Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София)
Не мисля, че има нормален Левскар, който колкото и да не му е тежко да не признае, че тази пасмина в момента която рита за Левски е тотално лишена от идея сбирщина. За цял мач нито едно голово положение ... не мисля, че има какво да се добави.
ПРИЗЕМЯВАНЕ! ПРИЗЕМЯВАНЕ! ПРИЗЕМЯВАНЕ! 
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
BadBoy написа:Гаджев излезе тъпо парче, този жълт картон го вади от мача за купата срещу ЦСКА
Много си е умен даже, не иска да се срами пак!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Батков: "Това е поръчка от Литекс, ЦСКА и Лудогорец"
Остана да добави Пирин ГД, Черноморец и Нафтата 
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: СУХИЯ
Работата е зле, щом Левски е опрял до тоя некадърник, да му е треньор!
Батков: това е поръчка срещу Левски - поръчката идвала от Ловеч, Лудогорец и т.н.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
обаче доста малоумници са се насъбрали тука.Вместо да се извинят, че мача не е уговорен, те започват да твърдят, че дори и уговорен мач не можем да вземем.
BadBoy написа:Гаджев излезе тъпо парче, този жълт картон го вади от мача за купата срещу ЦСКА
Коментаторът каза, че само Вутов и Миро Иванов са застрашени.
Може и да си прав, не знам.
Иначе не заслужавахме да победим с тази игра, не че Берое игра нещо. Просто ни излъгаха.
Този мач си беше твърдо 0:0.
Цял мач с тези центрирания няма как да победиш. Още повече, че Левски нямат играчи, които да могат да центрират. А играта на Генков и Макриев... без коментар.
James Beattie написа:Гарантирам, победа за Берое! Ще бъда на стадиона! Аз съм божество! Ако този резултат не излезне, никога повече няма да пиша във форума на ГОНГ! Берое 2:1 Левски.
Дано си спазиш обещанието. Сбогом.
batmanlevski написа:след три поредни победи някой се уплаши ,че го стигнахме и си изпрати съдята ! да видим сега съдийската комисия дали ще самосезира и какво ще е наказанието за този престъпник Г. Димитров
Ние си нямаме симитлия дето след всеки мач да реве като вдовица за к.у.р, за съдиата последатвия няма да има
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....