MORSKI написа:Levskar_90 написа:Morski доста се изложи. Освен че съдиите спряха 2 гола със несъщестуващи засади на Силва и Вутов, плюс 2 чисти още пропуска на Силва имаше и още 1-2 положения. Съгласен съм че и ние имахме късмет и заслужавахме гол.
Реалния резултат може да е 7:2, а не 4:2 както ти казваш.
А най реалния си е 4:0
Не аз, ти се излагашИ това не е от вчера и не е само в този подфорум, но това е друга тема. Тея засади само ти си ги видял као несъществуващи
Отделно, че ако ще си броим положенията, имахте много повече. Така е. Обаче първото полувреме ние имахме поне 3 100% ви положения, а второто още две такива, които Пламен Илиев извади. Така че не аз, а ти се излагаш. Ако ще е 7, то нямаше да е на 2 като ще броим така, ами щеше да е 7:3 или 7:4- с гредата на Дончо и прехвърлящия му удар и с атаката на Миро първото полувреме.
Най-реалния за теб. Няма как да е реален при положение, че сме създали поне 3-4 чисти голови положения сещаш ли се. Ако не бяхме минали центъра, да... Въобще пак се изложи.
То този момент те смятах за сериозен! Но да твърдиш, че страничния не сбърка при засадите срещу Силва и Вутов, или сляп, или си пиян, или си дрогиран!!!!!!