Левски - Черно Море (Купа на България)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Левски - Черно Море (Купа на България)

Мнениеот glarus_ds » 02 дек 2012 18:12

MORSKI написа:
Levskar_90 написа:Morski доста се изложи. Освен че съдиите спряха 2 гола със несъщестуващи засади на Силва и Вутов, плюс 2 чисти още пропуска на Силва имаше и още 1-2 положения. Съгласен съм че и ние имахме късмет и заслужавахме гол.

Реалния резултат може да е 7:2, а не 4:2 както ти казваш.

А най реалния си е 4:0 ;)

Не аз, ти се излагаш :lol: И това не е от вчера и не е само в този подфорум, но това е друга тема. Тея засади само ти си ги видял као несъществуващи :lol: Отделно, че ако ще си броим положенията, имахте много повече. Така е. Обаче първото полувреме ние имахме поне 3 100% ви положения, а второто още две такива, които Пламен Илиев извади. Така че не аз, а ти се излагаш. Ако ще е 7, то нямаше да е на 2 като ще броим така, ами щеше да е 7:3 или 7:4- с гредата на Дончо и прехвърлящия му удар и с атаката на Миро първото полувреме.

Най-реалния за теб. Няма как да е реален при положение, че сме създали поне 3-4 чисти голови положения сещаш ли се. Ако не бяхме минали центъра, да... Въобще пак се изложи.

То този момент те смятах за сериозен! Но да твърдиш, че страничния не сбърка при засадите срещу Силва и Вутов, или сляп, или си пиян, или си дрогиран!!!!!!
CHELSEA

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 02 дек 2012 18:14

MORSKI написа:
Levskar_90 написа:Morski доста се изложи. Освен че съдиите спряха 2 гола със несъщестуващи засади на Силва и Вутов, плюс 2 чисти още пропуска на Силва имаше и още 1-2 положения. Съгласен съм че и ние имахме късмет и заслужавахме гол.

Реалния резултат може да е 7:2, а не 4:2 както ти казваш.

А най реалния си е 4:0 ;)

Не аз, ти се излагаш :lol: И това не е от вчера и не е само в този подфорум, но това е друга тема. Тея засади само ти си ги видял као несъществуващи :lol: Отделно, че ако ще си броим положенията, имахте много повече. Така е. Обаче първото полувреме ние имахме поне 3 100% ви положения, а второто още две такива, които Пламен Илиев извади. Така че не аз, а ти се излагаш. Ако ще е 7, то нямаше да е на 2 като ще броим така, ами щеше да е 7:3 или 7:4- с гредата на Дончо и прехвърлящия му удар и с атаката на Миро първото полувреме.

Най-реалния за теб. Няма как да е реален при положение, че сме създали поне 3-4 чисти голови положения сещаш ли се. Ако не бяхме минали центъра, да... Въобще пак се изложи.

В дадените ситуации с Вутов и Жоао нямаше засади - какво се опитваш да оспориш очевадни неща ? :?: :?: И това ,че 2-те центровки на Дончо ( които ти приемаш за умишлен удар към вратата ), уцелиха греда и съответно другата спасена от Пламен Илиев , не означава ,че сте имали чак толкова много положения !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 дек 2012 18:15

glarus_ds написа:
Teo написа:
THE G.A.M.E написа:"Teo" Просто приеми, че Левски е доста по-силен отбор от вашите и за това се получава разликата в двата мача. ;)

Абсурдно е да го приеме това... отборите който играят срещу вас или не ви взимат на сериозно или просто искат да си падат горките, така изглежда че вие играете по-добър футбол, което в действителност не е така.... не може срещу нас всеки отбор дава максимума от силите си, както днес го направи една Славия, която последните 8 мача не знаеше къде е.... и предполагам ще ги биете и тях с извънземния футбол който практикува проф. Ил.Илиев, доктор......

А вие как победихте в Гоце Делчев с 5:0? Предполагам благодарение на извънземния футбол, който практикувате и въпреки озверелите домакини, синьото бфс, всички съдии, дето само ви колят, и зелените облаци над кратуните ви!!! Благодарение на фантастичния ви футбол и Меси е в тази добра форма, понеже от вас се учи на футбол ...

то целия ви форум ме изкараха шизофреник и луд, но казвам истината такава каквато е, защо бихме ГД с 5:0, бихме ги старание и добра игра, а вие бихме 7:1 Етър дето на нас гледали мача как играха, а Черно море как се хвърлиха като прасета на дробен хляб?! разбирайте ме както искате, но футбола който практикувате е фалшив.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 02 дек 2012 18:15

Teo написа:
blue avalanche написа:
Teo написа: ...не може срещу нас всеки отбор дава максимума от силите си, както днес го направи една Славия,...

Поправи ме,ако греша,ама Славия не игра ли с Ботев днес?Изображение

Игра с Ботев и показа че с футболисти който последните 8 мача май нямаха победа, биха отбора който има претенции да е в ТОП 3, така искам да отбележа че тази игра която я направи Славия днес, няма да я покаже срещу вас., ще ме питаш защо? защото така трябва да стане.

А срещу Вас каква игра показа Славия, Професоре?
CHELSEA

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 дек 2012 18:15

Teo написа:
blue avalanche написа:
Teo написа: ...не може срещу нас всеки отбор дава максимума от силите си, както днес го направи една Славия,...

