amstel_beer написа:Защо плащаме огромни заплати на Бру, Туре, Перес и др. като без тях отбора играе по-задружно и се получават по-добри резултати!?
Аз спирам да плащам.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
amstel_beer написа:Защо плащаме огромни заплати на Бру, Туре, Перес и др. като без тях отбора играе по-задружно и се получават по-добри резултати!?
Въобще хвала на Батков
samo_levski написа:Въобще хвала на Батков
Въобще вземи се гръмни.
Serafim написа:amstel_beer написа:Защо плащаме огромни заплати на Бру, Туре, Перес и др. като без тях отбора играе по-задружно и се получават по-добри резултати!?
За да се затворят устите на феновете, че се вземат играчи, а всъщност в Левски играят добри български момчета! И двамата Димови се справиха добре, Антонио е класа!
sin4ec написа:Я, пак изненада! Въпреки съдията-гей, понабихме Локото насред Пловдив. Можеше и повече да вкараме, но да не сме максималисти. Ако някой беше ми казал преди тези два мача, че ще вземем 6 точки, щях да му се посмея малко...![]()
Както и да е, имаме малко проблясък. Хем сме много зле, но пък футболът в БГ е толкова слаб, че може и в тройката да влезем. Засега обаче трябва да вземем реванш от червените, другите ще ги мислим нататък.
Middlesbrough написа:PFC Litex написа:Това хленчене от страна на Локото относно съдията не е сериозно.
Дойде им малко самочувствието с това трето място и почнаха да се оправдават при загуба на точки.
Между другото Вутов здраво е опънал ръчната спирачка, вероятно му се разми мозъка покрай това дето Удинизе го бяха искали, но това не е сериозно и ако не се вземе в ръце ще си провали развитието.
Че кво развитие , каква ръчна , той винаги си е бил толкова безумно слаб ....
Брутално нелеп ЛевскиСтарокин и Пл Димов в халфовата линия... просто до сега такова чудо не съм виждал
Вадиш плеймейкъра си колкото и слаб да е той и пускаш пенсията Пелето зад нападателите
Ей Богу какви специалисти само![]()
Милиев само ще му кажа името![]()
![]()
Миро Иванов ти е най - класния креативен играч в състава , а го държиш резерва на Старокин и Димов ?
Закво говорим ???????
Няма оправия ей![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта