Левски-Сараево - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски-Сараево
Преди всичко успех на любимия тим дай Боже с разлика,но не забравяйте че ни е първи офицялен мач и ходенето по мъките няма да е малко.Стискам палци да ги сразим,но си имам едно на ум,че не са лек съперник и трябва сериозно да ги погледнем.Успех ЛАВИНА.
Tommi написа:Ицо Йовов титуляр и капитан!
Колкото и да ме дразни Йовов напоследък, може и да е полезен този мач. Предполагам ,че Сараево ще излязат в глуха защита в началото и някой ще трябва да я разбива. Не мисля че Райков или Опоку са хората за това.Не знам дали ще го пускат крило или халф, но хубавото е ,че имаме 3 смени и никога не е късно да се смени.
Вече като поведем с 2:0 и ония се отворят малко, ще ни трябват бързи футболисти за контри и Опоку перфектно ще се справи с тая работа.
А има и нещо друго, Йовов колкото повече го плюят, толкова е по-голям шанса да ни опровергае. А дано!
Прогнозата ми е победа с 3 гола разлика. 4:1 най ни приляга

- blue avalanche
- Контакти:
Без име написа:О, глупави люде ! Как можете да пожелавате такива неща на един истински Левскар !
Един истински Левскар щеше да си седне на задника и да мине в историята!Да окачи бутонките!!За доброто на клуба!
А не да се превръща в посмешище!Нищо "левскарско" няма в това!!!
-
- Контакти:
blue avalanche написа:Без име написа:О, глупави люде ! Как можете да пожелавате такива неща на един истински Левскар !
Един истински Левскар щеше да си седне на задника и да мине в историята!Да окачи бутонките!!За доброто на клуба!
Ако Йовов реши мача в наша полза, какво ще кажеш тогава?
-
- Контакти:
lazio1997 написа:blue avalanche написа:Без име написа:О, глупави люде ! Как можете да пожелавате такива неща на един истински Левскар !
Ще каже,че е СПРЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- blue avalanche
- Контакти:
lazio1997 написа:blue avalanche написа:Без име написа:О, глупави люде ! Как можете да пожелавате такива неща на един истински Левскар !
Йовов вече нищо не може да реши.Освен,ако не бие някоя дузпа.Ама и там не е сигурно!Ние сега това ли ще чакаме?Йовов да вкара един гол и да почнем да скандираме???
Последна промяна от blue avalanche на 17 юли 2012 20:56, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
blue avalanche написа:Йовов вече нищо не може да реши.Освен,ако не бие някоя дузпа.Ама и там не е сигурно!НИе сега това ли ще чакаме?Йовов да вкара един гол и да почнем да скандираме???
ОК. Сега мълчиме. Ако стане нещо в четвъртък ми е интересно как ще реагираш. Ще си вземеш ли думите назад за Йовов...Ще видим, може пък да реши мача в полза на Сараево с някой пропуск и тогава ти да си прав. Нищо не се знае на тоя свят...
Аз си спомням как Йовов переше средния като беше в Ловеч след гол с/у ЛЕВСКИ, но си спомням и как се върна от там! Уважението към него не би трябвало да зависи от предстоящото му представяне
Щом Йовов и ръководството смятат, че могат да си бъдат полезни, защо да се съмняваме в тях? Поне за мен Йовов си е заслужил този последен шанс! Разбирам хората, които смятат, че това става за сметка на клуба, но аз не виждам нещата по този начин
Според мен не е свършил и се надявам да го докаже!

[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
- blue avalanche
- Контакти:
lazio1997 написа:blue avalanche написа:Йовов вече нищо не може да реши.Освен,ако не бие някоя дузпа.Ама и там не е сигурно!НИе сега това ли ще чакаме?Йовов да вкара един гол и да почнем да скандираме???
ОК. Сега мълчиме. Ако стане нещо в четвъртък ми е интересно как ще реагираш. Ще си вземеш ли думите назад за Йовов...Ще видим, може пък да реши мача в полза на Сараево с някой пропуск и тогава ти да си прав. Нищо не се знае на тоя свят...
Аз,пък,съм сигурен,че ако Старокин тръгне от аутлинията,а Йовов от центъра,Старочката ще стигне "отсреща" преди Йовов!Егати "лявото крило"...

blue avalanche написа:lazio1997 написа:blue avalanche написа:Йовов вече нищо не може да реши.Освен,ако не бие някоя дузпа.Ама и там не е сигурно!НИе сега това ли ще чакаме?Йовов да вкара един гол и да почнем да скандираме???
Аз,пък,съм сигурен,че ако Старокин тръгне от аутлинията,а Йовов от центъра,Старочката ще стигне "отсреща" преди Йовов!Егати "лявото крило"...
А Опоку ако тръгне от пистата Йовов от центара Опоку ще направи обиколка на пистата ще мине през целия терен и пак ще стигне преди Йовов