Поправи ме,ако греша,ама Славия не игра ли с Ботев днес?Изображение

Игра с Ботев и показа че с футболисти който последните 8 мача май нямаха победа, биха отбора който има претенции да е в ТОП 3, така искам да отбележа че тази игра която я направи Славия днес, няма да я покаже срещу вас., ще ме питаш защо? защото така трябва да стане.

Че ние да не сме Ботев Пд?Я ми припомни резултата Левски-Ботев,че нещо ми се губи?Ако и на теб нещо ти се губи:
02.Левски-----14--33-9--34
06.Ботев Пд--14--19-10--25

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 02 дек 2012 18:15

delqnski47 написа:
helic написа:след такава велика равностойност, сте с 6 точки зад нас. Много равностойно :)

С вашата смешна програма досега,ако бяхме с наказните играчи+ Платини в нападение още в началото на шампионата,щехте да сте втори пак(което си ви е запазена марка :lol: )...въпросът е дали Лудогорец щеха да са първи или някой друг :lol:

бе то и ние ако не беше контузията на Везалов и безхаберието при селекцията ни на централни защитници щяхме да изглеждаме другояче. Ама "ако"-то мирише :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 дек 2012 18:17

delqnski47 написа:Имаме най-добрата защита в България,заедно с Лудогорец!Вашата на Герена един отбор,дето изпада в Б група, ви направи смешни наскоро!Помниш ли?Както и други отбори!В средата сме горе долу равностойни,както и в нападение!
Иначе,ок,заповядайте на следващото дерби!

Да, ест. че помня ... Та нали мача с Враца го давам непрекъснато като пример, че без даден отбор да има по-добри играчи от съперника, може игрово да стои по-добре от него.
И причината за това е ... Треньорът.

Левски няма проблеми с качествата на отделните играчи, а цялостно с играта ... Със замисълът, с постоянството, с тактическата постройка ... Неща реално, дето наистина стоите малко по-добре.
Но това няма да е достатъчно в истински мач, в който едните не отбиват номера ...
Просто разликата в класите между повечето отделни играчи, е смразяваща в полза на Левски.
И то не защото ... подчертавам - футболистите при нас са някаква страшна класа, а просто нивото на вашите е прекалено ниско.
Единственият, който би бил титуляр от вашите и има качества за нас, е М. Платини. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 дек 2012 18:17

glarus_ds написа:То този момент те смятах за сериозен! Но да твърдиш, че страничния не сбърка при засадите срещу Силва и Вутов, или сляп, или си пиян, или си дрогиран!!!!!!

Tо и аз много неща смятах за вас, ама да смятат някои хора, че след всичките ни положения да не вкараме гол било реално- значи или са мега глупави или се правят на ударени, или просто са на нещо силно,
Дай повторение да ги видим тези засади и как по-точно повлияха на крайния резултат :lol: Защото, ако ще си говорим за съдии, то според много хора няма никаква дузпа на Сашо Александров. Точно в тоя мач да се говори за съдийски грешки е мега нелепо. Но като ще я караме така- така да е.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 02 дек 2012 18:18

Teo написа:
glarus_ds написа:
Teo написа:
THE G.A.M.E написа:"Teo" Просто приеми, че Левски е доста по-силен отбор от вашите и за това се получава разликата в двата мача. ;)

Абсурдно е да го приеме това... отборите който играят срещу вас или не ви взимат на сериозно или просто искат да си падат горките, така изглежда че вие играете по-добър футбол, което в действителност не е така.... не може срещу нас всеки отбор дава максимума от силите си, както днес го направи една Славия, която последните 8 мача не знаеше къде е.... и предполагам ще ги биете и тях с извънземния футбол който практикува проф. Ил.Илиев, доктор......

А вие как победихте в Гоце Делчев с 5:0? Предполагам благодарение на извънземния футбол, който практикувате и въпреки озверелите домакини, синьото бфс, всички съдии, дето само ви колят, и зелените облаци над кратуните ви!!! Благодарение на фантастичния ви футбол и Меси е в тази добра форма, понеже от вас се учи на футбол ...

то целия ви форум ме изкараха шизофреник и луд, но казвам истината такава каквато е, защо бихме ГД с 5:0, бихме ги старание и добра игра, а вие бихме 7:1 Етър дето на нас гледали мача как играха, а Черно море как се хвърлиха като прасета на дробен хляб?! разбирайте ме както искате, но футбола който практикувате е фалшив.

А вие какъв футбол имате? Ръгане и ритане по противниците като куци коне. Това важи най-вече за Бандаловски и Платини... Както и да е. Все ние сме слаби и уговаряме всичко, а вие сте чисти като момина сълза. Живейте си заблуда ;)
CHELSEA

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 дек 2012 18:19

PFK_Levski написа:
В дадените ситуации с Вутов и Жоао нямаше засади - какво се опитваш да оспориш очевадни неща ? :?: :?: И това ,че 2-те центровки на Дончо ( които ти приемаш за умишлен удар към вратата ), уцелиха греда и съответно другата спасена от Пламен Илиев , не означава ,че сте имали чак толкова много положения !

Центровки викаш, а вашите голове, с изключение на първия, бяха "ювелирни изпълнения сякаш"???? А удара на Манолов не се брои за 20000% положение сякаш? И вече ви казах- дайте повторение да ги видим въпросните засади и "как повлияха" на крайния резултат.
И дайте да видим повторение на дузпата тогава, защото ако ще си говорим за грешки, ако такава няма, 4:0 не е като 3:0 в турнир.,,,
Последна промяна от MORSKI на 02 дек 2012 18:20, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”