Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Junior-Urchin
Контакти:

Re: Момчета свалете сините очила.....

Мнениеот Junior-Urchin » 26 авг 2009 10:51

И това, ако не е Шерлок Хоумс
http://www.youtube.com/watch?v=EipHt1eKq_Y
ОТ люлка до гроб, ти си цялия ми живот!

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Re: Реалност!!!!!!!!

Мнениеот anakin » 26 авг 2009 10:55

Айде млъквайте вече, бе некадърници. Спрете с глупостите си. Станете си там цскари или беройци или каквито искате и се кефете. И не ми излизайте с номера- "всеки има право да си пише каквото си иска". Само насаждате напрежение, защото 100-200-300 човека четат това и повечето го приемат веднага за истина. А отбора игра мн добре вчера.
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Мнениеот valdi » 26 авг 2009 10:56

С доста от нещата съм съгласен но както си обобщил че Левски няма стратегия за бъдещето не съм на това мнение.Отпаднахме от Дебрецен,отбор който медиите обявиха за отбор от нашата черга а дори и по слаб но се видя че те ни превъзхождат физически и тактически.Генерални обобщения мразя да права дано Левски се дигне на крака и да покаже истинското си лице в ЛЕ.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 26 авг 2009 10:58

Тия очила се свалят от години.
Я ми кажете къде по света спортно-техн директор стои на пейката и участва в трен на отбора? Къде по света по-известен е президента, отколкото централния нападател. Левски да почнат оттам.

Calli
Контакти:

Мнениеот Calli » 26 авг 2009 10:58

ТЕЗИ КОНСТАТАЦИИ ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ОТБОРИ, НЕ САМО ЗА ЛЕВСКИ, КАКТО СИ НАПИСАЛ. НО СЪГЛАСИ СЕ, ЧЕ СНОЩИ И ВЪОБЩЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ ЛЕВСКИ НЯМА НИКАКЪВ ШАНС И/ИЛИ КЪСМЕТ, ЗАЩОТО СНОЩИ ОТБОРА ИГРА ДОБРЕ ЗА НАШИЯ СТАНДАРТ.

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 26 авг 2009 11:00

yogol_l написа:Ние отбор си имаме и той си е наш и единствен ако си си намерил по подходящ върви при него, АЗ ОБИЧАМ ЛЕВСКИ!!! А ти незнаеш какво е това обич към ЛЕВСКИ, България обича ЛЕВСКИ и за това когато ЛЕВСКИ падне е трагедия, а когато бие цял народ се радва. махайсе с тази тема

+1
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 26 авг 2009 11:03

yogol_l написа:Ние отбор си имаме и той си е наш и единствен ако си си намерил по подходящ върви при него, АЗ ОБИЧАМ ЛЕВСКИ!!! А ти незнаеш какво е това обич към ЛЕВСКИ, България обича ЛЕВСКИ и за това когато ЛЕВСКИ падне е трагедия, а когато бие цял народ се радва. махайсе с тази тема

Е стига с тия глупости, че "България обича Левски и когато Левски падне е трагедия, а когато бие цял народ се радва". Написал си го много възвишено и поетично, обаче е много, много далече от истината. Можеш да говориш единствено от свое име, но не и от името на България и на народа.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 26 авг 2009 11:04

INZAGHI_99, водещите отбори в БГ са направени доста премерено. Те са достатъчно силни за да стават всяка година шампиони и да минат 1-2 предварителни кръга в Европа и дотам. Те за това са изградени. Никой не е правил отбор за ШЛ, а приказките за това, са само пясък в очите на феновете. Така им е изгодно. Първенството се подържа слабо за да могат да си делят квотите помежду си без да им се бърка друг в сметките. Отиват в ЕКТ, взимат някой и друг милион и аре. Чиста схема, работи от години! За другото се иска много. За да прибере Левски или ЦСКА 10-тина милиона от ШЛ, трябва да ни е силно първенството, ма за това треба да се инвестират мноо пари в стадиони. Пък школи, пък треньори преподааващи съвременен футбол, каквито в Бг няма! Много сложно, а ние сме бай-ганьовци и мислим само за днес. Неможе да инвестираш в футбола си малко(като цяло говоря, не само за Левски), а да искаш шампиона ти да вземе 7 милиона евро от ШЛ.
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
Helguera
Контакти:

Мнениеот Helguera » 26 авг 2009 11:05

Съгласен съм с всичките точки....За съжаление е така , но все пак не може да сме на опашката на европа и последно място във всички класации по бедност , мизерия и т.н ( без убийства по пътищата , там сме номер 1) и да искаме футбола ни да е на нивото на големите първенства .... или ако не големите то поне на турско , украинско , гръцко , румънско.....Жалко , за без пари толкова , само с желание не става.
Нека обаче дадем шанс на новото ръководство , дано направят нещо положително и оставят следа в отбора както Стоилов и Сираков.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 26 авг 2009 11:06

Oще след Бате трябваше да смените треньор ако се сменя и да се започне селекцията,която за следващите турнири да е обиграна.Ето там е грешката,а кой я е допуснал си решете сами

Върни се в “Архив”