Обичам Левски написа:Раев и Батков да се хванат заедно под ръка и вън от Левски
И тонев, И тонев!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Обичам Левски написа:Раев и Батков да се хванат заедно под ръка и вън от Левски
MAPTO написа:Старокин доста добре отдясно![]()
Велев, въпреки дузпата, беше зле като дясно крило.
Най-слаби отново Везалов, Гаджев, Бру и Ангелов...
didayyord написа:Обичам Левски написа:Раев и Батков да се хванат заедно под ръка и вън от Левски
И тонев, И тонев!
Parmalat написа:Мач с качество от аматьорските дивизии.За момент се чудех дали гледам футбол или ръгби.Фалове кюскане висока на топката,контузии,блъсканици.Бодуров е станал толкова трагичен след контузията,че нямам думи.Дано не играе срещу Италия,че ще ни раздробят.Божиков и той както винаги дупка.Ваюши много слаб.Джордан сигурно му свириха 10 фала в атака.За Левски Родригес беше най-добрия харесаха ми Велев и Димов.От много години не съм гледал толкова слаб съдия.Тотален брак и грешки в ощърб за двата отбора.Неотсъдена дузпа за Левски в началото на мача.Можеше много авантажи,а вместо накъсваше и той играта.Видях някакъв живец в играта на Левски и спад в тази на Литекс.
donDiego написа:Parmalat написа:Мач с качество от аматьорските дивизии.За момент се чудех дали гледам футбол или ръгби.Фалове кюскане висока на топката,контузии,блъсканици.Бодуров е станал толкова трагичен след контузията,че нямам думи.Дано не играе срещу Италия,че ще ни раздробят.Божиков и той както винаги дупка.Ваюши много слаб.Джордан сигурно му свириха 10 фала в атака.За Левски Родригес беше най-добрия харесаха ми Велев и Димов.От много години не съм гледал толкова слаб съдия.Тотален брак и грешки в ощърб за двата отбора.Неотсъдена дузпа за Левски в началото на мача.Можеше много авантажи,а вместо накъсваше и той играта.Видях някакъв живец в играта на Левски и спад в тази на Литекс.
Съгласен съм с теб,само дето в началото не спести дуспа,а жълт картон за симулация на Генков.Те за това и където и да иде го връщат със зестра
memnto написа:Честита точица.![]()
И защо като се контузи вратаря на Литекс не спряха играта (да, нямаше нарушение), а като ваш'то вратарче се контузи и избиха топката, играта бе спряна?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:memnto написа:Честита точица.![]()
И защо като се контузи вратаря на Литекс не спряха играта (да, нямаше нарушение), а като ваш'то вратарче се контузи и избиха топката, играта бе спряна?
Щото топката беше на тъча, на 150 метра от вратата...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта