Пирин (Гоце Делчев)- Левски (София)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: Пирин (Гоце Делчев)- Левски (София)

Мнениеот Foreigner » 04 авг 2013 20:59

daniel875 написа:Дъртилов беше резерва в "Левски", така че не ми стана много ясно тогава защо го извикаха. По - скоро заради приятелския характер на срещата.
В защита имахме Гинчев и Марков, които не прощаваха. Пената малко се обърка тогава...

Май и ти доста се пообърка. Кога е бил Дъртилов резерва на Гинчев и Марков?
...

iliyan

Мнениеот iliyan » 04 авг 2013 21:01

batmanlevski написа:след мача Наско Сираков : '' ще вземем 4-5 нови попълнения" Наско,стига лъга ,никого няма да вземете и ще държите Везалов до дупка ! изгонихте Базил де Карвальо защото му пукаше за отбора,а той още от днес ги подпука в Белгия !

Какво да каже ?! Всичко е идеално и никой няма да вземем :lol: :lol: :lol:
И относно подписа ти - не сегашното правителство , а това на Иван Костов извърши най-големият икономически геноцид спрямо БГ промишлеността !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 авг 2013 21:02

Foreigner написа:
daniel875 написа:Дъртилов беше резерва в "Левски", така че не ми стана много ясно тогава защо го извикаха. По - скоро заради приятелския характер на срещата.
В защита имахме Гинчев и Марков, които не прощаваха. Пената малко се обърка тогава...

В сравнение с днешните футбалери той е направо "звезда".
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 04 авг 2013 21:03

фифи перото написа:
Cuba Libre написа:Хем мислех да го играя,ееех...да му бях сложил 1 хилядарка,мача си излезна за разлика от миналата седмица,когато заради тях потънах с 300,но това е футбола...

За разлика от шпалирите,които ни правеше помашкият вратар на Гоцето Абди,ние този път сами си създадохме положенията и си ги вкарахме.

Това,което НАЙ-МНОГО ме радва е че сменихме схемата на игра и заиграхме с 2-ма нападатели.Мъри го няма,а от негово време играем с 4-3-3,което за мен е абсолютно неоправдано и несъстоятелно :roll:

Йоца има виждане за играта и е само въпрос на време нещата да се случат,но незабавно трябва да се отървем от дърваря,който ни проваля два пъти в ЕКТ Димов и голмайстора от синята барикада Митко Въжето :roll:

Ти откога гледаш мачове на Левски? :lol:

Питай го дали е виждал хиляда лева цели! :lol:
...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 04 авг 2013 21:04

Видях някакъв живец в играта, може би това е първата крачка в правилната посока, тази схема принципно ми е любимата и дано се окаже успешна ако я приложим и в други мачове, но в защита сме си пълна трагедия. Дано вземем в най-скоро време двама-трима защитници.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 04 авг 2013 21:10

doktora25 написа:Видях някакъв живец в играта, може би това е първата крачка в правилната посока, тази схема принципно ми е любимата и дано се окаже успешна ако я приложим и в други мачове, но в защита сме си пълна трагедия. Дано вземем в най-скоро време двама-трима защитници.

Ще... :lol: Май месец.
А относно подписът ти-напълно си прав за всички.
Но предлагам последният да стане треньор на първите. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 04 авг 2013 21:11

daniel875 написа:
Foreigner написа:

По онова време не даваха много мачове по ТВ, така че нямам чак такива наблюдения за играта му, но все пак смятам, че Дъртилов си беше добър, но все пак в защита близо до него играеха Хубчев, Цветанов, Кременлиев... пред тях Янков... Така че в сегашния състав щеше да е твърд титуляр.
...

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 04 авг 2013 21:13

Foreigner написа:
daniel875 написа:
Foreigner написа:

По онова време не даваха много мачове по ТВ, така че нямам чак такива наблюдения за играта му, но все пак смятам, че Дъртилов си беше добър, но все пак в защита близо до него играеха Хубчев, Цветанов, Кременлиев... пред тях Янков... Така че в сегашния състав щеше да е твърд титуляр.

Дъртилов не беше лош играч, въпреки ,че отстъпваше на такива в центъра на отбраната, които винаги сме имали.
А и аз да кажа, щото помня много и преди него даже. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 04 авг 2013 21:16

Foreigner написа:
фифи перото написа:
Cuba Libre написа:Хем мислех да го играя,ееех...да му бях сложил 1 хилядарка,мача си излезна за разлика от миналата седмица,когато заради тях потънах с 300,но това е футбола...

За разлика от шпалирите,които ни правеше помашкият вратар на Гоцето Абди,ние този път сами си създадохме положенията и си ги вкарахме.

Това,което НАЙ-МНОГО ме радва е че сменихме схемата на игра и заиграхме с 2-ма нападатели.Мъри го няма,а от негово време играем с 4-3-3,което за мен е абсолютно неоправдано и несъстоятелно :roll:

Йоца има виждане за играта и е само въпрос на време нещата да се случат,но незабавно трябва да се отървем от дърваря,който ни проваля два пъти в ЕКТ Димов и голмайстора от синята барикада Митко Въжето :roll:

Ти откога гледаш мачове на Левски? :lol:

Питай го дали е виждал хиляда лева цели! :lol:

Някои не помнят , че схемата 4-4-2 дълго време беше отричана.
А Левски ВИНАГИ е играл с трима нападатели-център и две крила.
Само хора, които гледат отбора от ..найсе години ,могат да се изтропат по този тъп начин. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 04 авг 2013 21:19

Айде да идва Бентли, и да ги почваме :lol:

Върни се в “Архив”