smoothc написа:Малко се съмнявам, някой фен на Челси да е бил за Ливърпул в тоя мач.
Колегата 0007.
Той е бил за Клоп.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoothc написа:Малко се съмнявам, някой фен на Челси да е бил за Ливърпул в тоя мач.
Колегата 0007.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Ти що се радваш, че скромен отбор като Волфсбург, беше отстранен от Реал Мадрид, а?![]()
sapio0o написа:rhaegar написа:Ти що се радваш, че скромен отбор като Волфсбург, беше отстранен от Реал Мадрид, а?![]()
Е, ама различно е.Аз в реванша изпитах по-голяма емоция от този със Сити, който ни класира за финал бе
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Изгледай една визита на Сан Мамес или Аноета.
Той е бил за Клоп.
0007 написа:Ма пък едно нещо не можете да отречете - без силни англета в последните години(изключвам класирането на Сити,защото те бяха всичко друго,но не и силни) елиминациите са дваж по-скучни и предвидими.
smoothc написа:p.s.Той е бил за Клоп.
И ти му повярва
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
sapio0o написа:Thsmith написа:Дай линк, че съм при една мацка и се мъча на един дребен лаптоп и мишката си забравих и едвам се движа по страниците
gong/viewtopic.php?f=35&t=192304&start=2810
Thsmith написа:...
Дай линк, че съм при една мацка и се мъча на един дребен лаптоп и мишката си забравих и едвам се движа по страниците
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта