ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот HekakaB » 14 май 2016 11:55

suni написа:
HekakaB написа:
suni написа:
HekakaB написа:Пхахааххах, някой много прост я е писал тая статия.Лошото е, че още по-прости му се връзват.

Хах,.. добре че има охлюви, да ни отворят очите ! :lol:

Не се осъмних и за миг, че ще се припознаеш в поста ми, без да те споменавам.Което само доказва казаното от мен по-горе.Жалкия ти опит да си оригинален също.

А ти що си убеден, че някой го интересува мнението ти в тоз подфорум /ЦСКА/ ? Требва да си много тапир,.. те го плюват, а той си мисли, че дъжд го вали... На кой отбор беше фен, че вече забравих ??? :mrgreen:

Кога съм ти казвал, че да помниш нещо?
И въобще не ме вълнува кой от чие мнение се интересува.Нито пък моожеш да ми даваш наклон в кой подфорум да пиша.Има си хора назначени за тая работа.За разлика от тебе спазвам правилата, и ще си пиша по темата докато ми е интересна.Ти си продължавай да си пускаш некви драсканици и да обиждаш, когато няма какво да кажеш.Вие върлите Ганчевисти припознавачи само това умеете.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 14 май 2016 12:00

HekakaB написа:
suni написа:
HekakaB написа:
suni написа:
HekakaB написа:Пхахааххах, някой много прост я е писал тая статия.Лошото е, че още по-прости му се връзват.

Хах,.. добре че има охлюви, да ни отворят очите ! :lol:

Не се осъмних и за миг, че ще се припознаеш в поста ми, без да те споменавам.Което само доказва казаното от мен по-горе.Жалкия ти опит да си оригинален също.

А ти що си убеден, че някой го интересува мнението ти в тоз подфорум /ЦСКА/ ? Требва да си много тапир,.. те го плюват, а той си мисли, че дъжд го вали... На кой отбор беше фен, че вече забравих ??? :mrgreen:

Кога съм ти казвал, че да помниш нещо?
И въобще не ме вълнува кой от чие мнение се интересува.Нито пък моожеш да ми даваш наклон в кой подфорум да пиша.Има си хора назначени за тая работа.За разлика от тебе спазвам правилата, и ще си пиша по темата докато ми е интересна.Ти си продължавай да си пускаш некви драсканици и да обиждаш, когато няма какво да кажеш.Вие върлите Ганчевисти припознавачи само това умеете.

Споко, да не се изпуснеш... Пиши си, на мен не ми пречиш. :)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 14 май 2016 12:02

Убеден съм, че е така.Цитирането на всеки мой пост само го доказва. :lol: :lol: :lol:
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 14 май 2016 12:04

HekakaB написа:Убеден съм, че е така.Цитирането на всеки мой пост само го доказва. :lol: :lol: :lol:

Изображение
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 май 2016 12:37

Old_death написа:
Доста скандален договор за реклама между синдичката и Ефбет. Чак сега го прочетох. Направо си плаче за разследване от компетентните органи. Значи Ефбет изявява желание да рекламира на стадион "Българска Армия", който не работи и няма да работи скоро. Т.е. това е реклама, която НИКОЙ няма да види...освен няколко строителни работника. Синдичката пък решава вместо да се грижи за кредиторите и длъжника ПФК ЦСКА АД и да задели парите за тяхното удовлетворяване да прави.... инвестиция в дружество без дейност и без активи. Тук вече прозират ясни зависимости.

Коментар на един фен .

Синдичката точно това е направила - погрижила се е за кредиторите и повереното ѝ дружество. Някой предлага спонсорство, но при конкретни условия за разпределянето на парите и синдичката има две възможности - или отказва и не получава нищо, или приема и все пак запазва някакви активи (колкото и да са нищожни).
А целта на рекламодателите е ясна, но няма нищо незаконно. Това си е бизнес решение и ако искат могат да рекламират и пред един човек.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 май 2016 12:38

Old_death написа:
Доста скандален договор за реклама между синдичката и Ефбет. Чак сега го прочетох. Направо си плаче за разследване от компетентните органи. Значи Ефбет изявява желание да рекламира на стадион "Българска Армия", който не работи и няма да работи скоро. Т.е. това е реклама, която НИКОЙ няма да види...освен няколко строителни работника. Синдичката пък решава вместо да се грижи за кредиторите и длъжника ПФК ЦСКА АД и да задели парите за тяхното удовлетворяване да прави.... инвестиция в дружество без дейност и без активи. Тук вече прозират ясни зависимости.

Коментар на един фен .

Страхотен, добре обмислен коментар. Само е пропуснал да отчете колко продължителен ще е този ремонт - 3-4 месеца, през които така или иначе няма да има мачове в 98% от това време. Но това е незначителна подробност.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 14 май 2016 12:38

Shaka написа:Тук от няколко дни с опитвам да наваксам какво сте писали. Не че има нещо различно де. Кафявите съвсем са изтрещели.

Само едно се питам. Като знаете, че не става. Защо изобщо опитвате и ти Кашчех и 1982 и Дона и Васкони и др. Изписали сте тонове постове да му обясните нещо. Той не та не.

О, Шака зулу, ти се появи! Веднъж на полугодие ли пишеш? Или това е никът на някой друг с шизофренично разтройство, който в момента е със забрана да пише в сайта?! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 14 май 2016 12:51

В ТР все още няма актуализация! Дали са приели, че плащането за попълване на капитала е легитимно? :shock: :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 май 2016 12:54

@suni
Свежо аватарче,откъде го изкопа? :lol: :lol: :lol:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
eMs1
Контакти: