АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Да
139
70%
Не
61
31%

Общо гласове: 200

peliforewer
Контакти:

Re: АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Мнениеот peliforewer » 10 юли 2013 16:20

PR_CSKA написа:Лупи беше на секунди от групите на Лига Европа,парите от там щяха да стабилизират ЦСКА.Отборът беше готов за ШЛ,главата на Лупи му я изяде това че изкара заплатите на футболистите на светло и това че на Батков му свършиха парите и служебното участие в квалификациите на ШЛ даде финансова инжекция на Левски.Иначе като класа на отбор,като водене на клуба,като класиране претенции не можем да имаме.Това че Митал спря кранчето и Томов не успя да покрие някой разходи не е негова вина.Беше много лесно зимата да продаде Ней и още един,двама и да си осигури бюджет,нещо което Титан редовно правеше,но той подготвяше добър отбор за високи цели в ШЛ и някакви си 800 хил.лв.,които можеше и да разсрочи му изядоха главата.Явно не очакваше такъв удар,а и Костадинов тогава не помогна с нищо на ЦСКА,а имаше такава възможност.За треньорските умения на Ст.Младенов и аз съм раздвоен,добър мотиватор,но когато опре да се надиграва тактически противника ,нещо като че му куца.

Освен това беше подсигурил спонсорски договори, беше и приготвил добра селекция. Най тъжното е да кажа че той беше най добрия ни ръководител. Щото нито по времето на Мултигруп, ВКБ и сега Титан отбора не беше така стабилен. Жалко е като се има в предвид мнението на всички за Лупи - лъжец, демагог и крадец. Но тогава имаше и проблем с Кремиковци. Факт че и Живаго беше дал 1 милион евро като намерения да купува завода и отбора.
На мене ми е много интересно кой стои зад него щото в тая бедна държава да се извадят 10 милиона лева ей така е много трудна работа. Чух две имена да се споменават от тея 7. Те по принцип не са по даването но иначе имат възможност да се справят със ситуацията. Не мога да разбера обаче защо го правят.[/quote]
Хората могат да си говорят всичко,но спрямо ЦСКА Томов допусна само една грешка,тази с лиценза.А не вярвам Батков да е по-малък мошеник от Лупи.Връзките на Томов с бизнесмени е явно от началото на демокрацията когато той беше фактор във властта.Проблемите му започнаха когато си направи партия ,която в един момент беше реална заплаха за БСП и им отне доста избиратели,комунистите това не му простиха и го подгониха здраво.От връщането му може би ще спечели ЦСКА,защото Томов ще търси реванш от Батков и Б.Михайлов,а вече се е парил и отлично е запознат с обстановката и щом пак се навира между шамарите значи е уверен че ще успее.На мен неприятно впечатление ми направи абдикацията на Хр.Стоичков,можеше да е в отбора и да им даде морална подкрепа,а той първи избяга и се скри,не му прави чест.Никой нямаше да го упрекне че не може да намери спонсор след като Гр.Ганчев се отказа.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 юли 2013 16:21

Не мислете кретенски! Лупи бил на крачка от ШЛ, ама видите ли Батков го прецакал и му отнел лиценза. Що да не го прецака, след като всички виждахме накрая на управлението си, че няма пари, но въпреки това харчеше като за световно. то не бяха черпения по ресторанти, заплати по 30 бона в евро на някви смешници като оня Амунике и т.н. Защо да не го прецака след като може и има възможност и основания??? Ами ако Батков беше като Лупи и го караше така на лизинг 5 за 4 и Левски затънеше, ръководството на ЦСКА дали нямаше да сезира УЕФА а, как мислите??? Лупи сам се докара до тая ситуация! ЦСКА му беше най-малкият проблем тогава! Забравяте, че беше източил незаконно пари отг Кремиковци. Получи присъда да излежава затвор, някакси чрез връзки и пари явно е успял да се измъкне като присъдзата му за излежаване била заместен с условна тогава.
Всички тук повечето фенове на ЦСКА се хващате за сламката, защото си мислете, че ще се удавим и няма друг изход. Не мисля, че е точно така, но дори и да беше така аз не бих се хванал за сламката на Лупи. Не подменяйте фактите попе. Ако ви върна времето преди 4-5 години в края на управлението на Лупи и след взетият лиценз съм сигурен че сте говорили други неща за Томом тогава. А сега изведнъж го изкарват все едно е света вода ненапита. Той не бил виновен, ами Батков и Левски щото заради тях ни отнели лиценза. Наивници! Вярвайте си....
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 юли 2013 16:31

