Velbajd написа:Напред канари, феновете на ЦСКА са с Вас, ама трябва да престанете да лягате на говедата.
Nikoga ne sme lqgali na govedata i nqma da legnem ! Prosto te znaqt kak da igraqt s/y nas ,a s nalichniq ni potencial pobedata im e sigurna

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Velbajd написа:Напред канари, феновете на ЦСКА са с Вас, ама трябва да престанете да лягате на говедата.
EBA4A_NA_GALTI написа:Meto_1912 написа:Следващите няколко дни ще са преломни за футболен клуб Ботев Пловдив.
TOVA GO SLUSHAME OT 10 (DESET!) GODINI, DOKOGA SHTE 4AKAME, MOJE BI OSHTE 10 ? 4AKAM OTGOVOR
Bliu-Bliu... написа:По изтритата тема - незнам колко е закъсал с парите селския, ама си мисля, че след дълги преговори пак ще рече:
"Не искат да купуват, само искат да са спонсори". И пак ще има мистериозна подкрепа. И той пак ще замазва...
Дано не съм прав, но от дългия опит досега натам вървят нещата. Той е дебил.
Собственикът на Ботев се съгласи да направи кратък коментар и на наболелия въпрос с продажбата на клуба. Самият той преди броени дни призна, че е започнал преговори с пазен в тайна потенциален купувач. "Тази история се раздухва умишлено. Аз имам широки бизнес контакти в България и Европа и на практика ежедневно обсъждам с партньорите си различни видове сътрудничество. Нееднократно съм получавал запитвания за цената на клуба, като в последно време дори имах и по-сериозни разговори. Ще запазя в тайна името на кадидата, но той със сигурност няма нищо общо с т. нар. "Фондация за спасение на Ботев". На този етап обаче хората, с които разговарям, предпочитат да инвестират в клуба, без да поемат отговорността върху неговата собственост", категоричен бе Димитър Христолов.
Президентът на Ботев Пд Димитър Христолов дължи на своите футболисти две заплати и премии. Това признаха играчи на „канарчетата", които пожелаха анонимност.
Това допълнително нагнети атмосферата в съблекалнята на Ботев, преди гостуването на Сливен утре. Треньорът на „жълто-черните" Костадин Ангелов вече сподели, че обстановката в лагера на пловдивчани не е спокойна, заради скандалите около мача с Беласица и напрежението около преговорите на Христолов с бизнесмени, желаещи да купят клуба.
Футболистите са обсъждали варианта да пътуват за Сливен в знак на протест, но в крайна сметка отпътуваха за Града под сините камъни. След завръщането на Христолов от Италия, те ще поставят пред него въпроса за парите, които той им дължи.
EBA4A_NA_GALTI написа:ГА ЯДОХА БОБЕЦ И ЯБЪЛКИ НИ РИВАХА, СИГА РИВЪТ! ГЛАДНИ ЖЪЛТИ МАСТИИ!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта