ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 13 май 2016 20:38

vaskonti написа:Освен това време има колкото искаш. Едномесечния срок се отнася за датата на вноската, а не за датата на отразяване в ТР. Това отразяване може да стане и през август, все тая. Датата на платежното е важна.

Виж сега, тя датата на платежното може и да е важна, но самото платежно и статията на "24 часа" доста издишат! А, и в ТР все още няма актуализация, та понеделник е крайният срок! Ако дотогава няма актуализация, можеш да предлагаш платежното като доказателство, колкото си искаш! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 май 2016 20:40

Кашчей написа:Ти прочете ли добре платежното нареждане, защото там пише кой е платецът-Еврофутбол ООД в полза на ПФК ЦСКА АД, или те нямат право на такова плащане?!

Ами ти какво мислиш, имат ли право?! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 13 май 2016 20:44

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
vaskonti написа:[rimg]https://cache2.24chasa.bg/Images/Cache/174/Image_5493174_128.jpg[/rimg]
:roll:

Прекрасно, само остава да кажеш кой от ПФК-то е платеца?! И да се съгласува този документ с ТР, щото време не остана! ;)

Ти прочете ли добре платежното нареждане, защото там пише кой е платецът-Еврофутбол ООД в полза на ПФК ЦСКА АД, или те нямат право на такова плащане?!

До сега само такова не бях виждал. Юридическо лице, което няма нищо общо нито с дружеството - майка, нито с дъщерното да попълва капитала на дъщерното. По правило това става само от останалите акционери. А аз не съм чул Еврофутбол да са станали такива във ФК на Гришата. По принцип средствата трябва да дойдат от сметки на ЦСКА и на наредител да пише ПФК то.

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 13 май 2016 20:49

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Ти прочете ли добре платежното нареждане, защото там пише кой е платецът-Еврофутбол ООД в полза на ПФК ЦСКА АД, или те нямат право на такова плащане?!

Аз не знам и те попитах.
Защото четох, че били сключили "спонсорски договор" с кака Дора с "изричното условие" парите да отидат за "попълване на капитала". А четох някъде, че кака Дора нямала право да "харчи" както й скимне пари на ПФК-то. А трябвало да иска разрешение от "съда".
Сега обаче сключила договор - ПФК-то да получи едни кинти за реклама. Обаче тия кинти даже не минават през ПФК-то.

Не съм юрист, но ми звучи "миризливо".
:mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 май 2016 20:50

CSKA 78 написа:

Ами да, имат право, защото има спонсорски договор, в който това е една от точките. Договорът е над платежното и можеш да го прочетеш.
И още нещо интересно чух по телефона, в разговора с адвоката, но то ще е изненада за ганчевистите :mrgreen:

ПП- Ако Пл. Марков не побърза да впише промяната в ТР има обещание, че ще му бъде стъжнен животът по съдебен ред, и не само неговият, а и на цялото управително тяло на "ФК ЦСКА АД" (ви имам и изписването аз, българи!).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 май 2016 20:52

Haralampy написа:
CSKA 78 написа:

Аз не знам и те попитах.
Защото четох, че били сключили "спонсорски договор" с кака Дора с "изричното условие" парите да отидат за "попълване на капитала". А четох някъде, че кака Дора нямала право да "харчи" както й скимне пари на ПФК-то. А трябвало да иска разрешение от "съда".
Сега обаче сключила договор - ПФК-то да получи едни кинти за реклама. Обаче тия кинти даже не минават през ПФК-то.

Не съм юрист, но ми звучи "миризливо".
:mrgreen:

Ако синдикът за всеки разход по дейността на дружеството иска разрешение от съда, то ЦСКА дали ще може да играе домакински мач?!
Кинтите няма как да минат през ПФК-то, защото сметките са им блокирани и всяко постъпление там отива в НАП.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 май 2016 20:53

bobonikolov написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
vaskonti написа:[rimg]https://cache2.24chasa.bg/Images/Cache/174/Image_5493174_128.jpg[/rimg]

Прекрасно, само остава да кажеш кой от ПФК-то е платеца?! И да се съгласува този документ с ТР, щото време не остана! ;)

Ти прочете ли добре платежното нареждане, защото там пише кой е платецът-Еврофутбол ООД в полза на ПФК ЦСКА АД, или те нямат право на такова плащане?!

До сега само такова не бях виждал. Юридическо лице, което няма нищо общо нито с дружеството - майка, нито с дъщерното да попълва капитала на дъщерното. По правило това става само от останалите акционери. А аз не съм чул Еврофутбол да са станали такива във ФК на Гришата. По принцип средствата трябва да дойдат от сметки на ЦСКА и на наредител да пише ПФК то.

Върни се пак и прочети отново!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 май 2016 20:55

Кашчей написа:Ами да, имат право, защото има спонсорски договор, в който това е една от точките. Договорът е над платежното и можеш да го прочетеш.
И още нещо интересно чух по телефона, в разговора с адвоката, но то ще е изненада за ганчевистите :mrgreen:

ПП- Ако Пл. Марков не побърза да впише промяната в ТР има обещание, че ще му бъде стъжнен животът по съдебен ред, и не само неговият, а и на цялото управително тяло на "ФК ЦСКА АД" (ви имам и изписването аз, българи!).

Ами...не, кака Дора не може да сключва спонсорски договори! Това въобще не и влиза в задълженията! Ако статията е вярна, тогава от ПФК-то най-спокойно могат да поискат смяната на синдика! :mrgreen: :mrgreen:
ПП Както и да издействат невалидността на платежното! :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 май 2016 20:59

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Ами да, имат право, защото има спонсорски договор, в който това е една от точките. Договорът е над платежното и можеш да го прочетеш.

Ами...не, кака Дора не може да сключва спонсорски договори! Това въобще не и влиза в задълженията! Ако статията е вярна, тогава от ПФК-то най-спокойно могат да поискат смяната на синдика! :mrgreen: :mrgreen:
ПП Както и да издействат невалидността на платежното! :mrgreen:

Айде бе, не може, а..а може да ви управлява и да извършва всички търговски дейности от името на ПФК, само спонсорски договор не може да сключва..това в кой ТЗ го пише-Ганчевият ли?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 май 2016 21:01

Кашчей написа:

Абсолютен фалшификат! И Пощенска банка явно се е включила в Антиганчевската коалиция, като знаем кой и е собственик :lol: ..заедно с ПИБ :mrgreen:

Всички са платени от Божков, за бога, братя, не вярвайте не тези, вярвайте само на Лайнянспорт и Анатема спорт, там пише истината, истината и само истината.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”