Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Галин Иванов е на почивка заедно с Цветков от Ловеч, дали няма да има някоя изненада и да премине Цветков в Левски

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
-
- Контакти:
BadBoy написа:Галин Иванов е на почивка заедно с Цветков от Ловеч, дали няма да има някоя изненада и да премине Цветков в Левски
Е,ако Цветков дойде в Левски тва вече ше е края окончателно нема по убито куче от тоя в България

- santiliana
BadBoy, не бива да се разсъждава по този начин. До преди няколко месеца двамата бяха съотборници в Ловеч, приятели са и си почиват на морето. Трансфер по оста Литекс- Левски е абсолютно невъзможен. Без значение за кой става дума.
- santiliana
Комшии натресоха лале на "Герена"
"Сините" атакуват Чехия и Унгария за нови
Нападателите в "Левски" се увеличиха с още един. Сьорд Арс също се връща на "Герена" и на 10 юни ще започне подготовка със "сините". Столичани не успяха да намерят общ език с "Коняспор", където холандецът бе преотстъпен през пролетта. Турците обявиха, че ще го купят, но за сега си останаха само с обещанието. Цената на Арс се видяла доста висока на комшиите. Освен това шефовете искали да привлекат по-гръмки имена за участието си в Суперлигата. Сьорд има сериозен принос за връщането в елита. "Сините" ще трябва да му търсят нов купувач. Те в момента водят преговори за раздяла с Ромен Ели, а нов отбор си търси вече и Роман Прохазка. Словакът ще пробва да се уреди при бившия си треньор Павел Хофтуч в "Чешке Будейовице". Освен Арс на "Герена" се завръщат и преотстъпените юноши в други отбори, на които ще бъде даден шанс за изява по време на подготовката.
В "Левски" продължават и обиколките из Европа в търсенето на нови попълнения. Сега дойде ред на Чехия и Унгария. Столичани пратиха свои хора, които да следят изявите на няколко играчи от местното първенство. През зимата чешкият национал Мартин Латка обяви за интерес към него от "Герена", но до трансфер не се стигна.
"Левски" ще получи шанс за реванш срещу "Сараево" в Прага. "Сините" и босненци са поканени за турнир до 17 години. Той ще се проведе от 24-ти до 30-и юли в чешката столица и в него ще вземат участие общо 11 отбора. Домаките ще бъдат представени от "Спарта", "Славия" и "Млада Болеслав", а освен "Левски" и "Сараево" покани са получили още "Ференцварош", "Вашаш", "Хайдук", "Динамо" (Б), "Слован" (Б) и "Крус Азул".
standartnews.com
santiliana написа:В "Левски" продължават и обиколките из Европа в търсенето на нови попълнения. Сега дойде ред на Чехия и Унгария. Столичани пратиха свои хора, които да следят изявите на няколко играчи от местното първенство.
Тези като пишат след това четат ли какво са написали.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
- santiliana
BadBoy написа:santiliana написа:В "Левски" продължават и обиколките из Европа в търсенето на нови попълнения. Сега дойде ред на Чехия и Унгария. Столичани пратиха свои хора, които да следят изявите на няколко играчи от местното първенство.
Тези като пишат след това четат ли какво са написали.
струва ми се, че ползват част от миналогодишни материали

BadBoy написа:Галин Иванов е на почивка заедно с Цветков от Ловеч, дали няма да има някоя изненада и да премине Цветков в Левски
Хахахах. И Валери Божинов ще ходи на почивка, ама с Николета. Може после двамата с нея да преминат на Герена.

Според мен,колкото и да сме разочаровани от сегашните играчи ядрото,трябва да се запази и да не се сменя целия отбор.Повче от 5-6 напускащи и 4-5-ма нови ще е грешка според мен.
Аз ги виждам така нещата:
Напускащи: Ели,Прохазка,Милен Василев,Пламен Димов (под наем),Михелич,евентуално продажба на Карвальо.
Нови:Центр.защитник(чужденец),Асен Георгиев(Ботев Враца – беше си наш,нз дали не е под наем),Плеймейкър(чужденец),Домовчийски,Цецо Генков,Галин Иванов
При привличане на Генков,би било редно да се търси продажба на Карвальо(вече е на възраст и сега е момента да се вземе някой лев за него)Гаджев има фиксирана цена 700 хил евро и трудно някой ще ги извади сега за него – така,че най-вероятно ще остане,Пише се и за Рамос,че ще остане и за мен би било добре.
Състава го виждам така:
Вратари:Тук е ясно Пламен и Мишо
Десен бек: Мюлдер(резерва Попадийн)
Ляв бек: Пинто(резева Мики Орачев юноша)
Пелето знаем,че може при крайна нужда също да играе на тези позиции
Центр.защитници:новия(класен чужденец),Асен Георгиев,Милиев,Везалов
Деф.халфове:Велев,Димов,Гаджев,Пелето
Офанз.халфове:Нов(чужденец),Вутов,Домовчийски,Цонев
Крила:Гари,Рамос,Йорданов,Б.Цонев,Пл.Илиев,Галин Иванов
Нападатели: Силва,Генков,Курдов
При преценка,може да се ползва Рамос или Гаджев зад нападателя и съответно Домо по крилото,заедно с Родригес.
Напускащи: Ели,Прохазка,Милен Василев,Пламен Димов (под наем),Михелич,евентуално продажба на Карвальо.
Нови:Центр.защитник(чужденец),Асен Георгиев(Ботев Враца – беше си наш,нз дали не е под наем),Плеймейкър(чужденец),Домовчийски,Цецо Генков,Галин Иванов
При привличане на Генков,би било редно да се търси продажба на Карвальо(вече е на възраст и сега е момента да се вземе някой лев за него)Гаджев има фиксирана цена 700 хил евро и трудно някой ще ги извади сега за него – така,че най-вероятно ще остане,Пише се и за Рамос,че ще остане и за мен би било добре.
Състава го виждам така:
При преценка,може да се ползва Рамос или Гаджев зад нападателя и съответно Домо по крилото,заедно с Родригес.
Djack_84 написа:Според мен,колкото и да сме разочаровани от сегашните играчи ядрото,трябва да се запази и да не се сменя целия отбор.Повче от 5-6 напускащи и 4-5-ма нови ще е грешка според мен.
Състава го виждам така:
Така погледнато не изглежда кой знае колко зле, но според мен няма как всичко това да се случи.
Само Левски!