от мача:

Анкетата завърши на 20 дек 2013 08:35

Победа за Левски
91
74%
Равенство
12
10%
Победа за ЦСКА
20
16%

Общо гласове: 123

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: 19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Мнениеот RedeviL » 19 дек 2013 21:13

sin4ec написа:Redevil, няма да слушаш за ей Богу, нито пък дитирамби. Но няма да пропуснем шанса да нахраним някои екземпляри, известни с големите си усти и плямпане на глупости. То като правило те се крият в такива моменти, но ние не забравяме...
На терена сме много зле, вас не желая да коментирам, не ми е работа в този момент... Добре, че се свърши тази година. Но пък свърши оптимистично-с додрапване до немислимото преди месеци трето място и елиминация на вечния враг. Това е положението!

Честно да ти кажа аз също се радвам, че идва края на годината! Много мъка и за двата отбора имаше, особено за нас (главно преди началото на сезона). И все пак мисля, че на фона на играта, която показват и двата отбора, определно феновете трябва да са доволни от крайните резултати, па макар и постигнати с не чак толкова прилична игра, да не кажа на моменти - трагична. През изминалата година и двата лагера имаха поводи за радост. При нас беше класическата победа, а при вас днешното ви класиране за 1/4 финалите за Купата на България, което макар и с известна доза късмет беше сладко за сините фенове. В първенстовто ЦСКА имаше сериозни проблеми с гостуванията на отборите от 1-та седмица, но като цяло класирането за плейофите беше сравнително леко и спокойно, докато при вас в даден момент имаше лека интрига породена от трусовете в играта на отбора. В крайна сметка и двата отбора са съответно 3-ти и 4-ти (раздля ги една точка разлика). Разликата с Литекс е сравнително голяма, но опрелено се топи! Още повече, че предстоят и плейофи, а там нищо не е сигурно! Ловчанлии са известни със честите спадове във формата, така че борбата за второто място изглежда съвсем реална. Неслучайно не споменавам за Лудогорец! Мисля, че на всички ни е ясно, че и тази година разградчани ще са шампиони, без реална конкуренция за 1-то място. Ботев изненадващо или пък не чак толкова (с оглед на тежката им програма в края на полусезона) се срина до 7-мо място. При тях нещата ще зависят изцяло от зиманта им селекция, поради напускането на най-добрия им играч Неделев. Общо взето тя ще определи това, дали ще се борят за първата 3-ка или не. На фона на това развитие в нашия шампионат и проблемите на ЦСКА, за които споменах в предишния си коментар, не виждам причина да съм недоволен. Пределно ми е ясно, че не играем кой знае какъв футбол и все още сме прекалено далеч от това да се наречем обигран отбор, но предвид това, че сме на 1 точка от третото място и 8 от 2-то и сравнително близкото ниво с това на конкурентите ни за 3-ката - Левски, Литекс, Ботев и Локо Пд няма от какво да съм недоволен.. При вас ситуацията е малко по-сложна! Много слаб старт, смени на треньори и проблеми в съблекалнята.. Чак в последните кръгове играчите показаха някакви наченки на игра и победата първо над Ботев, после над Лудогорец в комбинация със сравнително лесните ви мачове до края ви позволиха да дръпнете до 3-то място, което според е някакъв повод за радост. Днешното класиране за 1/4 финалите за Купата също може да се орпедели за добър завършек на годината. Общо взето с новия формат на първенстовто интригата се очертава да бъде ожесточена! ;)
Последна промяна от RedeviL на 19 дек 2013 21:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 19 дек 2013 21:15

Момчета и момичета,оставете анализите и плюенето за утре.
Днес победихме.Празнувайте,пийте,кефете се,пейте песни за ЛЕВСКИ.
ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ВСИЧКИ!ЗАСЛУЖИХМЕ Я!
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 19 дек 2013 21:15

7gola написа:ха ха Левски имал слабо нападение ,щом сега вкараха 7 гола ,какво ли чака цска на пролет като се върне Дембеле

Ти сериозно ли? :lol:

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 19 дек 2013 21:17

Stahlgewitter написа:Момчета и момичета,оставете анализите и плюенето за утре.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KCqWX8PKY4U[/youtube]

Потребителски аватар
mad butcher
Контакти:

Мнениеот mad butcher » 19 дек 2013 21:23

LSFC 1914 написа:

:roll: :roll: :roll:
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54

Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 19 дек 2013 21:24

mad butcher написа:
LSFC 1914 написа:

:roll: :roll: :roll:

OOO, TИГРЕЕЕ

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 19 дек 2013 21:31

Аз съм доволен. В тези гладни години подобни победи топлят и ни приближават към желания трофей. Според мен срещу Ботев ще ни е по-лесно, защото без Неделев не са нищо особено. И после остава да ни се падне някое от Локотата на полуфинала, а шансът за това е над 50% ;) После ще му мислим.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 19 дек 2013 21:32

RedeviL написа:
7gola написа:ха ха Левски имал слабо нападение ,щом сега вкараха 7 гола ,какво ли чака цска на пролет като се върне Дембеле

Ти сериозно ли? :lol:

Това е провокатор не му обръщайте внимание и сам ще спре. Иначе много точно мнение си писал по-горе. Ако някой фен на двата отбора мисли, че са с класа над другия много се бърка. За мен положенията на ЦСКА бяха само след центрирания при статични положения/корнери. За Левски почти нямаше положения, заради прекалено индивидуални действия и грешен последен пас(не че и в ЦСКА не е същото). Лошо впечатление за някои резерви, които изобщо не показаха, че са със свежи сили. Ако знам, че някой от двата отбора ще вземе около 5 добри играча, които играят с хъс и сърце ще кажа, че борба за 1 място е възможна. Естествено това няма как да стане, затова мач за мач до лятото. Интересно дали португалеца, който ще дойде в Левски ще е крило или нападател. Очаквам, че може и евентуално 1 холандец да дойде. От утре почват спекулациите :lol:

Потребителски аватар
7gola

Мнениеот 7gola » 19 дек 2013 21:32

Левски без много да се напъва взе поредна победа със 7 гола над цска, все пак трябва да се отличат най-добрия вратар в момента в България -Пламен Илиев ,най-добрия защитник в България Орлин Старокин ,най-добрия бг футболист Владимир Гаджев и най-добрия чужденец в шампионата Гари Родригес ! добро впечатление направиха и най-талантливите юноши на страната Цонев и Вутов !

Върни се в “Архив”