danko_sot написа:Не мислете кретенски! Лупи бил на крачка от ШЛ, ама видите ли Батков го прецакал и му отнел лиценза. Що да не го прецака, след като всички виждахме накрая на управлението си, че няма пари, но въпреки това харчеше като за световно. то не бяха черпения по ресторанти, заплати по 30 бона в евро на някви смешници като оня Амунике и т.н. Защо да не го прецака след като може и има възможност и основания??? Ами ако Батков беше като Лупи и го караше така на лизинг 5 за 4 и Левски затънеше, ръководството на ЦСКА дали нямаше да сезира УЕФА а, как мислите??? Лупи сам се докара до тая ситуация! ЦСКА му беше най-малкият проблем тогава! Забравяте, че беше източил незаконно пари отг Кремиковци. Получи присъда да излежава затвор, някакси чрез връзки и пари явно е успял да се измъкне като присъдзата му за излежаване била заместен с условна тогава.
Всички тук повечето фенове на ЦСКА се хващате за сламката, защото си мислете, че ще се удавим и няма друг изход. Не мисля, че е точно така, но дори и да беше така аз не бих се хванал за сламката на Лупи. Не подменяйте фактите попе. Ако ви върна времето преди 4-5 години в края на управлението на Лупи и след взетият лиценз съм сигурен че сте говорили други неща за Томом тогава. А сега изведнъж го изкарват все едно е света вода ненапита. Той не бил виновен, ами Батков и Левски щото заради тях ни отнели лиценза. Наивници! Вярвайте си....

Данко, кога ще кажеш какво и кого предлагаш да купи/вземе ЦСКА? От както те помня ти само казваш кое и кой не е добре за нас и макар в 99% от случаите да си прав, не помня някога да си казал конкретно каква алтернатива предлагаш! Кой човек или фирма предлагаш и най-вече как смяташ да го убедим да вземе клуба? Ти през цялото време настояваш Титан да се махнат - сега виждаш ли какво би се случило ако наистина се махнат без преди това да има друг кандидат? Не знам колко пъти ти повторих, че ако Титан просто се махнат, това автоматично значи закриване на клуба! А ти ме обвиняваш, че с това изказване съм ги защитавал?! Никога не съм ги защитавал, просто ти казвах какво би се случило. А точно това ще се случи ако тая сделка сега се провали - ако започнем в А група ще сме пълни аутсайдери, а зимата отиваме в небитието. Това ще се случи ако Титан просто се махнат, каквото и да значи този "термин". Томов може да е всякакъв, но така или иначе по-зле вече няма накъде. Ако не са тия "анонимни" бизнесмени, бъдещето е ясно - мрачно е. Да не говорим, че изобщо никъде не е казано, че Томов ще участва по някакъв начин, но вероятно ще, макар и в сянка.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 юли 2013 16:31

Жълтите медии вече започнаха със списъците от български,украински,грузински,австрийски и всякакви олигарси.
Иначе по темата за това че Лупи бил на крачка от ШЛ, коментара ми е следния. Само 6 числа ме разделят от това
да бъда тотомилионер, колко незначителна стъпка нали?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 юли 2013 16:37

danko_sot написа:Не мислете кретенски! Лупи бил на крачка от ШЛ, ама видите ли Батков го прецакал и му отнел лиценза. Що да не го прецака, след като всички виждахме накрая на управлението си, че няма пари, но въпреки това харчеше като за световно. то не бяха черпения по ресторанти, заплати по 30 бона в евро на някви смешници като оня Амунике и т.н. Защо да не го прецака след като може и има възможност и основания??? Ами ако Батков беше като Лупи и го караше така на лизинг 5 за 4 и Левски затънеше, ръководството на ЦСКА дали нямаше да сезира УЕФА а, как мислите??? Лупи сам се докара до тая ситуация! ЦСКА му беше най-малкият проблем тогава! Забравяте, че беше източил незаконно пари отг Кремиковци. Получи присъда да излежава затвор, някакси чрез връзки и пари явно е успял да се измъкне като присъдзата му за излежаване била заместен с условна тогава.

Добре като толкова мразиш Томов отговори ми ,ЦСКА имаше ли добър състав по негово време.Защо Томов зимата на 2008г. не си продаде най-добрите футболисти и щеше да си реши финансовите проблеми,това между впрочем правят Титан на всеки 6 месеца,ще ти напомня че само Ней беше оценяван на 1,5 мил.евро,явно той гонеше високи цели в ШЛ и не е очаквал че за 400хил евро ще му отрежат главата.Пак ти повтарям нека се оттървем от Титан,да видим кои ще са новите и тогава да коментираме,сега вредиш на отбора и разделяш феновете,успокой малко топката.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 юли 2013 16:48

Аз вчера го написах, но може би мнението ми се изгуби покрай всички други клупости. Дълговете на ЦСКА след излизането на Митал и Томов от дружеството възлизат точно на 8.7 млн лв. Искам някой да ги сравни със сегашните задължения и тогава да говорим какъв бил Лупи.
Да, срамът беше голям, ама ако трябва да избирам по-малкото зло... избирам него.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 юли 2013 16:51

Pichichi написа:Жълтите медии вече започнаха със списъците от български,украински,грузински,австрийски и всякакви олигарси.
Иначе по темата за това че Лупи бил на крачка от ШЛ, коментара ми е следния. Само 6 числа ме разделят от това
да бъда тотомилионер, колко незначителна стъпка нали?

Продължавам да твърдя че през 2008г.отборът беше на много високо ниво и имаше шанс за ШЛ или поне ЛЕ,противниците на Левски, след като взеха лиценза на ЦСКА, бяха за групите на ШЛ Бате Борисов и след отпадането срещнаха Жилина за групите на ЛЕ,не мисля че нямаха шанс ЦСКА.Но и само участието им в квалификациите за ШЛ,независимо от резултатите им носеше около 2мил. евро премия от УЕФА.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 юли 2013 16:58

Ганчев, Домусчиев или малкият Божков това бяха удачните варианти пред ЦСКА. Проблема е в Титан! Миналата година Ганчев каза в декларацията си наскоро че още тогава е искал да купи акциите. Сега пак искаше, но гадните боклуци са му скроили няква шапка и затва се е отказал. Възраждане и те сигурно щяха да со по-добър вариант от тези сега, които идват. Да, естествено че Товом ще е мчовекът който ще управлява, това е ясно на всички. Но кой ли ще дава парите, ето това не е ясно на никой. И не го казват кой е. Апропо оня хокеиста отг Славия не беше ли и той подсъдим барабар с Лупи??? Не може ЦСКА да е вечно от трън та на глог!!!! Не става така, няма да ес оправим никога така. не ми говорете за по-малкото зло, ТВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Винаги може да изгрее слънцето, въпроса е ти да имаш достатъчно кураж и воля, за да му помогнеш.
Кво сте се шашнали всички- ЦСКА ще изпадне в В тгрупа, в А окръжна , в незнам си коя ... Абе вие луди ли сте бе??? И кво като изпадне??? Как си го представяте бг футбол без ЦСКА! ЦСКА не може да изчезне от карата на бг футбол, тва тлябва да ви е ясно. По-скоро трябва Б-я да изчезне първо от картата на Европа. Трябваше малко търпение воля да покажат феновете, още може това да стане. Не да се хванете като удавници на първата сламка. И какво ще стане сега???? пак 5 години ще ви плямпам тука на главите и на форума, а вие пак ще ми обяснявате ваште си глупости. Каквито феновете, такъв и отборът! Срам ме от вас и резултатите в тъпата анкета!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 10 юли 2013 17:05

danko_sot написа:Ганчев, Домусчиев или малкият Божков това бяха удачните варианти пред ЦСКА. Проблема е в Титан! Миналата година Ганчев каза в декларацията си наскоро че още тогава е искал да купи акциите. Сега пак искаше, но гадните боклуци са му скроили няква шапка и затва се е отказал. Възраждане и те сигурно щяха да со по-добър вариант от тези сега, които идват. Да, естествено че Товом ще е мчовекът който ще управлява, това е ясно на всички. Но кой ли ще дава парите, ето това не е ясно на никой. И не го казват кой е. Апропо оня хокеиста отг Славия не беше ли и той подсъдим барабар с Лупи??? Не може ЦСКА да е вечно от трън та на глог!!!! Не става така, няма да ес оправим никога така. не ми говорете за по-малкото зло, ТВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Винаги може да изгрее слънцето, въпроса е ти да имаш достатъчно кураж и воля, за да му помогнеш.
Кво сте се шашнали всички- ЦСКА ще изпадне в В тгрупа, в А окръжна , в незнам си коя ... Абе вие луди ли сте бе??? И кво като изпадне??? Как си го представяте бг футбол без ЦСКА! ЦСКА не може да изчезне от карата на бг футбол, тва тлябва да ви е ясно. По-скоро трябва Б-я да изчезне първо от картата на Европа. Трябваше малко търпение воля да покажат феновете, още може това да стане. Не да се хванете като удавници на първата сламка. И какво ще стане сега???? пак 5 години ще ви плямпам тука на главите и на форума, а вие пак ще ми обяснявате ваште си глупости. Каквито феновете, такъв и отборът! Срам ме от вас и резултатите в тъпата анкета!

Направо онемявам от теб.Няма да промениш мнението на другите-за това мирясай.Като разгонена кучка си.

Върни се в “Архив”