Левски-Сараево - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Re: Левски-Сараево

Мнениеот tani » 17 юли 2012 18:15

Преди всичко успех на любимия тим дай Боже с разлика,но не забравяйте че ни е първи офицялен мач и ходенето по мъките няма да е малко.Стискам палци да ги сразим,но си имам едно на ум,че не са лек съперник и трябва сериозно да ги погледнем.Успех ЛАВИНА.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 юли 2012 19:00

Tommi написа:Ицо Йовов титуляр и капитан!

Колкото и да ме дразни Йовов напоследък, може и да е полезен този мач. Предполагам ,че Сараево ще излязат в глуха защита в началото и някой ще трябва да я разбива. Не мисля че Райков или Опоку са хората за това.Не знам дали ще го пускат крило или халф, но хубавото е ,че имаме 3 смени и никога не е късно да се смени.
Вече като поведем с 2:0 и ония се отворят малко, ще ни трябват бързи футболисти за контри и Опоку перфектно ще се справи с тая работа.
А има и нещо друго, Йовов колкото повече го плюят, толкова е по-голям шанса да ни опровергае. А дано!
Прогнозата ми е победа с 3 гола разлика. 4:1 най ни приляга ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юли 2012 19:15

Без име написа:О, глупави люде ! Как можете да пожелавате такива неща на един истински Левскар !

Един истински Левскар щеше да си седне на задника и да мине в историята!Да окачи бутонките!!За доброто на клуба!
А не да се превръща в посмешище!Нищо "левскарско" няма в това!!!

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 17 юли 2012 20:27

blue avalanche написа:
Без име написа:О, глупави люде ! Как можете да пожелавате такива неща на един истински Левскар !

Един истински Левскар щеше да си седне на задника и да мине в историята!Да окачи бутонките!!За доброто на клуба!

Ако Йовов реши мача в наша полза, какво ще кажеш тогава?
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 17 юли 2012 20:31

lazio1997 написа:
blue avalanche написа:

Ще каже,че е СПРЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юли 2012 20:42

lazio1997 написа:
blue avalanche написа:

Йовов вече нищо не може да реши.Освен,ако не бие някоя дузпа.Ама и там не е сигурно!Ние сега това ли ще чакаме?Йовов да вкара един гол и да почнем да скандираме???
Последна промяна от blue avalanche на 17 юли 2012 20:56, променено общо 1 път.

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 17 юли 2012 20:48

blue avalanche написа:Йовов вече нищо не може да реши.Освен,ако не бие някоя дузпа.Ама и там не е сигурно!НИе сега това ли ще чакаме?Йовов да вкара един гол и да почнем да скандираме???

ОК. Сега мълчиме. Ако стане нещо в четвъртък ми е интересно как ще реагираш. Ще си вземеш ли думите назад за Йовов...Ще видим, може пък да реши мача в полза на Сараево с някой пропуск и тогава ти да си прав. Нищо не се знае на тоя свят...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 17 юли 2012 20:57

Аз си спомням как Йовов переше средния като беше в Ловеч след гол с/у ЛЕВСКИ, но си спомням и как се върна от там! Уважението към него не би трябвало да зависи от предстоящото му представяне :| Щом Йовов и ръководството смятат, че могат да си бъдат полезни, защо да се съмняваме в тях? Поне за мен Йовов си е заслужил този последен шанс! Разбирам хората, които смятат, че това става за сметка на клуба, но аз не виждам нещата по този начин :) Според мен не е свършил и се надявам да го докаже!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юли 2012 21:44

lazio1997 написа:
blue avalanche написа:Йовов вече нищо не може да реши.Освен,ако не бие някоя дузпа.Ама и там не е сигурно!НИе сега това ли ще чакаме?Йовов да вкара един гол и да почнем да скандираме???

ОК. Сега мълчиме. Ако стане нещо в четвъртък ми е интересно как ще реагираш. Ще си вземеш ли думите назад за Йовов...Ще видим, може пък да реши мача в полза на Сараево с някой пропуск и тогава ти да си прав. Нищо не се знае на тоя свят...

Аз,пък,съм сигурен,че ако Старокин тръгне от аутлинията,а Йовов от центъра,Старочката ще стигне "отсреща" преди Йовов!Егати "лявото крило"... :evil:

way
Контакти:

Мнениеот way » 17 юли 2012 21:51

blue avalanche написа:
lazio1997 написа:

Аз,пък,съм сигурен,че ако Старокин тръгне от аутлинията,а Йовов от центъра,Старочката ще стигне "отсреща" преди Йовов!Егати "лявото крило"... :evil:

А Опоку ако тръгне от пистата Йовов от центара Опоку ще направи обиколка на пистата ще мине през целия терен и пак ще стигне преди Йовов

Върни се в “Архив”