Не пропускайте да видте когато коментирате тази тема:
http://vbox7.com/play:fbc065ab
http://vbox7.com/play:22dbc11e ??
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гошо Петков
http://eng-stoyanov.hit.bg
ОВК проектиране
ОВК проектиране
Re: СЪРМОВ
Защо така бе Сърма?!?!?? Снощи отново ме разочарова в последно време не мога да вървам че това на терена е Сърмов , за когото винаги се застъпвам който много уважавам и имам големи Надежди в него и му симпатизирам толкова много! Какво става особено в последните два мача с Деберецен Жоро просто ме разочарова надявам се от тук на там да дава повече от себе си и да стане отново онзи Футболист който Уважавам много отново да ни накара да си мислиме как би могъл да бъде Младия Боримиров. ЖОРО СТЕГНИ СЕ БЕ МОМЧЕ
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
Re: Гошо Петков
Е какво да го гледаме това
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
Re: Мачове и напролет.....
Като гледам отборите в ЛЕ, то се оказва, че групите няма да са по-слаби от тези в ШЛ. Абсолютно всички отбори от 1-ва и 2-ра урна не отстъпват на отборите в ШЛ. 

PFC Litex написа:Дай боже да влезем в ЛЕ, а какво ще правим там ли? - не съм с оранжеви очила да кажа, че ще мачкаме. Ако успеем да вземем поне точка в 6-мача ще е добре и дано ни бият по-малко.
Ние нямаме претенции понеже си знаем положението, а Вие сте с големи претенции и за това Ви свалят разни отбори като Дебрецен ежегодно.
ало лове4кото модератор4е гледай си там твоето отбор4е и недей да ръсиш акъл

Re: Реалност!!!!!!!!
За Йовов: За мен основното е какви са очакванията от него. Ако феновете на Левски чакат да видят един български Меси(я), то просто няма как да стане. Йовов се раздаде първото полувреме, повечето топки минаваха през него, повечето интерсни неща в нападение станаха от него - говоря дори и за полу-атаки които не завършиха с голова опасност. Явно е че Йовов е от малкото в Левски с по-специална техника и поглед в/у играта, често надиграваше, често сменяше фронта и разпределяше добре, макар че и грешеше. Второто се изхаби, поолекна и наистина можеша да псуна тасевски по-рано. Когато влезе Дарком се чудех защо не играят и 2та с Йовов заедно - ясно е че те (плюс бардон, който е обаче по-груб и директен), са единствените които знаят какво да правят с токата в крака от средната линия.
За Жоро: Аз съм леко пристрастен, като фен на Ботев. Смятам че Жоро Хростов (але але але) има талант голям и може да стане много добър нападател. Трябва повече доверие в него, тренйоти, фенове и той самия да му вдигнат самочувствието, че това е най-важното за един нападетл.
За Унгарците: и аз не виждам как ще стане подобно покрепа у нас, но не съм сигурен че е нужно. Един фен на Милан никога няма да подкрепо Юве или Интер в Шл според мен. Но нужно е да има уважаение и елементарно възпитание. това което се случва по форуми и нажови м/у Левскари и Цесекари или Ботвести и Локомотивци е пълна простащина и глупост. 99% от аргументите и на двете (всички) страни са пълна боза, само си ги мерят ...
За Жоро: Аз съм леко пристрастен, като фен на Ботев. Смятам че Жоро Хростов (але але але) има талант голям и може да стане много добър нападател. Трябва повече доверие в него, тренйоти, фенове и той самия да му вдигнат самочувствието, че това е най-важното за един нападетл.
За Унгарците: и аз не виждам как ще стане подобно покрепа у нас, но не съм сигурен че е нужно. Един фен на Милан никога няма да подкрепо Юве или Интер в Шл според мен. Но нужно е да има уважаение и елементарно възпитание. това което се случва по форуми и нажови м/у Левскари и Цесекари или Ботвести и Локомотивци е пълна простащина и глупост. 99% от аргументите и на двете (всички) страни са пълна боза, само си ги мерят ...
Re: Да подкрепим ЛЕВСКИ
Здравейте! Наистина ми е приятно като чета такива обективни и неемоционални мнения. Най-лесно е сега да почнем да плюем и да съсипем отбора. Но се вижда, че има основа, за да се получи един добър отбор. Аз поне не съм ги виждал отдавна да играят така на чужд терен - със стръв, без гипсиране, с движение...Миналата година въпреки, че доминирахме в гостуванията и с Бате и с Жилина, не контролирахме така мача и не бяхме така агресивни и настървени. Това според мен е надстройката спрямо миналата година. Сега остава да се поработи повече върху тактическата организация, което според мен Радко го може, върху физическата издръжливост и да се подберат 2-3 наистина качествени играчи, но не заради бройката, а след обстойно наблюдение. Убеден съм, че мачовете в ЛЕ ще са много добра среда за добиване на по-голяма увереност и качество на играта.
-
Re: Да подкрепим ЛЕВСКИ
Това трябва да е вън от всякакво съмнение......
NO MERCY написа:ало лове4кото модератор4е гледай си там твоето отбор4е и недей да ръсиш акъл
Това, че твоя отбор те кара да се червиш и срамуваш не са ти виновни нито Литекс, нито ЦСКА и т.н.
Бухат Ви три години знайни и незнайни в ШЛ, и пак друг Ви е виновен.

PFC Litex написа:NO MERCY написа:ало лове4кото модератор4е гледай си там твоето отбор4е и недей да ръсиш акъл
Това, че твоя отбор те кара да се червиш и срамуваш не са ти виновни нито Литекс, нито ЦСКА и т.н.
Бухат Ви три години знайни и незнайни в ШЛ, и пак друг Ви е виновен.
Брато по-хубаво си бегай в твоя форум кво ще кажеш,и никой не казва че някой ни е виновен просто е тъпо модератор като теб да се заяжда,и да се прави на много умен...