Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Re: Срам !!! До кога ?!!!

Мнениеот messi7 » 26 авг 2009 09:56

galder написа:Всяка година в късното лято изпитвам комплекс че съм българин ! И това е заради един отбор с турско-сини екипи. До кога ще продължавате да опозорявате родината ни бе ?!!! Къде сте тръгнали с куци коне "на война" ? Тази прословута 2006 г. още колко години ще я дъвчите ?! Някой велик човек беше казал че: "всеки има своите 15 минути слава в живота си" Тази слава отмина, макар че беше породена от плод на верига щастливи случайности събрани на куп. Пак ви питам: ДО КОГА ?! Не случайно прозвището ви е футболните вероидиоти !!! Няколко пъти ви предупреждавах да не се надъхвате и да не се дървите толкова преди мачовете! Сега се радвате че до коледа сте в Европа хахаха - с какво го заслужихте ? Със съдийска аванта срещу азерите и победи над Андорски колос? Продължавайте да си живеете във вашия измислен син свят, с паданията за дузпи, със съдийските подаръци, задкулисните машинации, византийските номера на Томас ГАФчис, сателити и т.н. и т.н.

П.С. Искам да ви съобщя че не съм цесекар, те също търпят критика по други параграфи, но съм антилевскар и не ги подкрепях срещу унгарците, защото те са български отбор само на хартия и немога да подкрепям отбор, в чиято генетика са заложени злото, интригите и машинациите

Kато си антилевскар си пиши по други теми. Ходи ти да играеш като си големия футболист. Ние сме били позор?! :x Стига с тези провокативни теми....
Изображение

Потребителски аватар
еm4о65
Контакти:

Мнениеот еm4о65 » 26 авг 2009 09:56

Мен не ме е срам,че левскарите се изхвърлят и после друг им е виновен,после някой друг да им бере срама (цяла България) да бе да,айде бе от каде на каде :) :) :)
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Най-доброто нападение е Христов-Йовов-Ортега

Мнениеот Бижутера » 26 авг 2009 09:56

Тази тема не е за тук :)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
stekas78
Контакти:

Re: Срам !!!

Мнениеот stekas78 » 26 авг 2009 09:57

''но съм антилевскар и не ги подкрепях срещу унгарците, защото те са български отбор само на хартия и немога да подкрепям отбор, в чиято генетика са заложени злото, интригите и машинациите''

galder

Нормално, в България половината сме от Левски, останалите от Ботев,Локо Пд и още няколко отбора.Останалите са антилевскари!!!

''в чиято генетика са заложени злото, интригите и машинациите'' Ей,много филми гледаш!

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Re: Гошо Петков

Мнениеот Apostola » 26 авг 2009 09:59

gerganaa написа:
mile_bg7 написа:На левскарите са им виновни Гошо вратарчето,съдията и световното затопляне !

казва се глобално затопляне ама както и да е
аз мисля че и при двата гола има вина
в първия беше пред линията на вратарското поле е как няма му вкарат
при втория пак не беше там където трябва
и защитата при втория гол още по голяма грешка направи оставиха го оня да си нагласи топката как иска и да си вкара
абе нямам думи

Гери,хубаво е, че и дами имат отношение към отбора,ама виж какво сме писали на предната страница и то точно по въпросите,който ти повдигаш.
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
Hermes
Контакти:

Мнениеот Hermes » 26 авг 2009 09:59

Крадеца вика,дръжте крадеца!Свине имаше с галата в сектор Г,свине пращаха пожелания на азерите!На какъв език-на майчиния!Руснаците са ви били във войната,ше ви бият и утре!
It's time to toss the dice

anyone

Мнениеот anyone » 26 авг 2009 10:00

Аз не знам за какво се включват чорбари и антилевскари във форума ни и пишат по тема, която първо не разбират и второ не им влиза в работата. Нали си имат отбор, който мачка в Европа, всяка година е в групите на някой от турнирите, стига 1/4 финали и прославя България в Европа... тогава какво повече им трябва.

ПС А автора е толкова жалък, сам казва първо, че го е срам, че е българин заради загубата на Левски, а накрая казва, че е антилевскар и е викал за Дебрецен... Е по-голям тъшак от автора на темата във форума няма.
sedem_!_dva е жив и завинаги ще остане във форума на Гонг !!!

vankata
Контакти:

Re: МОМЧЕТА,БАТКОВ,РАТКО,ГОНЗО НИЕ СМЕ С ВАС !

Мнениеот vankata » 26 авг 2009 10:00

Е, това вече е върха на малоумието, евала Батков, вие сте класа над Барса.
http://www.sportal.bg/news.php?id=191137

Потребителски аватар
pavl0v
Контакти:

Re: Гошо Петков

Мнениеот pavl0v » 26 авг 2009 10:03

Явно всички свикнаха вратаря да ни спасява като хваща неспасяеми удари. Не критикувайте най-стабилния играч на Левски. Защитата не беше построена добре. Не трябваше да се оставят такива позиции за стрелба. Човека се се завъртя с топката, отстъпи малко и Рабех вместо да го натисне то остави да шутира,къде е вината на Петков? Че бил излязъл напред. А той какво прави там.. какво му е казал треньора ? А на Рабех? Нали са гледали грешките си и са ги коригирали? Тактически бяхме смешни. Кое е красив футбол? Да владееш топката или да вкарваш голове? Хората знаеха какво правят и им се получи. Помните ли как бихме Удинезе, нямахме много удари... Липсват класни изпълнители в атака. Много неща липсват. 4:1 и собственика да похвали футболистите. Хайде стига. Не може само късмета да е оправдание. Угдари, притежание на топката.. ами и ние да водихме с 4:1 нямаше да се напрягаме да се надиграваме. Стига нереални оценки - слаби сме. И докато не си го признае ръководството никога няма да станем силни. :!:
http://eng-stoyanov.hit.bg
ОВК проектиране

Потребителски аватар
plovdivmraziselskiq
Контакти:

Re: Най-доброто нападение е Христов-Йовов-Ортега

Мнениеот plovdivmraziselskiq » 26 авг 2009 10:04

Кой ще вкара гол? Този, който изпуска всяко положение, този, който не може да уцели топката или този, който играе уникално с глава???

Върни се в “Архив”