Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

blue_zara
Контакти:

Re: Да подкрепим ЛЕВСКИ

Мнениеот blue_zara » 26 авг 2009 12:24

boji_levski написа:Като фен на този отбор искам да помоля всички негови привърженици да се обединим и да дадем кредит на доверие на футболистите.Нека да не съсипваме отбора от критики,защото сега са най-тежките мачове за нас.И специално поздравявам феновете,който бяха в будапеща вчера и надвикаха 35 000 едно голямо браво.

+1
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 26 авг 2009 12:25

DukeUnv написа:
sistera написа:вчера вашия отбор игра много добре и ако така продължава ще имате поводи за радост.Липсва ви само един по-качествен центърнападател мисля че ще се съгласите с мене.

+1 Наистина незнам защо толкова плюете по отбора - аз вчера видях от наша страна една много добра игра, а дори и след 2рия гол нашите продължиха да атакуват и да се борят - трябват трансфери - ако Баткоф купи няколко класни футболисти (МЛАДИ!!) нещата вече за нас ще стоят по съвсем различен начин.

Подкрепям вашите мнения защото нямаме централен нападател и няма кой да вкарва голове видяхме и че само с христов не става,а защо трябва да копуваме нападатели имаме си много добра школа да вземем от тях сигурен съм че табаков ще се включи добре в левски ако му се даде шанс!!! ;) ;)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 26 авг 2009 12:25

Моето мнение също е че Левски игра вчера така,както отдавна несъм го виждал и е глупаво да се нападат поне играха с желание вчера.А че не ни е мястото в шампионска лига е ясно на всички българи.И нека погледнем отборите в лига европа с просто око се вижда,че отборите хич не са лоши.Ще е готино да сме в една група с рома.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Срам !!! До кога ?!!!

Мнениеот DukeUnv » 26 авг 2009 12:25

galder написа:Всяка година в късното лято изпитвам комплекс че съм българин ! И това е заради един отбор с турско-сини екипи. До кога ще продължавате да опозорявате родината ни бе ?!!! Къде сте тръгнали с куци коне "на война" ? Тази прословута 2006 г. още колко години ще я дъвчите ?! Някой велик човек беше казал че: "всеки има своите 15 минути слава в живота си" Тази слава отмина, макар че беше породена от плод на верига щастливи случайности събрани на куп. Пак ви питам: ДО КОГА ?! Не случайно прозвището ви е футболните вероидиоти !!! Няколко пъти ви предупреждавах да не се надъхвате и да не се дървите толкова преди мачовете! Сега се радвате че до коледа сте в Европа хахаха - с какво го заслужихте ? Със съдийска аванта срещу азерите и победи над Андорски колос? Продължавайте да си живеете във вашия измислен син свят, с паданията за дузпи, със съдийските подаръци, задкулисните машинации, византийските номера на Томас ГАФчис, сателити и т.н. и т.н.

П.С. Искам да ви съобщя че не съм цесекар, те също търпят критика по други параграфи, но съм антилевскар и не ги подкрепях срещу унгарците, защото те са български отбор само на хартия и немога да подкрепям отбор, в чиято генетика са заложени злото, интригите и машинациите

Ти не си добре? И кой ни нарича Евроидиоти бе? Само чорбарите дето им е изгодно така да ни наричат. Турско-сини екипи?! Това пък как го измисли :shock: Каква съдийска ававнта?! ЕЙ ВИЕ САМО ЕДНИ И СЪЩИ ПРИКАЗКИ ЗНАЕТЕ ДА ВИ ..... Спрете да говорите наизуст бе :evil:
Изображение

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 26 авг 2009 12:26

Точно така!!! По-добре да не купуваме, а да си върнем Цачев, защото момчето играе много и играе заради кефа си и играта, а не да ламти за пари...имаме си достатъчно млади таланти, Цачев, Балтанов- те 2мата са готови за 1вия отбор ;)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 26 авг 2009 12:28

Само Левски Оле Будапеща нашите момчета 90 минути не спряха да подкрепят отбора въпреки резултата ПОКЛОН ПРЕД ПУБЛИКАТА СНОЩИ УНИКАЛНИ БЯХА ВСЕ ТАКА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПОДКРЕПЯТ ЛЮБИМИЯ СИН ОТБОР , ОТБОРА НА НАРОДА.

П.П.: Най-много ме е яд че ми пропадна ходенето на мача там заради обстановката от нашастрана умирам от яд че н бях на трибуните
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Re: Мачове и напролет.....

Мнениеот Andreyy » 26 авг 2009 12:29

кой са отборите в 1-ва и 2-ра урна, някой има ли списък ? а и другите урни ако ги имате няма да е зле ..

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Re: Що за вратар е Петков???

Мнениеот barbi_vip » 26 авг 2009 12:30

Blue World Order написа:е тва вече да наречете Петков "палячо" е върха на помиярщината бате :shock: Петков е човека-отбор последните 3-4 години бе,смешници...

К*Р за разни псевдо-фенчета като автора на темата! срам ме е от такива "левскари"!

+1 абсолютно си прав съгласна съм с твоите твърдения за Жоро
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

runnersa
Контакти:

Re: Мачове и напролет.....

Мнениеот runnersa » 26 авг 2009 12:32

и между другото някой знае ли Литекс при очаквано класиране в групите на ЛЕ дали имат шансове поне за 3 урна? Пък и цска ако направи изненада в русия?

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 26 авг 2009 12:33

barbi_vip написа:Само Левски Оле Будапеща нашите момчета 90 минути не спряха да подкрепят отбора въпреки резултата ПОКЛОН ПРЕД ПУБЛИКАТА СНОЩИ УНИКАЛНИ БЯХА ВСЕ ТАКА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПОДКРЕПЯТ ЛЮБИМИЯ СИН ОТБОР , ОТБОРА НА НАРОДА.

П.П.: Най-много ме е яд че ми пропадна ходенето на мача там заради обстановката от нашастрана умирам от яд че н бях на трибуните

Да браво на тях, цял мач се чуваше САМО ЛЕВСКИ!!!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Върни се в “Архив”