Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

didayyord
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот didayyord » 18 авг 2013 23:10

Обичам Левски написа:Раев и Батков да се хванат заедно под ръка и вън от Левски :!:

И тонев, И тонев!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 18 авг 2013 23:10

След лошото идва хубаво затова трябва още малко търпение и Левски отново ще мачка бъдете сигурни !!!

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 18 авг 2013 23:11

MAPTO написа:Старокин доста добре отдясно :shock:
Велев, въпреки дузпата, беше зле като дясно крило.
Най-слаби отново Везалов, Гаджев, Бру и Ангелов...

+1000000000!!! Особено за повлеканата Гаджев.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 18 авг 2013 23:11

didayyord написа:
Обичам Левски написа:Раев и Батков да се хванат заедно под ръка и вън от Левски :!:

И тонев, И тонев!

И Тонев най-вече :!: :!:

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 18 авг 2013 23:12

Parmalat написа:Мач с качество от аматьорските дивизии.За момент се чудех дали гледам футбол или ръгби.Фалове кюскане висока на топката,контузии,блъсканици.Бодуров е станал толкова трагичен след контузията,че нямам думи.Дано не играе срещу Италия,че ще ни раздробят.Божиков и той както винаги дупка.Ваюши много слаб.Джордан сигурно му свириха 10 фала в атака.За Левски Родригес беше най-добрия харесаха ми Велев и Димов.От много години не съм гледал толкова слаб съдия.Тотален брак и грешки в ощърб за двата отбора.Неотсъдена дузпа за Левски в началото на мача.Можеше много авантажи,а вместо накъсваше и той играта.Видях някакъв живец в играта на Левски и спад в тази на Литекс.

Съгласен съм с теб,само дето в началото не спести дуспа,а жълт картон за симулация на Генков.Те за това и където и да иде го връщат със зестра :mrgreen:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 18 авг 2013 23:14

donDiego написа:
Parmalat написа:Мач с качество от аматьорските дивизии.За момент се чудех дали гледам футбол или ръгби.Фалове кюскане висока на топката,контузии,блъсканици.Бодуров е станал толкова трагичен след контузията,че нямам думи.Дано не играе срещу Италия,че ще ни раздробят.Божиков и той както винаги дупка.Ваюши много слаб.Джордан сигурно му свириха 10 фала в атака.За Левски Родригес беше най-добрия харесаха ми Велев и Димов.От много години не съм гледал толкова слаб съдия.Тотален брак и грешки в ощърб за двата отбора.Неотсъдена дузпа за Левски в началото на мача.Можеше много авантажи,а вместо накъсваше и той играта.Видях някакъв живец в играта на Левски и спад в тази на Литекс.

Съгласен съм с теб,само дето в началото не спести дуспа,а жълт картон за симулация на Генков.Те за това и където и да иде го връщат със зестра :mrgreen:

За мен повече имаше дузпа. Генков има лоша слава и затова не му я свириха. Това се отнася за всеки играч като него. Бележат ли те, трудно можеш да докажеш, че не си такъв.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 18 авг 2013 23:15

Честита точица. :lol:
И защо като се контузи вратаря на Литекс не спряха играта (да, нямаше нарушение), а като ваш'то вратарче се контузи и избиха топката, играта бе спряна? :?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 авг 2013 23:17

memnto написа:Честита точица. :lol:
И защо като се контузи вратаря на Литекс не спряха играта (да, нямаше нарушение), а като ваш'то вратарче се контузи и избиха топката, играта бе спряна? :?

Щото топката беше на тъча, на 150 метра от вратата...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 18 авг 2013 23:18

Имам чувството, че Йоканович напарви някакъв бойкот срещу ръководството. Левски да завърши мача само с една смяна поради контузия, е меко казано странно. Все пак смените са и за да се вкарат свежи сили на края на мача и колкото и къса да е пейката в момента Вутов и Йорданов можеше да влязат последните 15-20 мин.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 18 авг 2013 23:20

W84me написа:
memnto написа:Честита точица. :lol:

Щото топката беше на тъча, на 150 метра от вратата...

Щото я изритаха натам, а ваште неуметници и врата не улучиха. :lol: И пак - при 100% еднакви ситуации единия път свириха, другия не.

Върни се в “Архив”