Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Re: Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Мнениеот patron » 10 юли 2013 00:07

stn написа:
Кашчей написа:
M'bolhi написа:Пич,издребняваш ;) Нужно ли е да напомням САМО кой отбор плаща наем за БАЗАТА и на кой му е подарено всичко ?

Ти, ама ти лично, видял ли си едно платежно от страна на ЦСКА към МФВС?Ако не си видял, не говори!

А ти виждал ли си Марс на живо, за да вярваш, че съществува?

:lol: Нищо чудно и да е виждал Марс на живо, все пак това е онзи, вездесъщият, който води неравната борба с вятърните мелници :mrgreen:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 10 юли 2013 00:10

теле под прикритие, не бил от Левски, ами просто му е мил обора :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Мнениеот M'bolhi » 10 юли 2013 00:18

patron написа:
stn написа:
Кашчей написа:
M'bolhi написа:Пич,издребняваш ;) Нужно ли е да напомням САМО кой отбор плаща наем за БАЗАТА и на кой му е подарено всичко ?

Ти, ама ти лично, видял ли си едно платежно от страна на ЦСКА към МФВС?Ако не си видял, не говори!

А ти виждал ли си Марс на живо, за да вярваш, че съществува?

:lol: Нищо чудно и да е виждал Марс на живо, все пак това е онзи, вездесъщият, който води неравната борба с вятърните мелници :mrgreen:

Не е виждал,но Йовов му е казал,че съществува,защото е бил да си търси топката там :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Да спасим нашия клуб! Всеки ден 19:48 пред офисите на Титан!

Мнениеот TristaNNN » 10 юли 2013 04:08

mistreated написа:
TristaNNN написа:
mistreated написа:...Мисля, че спечелихме войната с Титан, нека се подготвим за следващата.

Никаква война не сте спечелили, просто Титан решиха да си бият шута и да оставят някой друг да плати сметката. Изобщо не си приписвайте такива заслуги, защото ако Титан са решили да останат, вашите десетки гласчета няма да ги трогнат.

А ти кой беше? Борисов може би или Иво Иванов? До оня ден бяхме най-смешните, че не сме ги изгонили. Сега сме най-смешните, защото сме решили, че ние сме ги изгонили. Вие изобщо имате ли едно с едно мнение да се припокриват?
Стискай зъби за четвъртък и остави ЦСКА, че Старокин и Везалов точат ножа...

"Ами аз съм ...обикновен човек съм си". За мое голямо щастие, съм нито Борисов, нито Иванов. Никой не сте изгонили, приемете го-вие отдавна не сте фактор, никой не ви бръсне за слива! Пернишките шейхове бягат, защото по една или друга причина това им е угодно в момента, нищо не сте направили, следователно не си приписвайте измислени заслуги ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Борбата за спасението на ЦСКА и всичко за протестите

Мнениеот TristaNNN » 10 юли 2013 04:11

Кировец написа:Щом вие се доверихте на Ганя, защо ние да не вярваме, че ще има добро бъдеще за ЦСКА без Титан?

Ама ние сме Левски бе, сладур, ние се доверяваме комуто трябва! И един съвет, поразрови из нета и се поинтересувай от значението на думата "ирония" ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 юли 2013 08:51

Adramelech написа:

“Черноморец” плаща наем за стадион “Лазур”

100 000 лева на месец наем за стадион “Лазур” плаща “Черноморец”. Стопанин се води регистрираната в града фирма “Спортс пропърти мениджмънт Бургас”, която била наследник на славния ПФК “Нафтекс”. Според регистрацията в нея влизат дъщерната компания на “Петрол холдинг” - “Фиона” и група физически лица. Собственикът на “Черноморец” Митко Събев бе също бос и на “Нафтекс”, след като “Нефтохимик” на Христо Порточанов бе преименуван така през 2002 година.

“Черноморец” продължава войната с “червените” преди първия мач от пролетния полусезон. Целият град е с 3000 плаката, които призовават да се даде отпор на злото.

“Тези са направени по идея на феновете на отбора”, уточниха от клуба. Те щели да пуснат 500 свои преди мача.

В плакатите на запалянковците обаче е сгрешен началният час на дербито. Той бе отложен за 15,45 часа в неделя по искане на телевизията, която ще го предава пряко. Това обаче не е фатално, защото там е записано, че е от 15,30.

В същото време вас МО ви съди за наема, МФВС ви даде базата, така че това с наема май се поизтърка и си остава в графа червени митове и легенди.

Ти само заглавието ли си прочел на написаното? Май си пропуснал частта, където пише на кой се плаща тоя наем?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 юли 2013 08:59

vaskonti написа:Ти само заглавието ли си прочел на написаното? Май си пропуснал частта, където пише на кой се плаща тоя наем?

Той обикновено пропуска смисъла на написаното или просто му е трудно да го разбере.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 10 юли 2013 10:45

Украинският милиардер Конастантин Жеваго е тайният купувач на ЦСКА, твърди "Меридиан Мач". Той ще бъде основен спонсор на "армейците", като няколко бизнесмени също ще помагат.

Представителят на милиардера за България Виктор Деменюк ще движи нещата. Предварителният договор между "Титан" и "Червени шампиони" се забавя заради сериозната документация, която трябва да бъде проверена.

"Ще предложа на Христо Стоичков да се завърне в Литекс под някаква форма, защото такива легенди не трябва да стоят извън футбола ни", заяви пък пред "24 часа" бизнесменът Гриша Ганчев.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

angelofdeath
Контакти:

Re: Борбата за спасението на ЦСКА и всичко за протестите

Мнениеот angelofdeath » 10 юли 2013 11:03

Въпреки добрите новини, протестите не трябва да спират. Титан са на ръба и леко ако ги побутнем ще изпаднат от ЦСКА. Важното е да не им се дава време да кроят пъклените си планове, защото те заради парите от Мерсин и Сашко Тонев магат да протакат до догодина. Не може да им разрешим за довиждане да ограбят и малкото останало в клуба. Титан трябва да изчезне, но с тях вратата е отворена и за Майкъло, Венци Живков и героя Павлов. Нищо не трябва да остане от зловонната им сянка. Само така ЦСКА ще живне, защото имали и 1% от боклуците в клуба нещата ще са под-съмнение.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Да спасим нашия клуб! Всеки ден 19:48 пред офисите на Титан!

Мнениеот delqnski47 » 10 юли 2013 12:31

TristaNNN написа:
"Ами аз съм ...обикновен човек съм си". За мое голямо щастие, съм нито Борисов, нито Иванов. Никой не сте изгонили, приемете го-вие отдавна не сте фактор, никой не ви бръсне за слива! Пернишките шейхове бягат, защото по една или друга причина това им е угодно в момента, нищо не сте направили, следователно не си приписвайте измислени заслуги ;)

Хаймана,ние нека не сме си фактор,а пак да си ви порим!За мен не е проблем тоя вариант :mrgreen:
А вие да не би случайно да сте фактор с тая 5 годишна калъфка?Смешници!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Архив”