Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Къде ще излъчват мача за Суперкупата?
Монополизмът не е пазарна икономика.
Marcel написа:Монополизмът не е пазарна икономика.
Принципно и това не е вярно, но аз тук не виждам никакъв монополизъм.
- Jorkorazporko
Marcel написа:Монополизмът не е пазарна икономика.
Къде видя монопол? Монопол щеше да е ако никоя друга телевизия не получава възможност да купи правата, но в случая другите телевизии просто не проявяват интерес или се циганят за пари! Искаш телевизия с хубаво качество и мачове - 12.80 на месец!
Тодор Живков отдавна си замина... Няма вече всекиму според потребностите, а всекиму според възможностите.
П.С.: Никой не пречи на националната телевизия да тропне по масата, да извади торбата с парите и да предава всичко.
П.С.: Никой не пречи на националната телевизия да тропне по масата, да извади торбата с парите и да предава всичко.
Дори можем да оставим БНТ настрана. Къде са НОВА и БТВ? Избиват се за турски сериали, но дотам.
Пиши на кирилица, ако имаш възможност. Аз също искам възможно най-много хора да гледат и да се интересуват българския футбол, нека го предават по ефирните телевизии, но няма как да стане, след като те не са готови да платят желаната цена, а има друг, който да го направи. Клубовете не са благотворителни дружества, те искат стабилни пари от телевизията, така е в цял свят. Няма как да продадат правата на БНТ, НОВА или БТВ за 1 млн., след като друг им дава 5. Явно този другия мисли, че ще може да си избие инвестицията, прави оферта, приемат му я и не заслужава псувни.
- Jorkorazporko
bud111 написа:Vij ..... spored men shtom sme DYRJAVA triabva da ima niakolko osnovni
elementa na koito da se krepi IKONOMIKA , KULTURA, OBRAZOVANIE i FUTBOLA e edin ot tiah i dyrjavata triabva da gi podpomaga a ot tam natatyk vseki koito moje neka da predlaga neshto drugo koeto da spomogne visokoto nivo ..... chastni medii davashti drugi pyrvenstva drugi firmi i drugi vid kulturni niuansi no Bylgarsko syshto triabva da ima i za nego e dobre da ima Dyrjavno otnoshenie e ne da e ostaveno na proizvola ...... zashtoto vchera v Evropa otzvuka e che BYLGARSKIA SHAMPION e Padnal ot Polskia ...... a ne tolkova Litex ili Visla ..... tyi che e dobre da mislim za Nazionalnite si identichnosti i da gi uvajavame za da ni uvajavat i drugite ..... a i da imame napredyk ..... i vyv Futbola .....
Човек, най - малкото като милееш за българското си свали един "Flex type"! Държавата трябва да има функциите на орган който регулира, регламентира и гарантира сигурността физическите и юридическите лица, да следи за спазването на законодателството, и да наказва при нарушения според конституцията! Но държавата НЕ трябва да се меси и да толерира никой! Всичко трябва да става на базата на конкурентоспособността! Държавата трябва само да осигури среда, всичко друго трябва да си става на базата на ефективна реализация на труд и качества, на отделните еденици!
кога ще махнете темата на оня ******* трактора?
никога абонат на булсатком!н и к о г а !!!
- Jorkorazporko
wsxedcrfv написа:кога ще махнете темата на оня ******* трактора?
Когато се заключите в обора и спрете да торите по темите на останалите отбори!
Пичове един въпрос към вас малко извън темата - много пъти съм бил на Лазур, но никога не съм обръщал внимание в кой сектор сме, а сега като излезе информация, че феновете на ЦСКА ще са в Б сектор взех да се чудя кой е той и като смятам си мисля, че това е сектора, в който е клетката и където по принцип е гостуващата агитка. Така ли е ? или нещо съм в грешка