Red Warrior написа:Абе оставете ги сините от последната спирка на автобус 120! Не ме интересува, че тяхната селекция е смешна (каквато мисля, че е). Вълнува ме, че нашата изглежда също така смешна. И ме интересува, защо не се намери един журналист да пита, кой го е гледал този Боладо и не е ли последния вариант, а не първия, или втория за нападението на ЦСКА?! Също така защо нито един журналист не пита какво правят в ЦСКА Станко Йовчев, Коста Янев и синът на Малина

Да не говоря, че и Дюлгеров за мен няма качества за ЦСКА, но то кой ли в момента има такива освен М'боли, Бандата и Мораеш...
Ето това е един много правилен коментар !!!
Такива безумия стават в ЦСКА, а как нито един "журналист" не иска да попита защо се получава така ???
Момчета разберете : докато Титан ни ръководят няма никакво значение кой взимаме защото те отбор не правят, който си мисли нещо друго нека да се върне назад през тези 3 години.
Това лято за 1ви път запазиха отбора и направиха наченки на правилно управление, но след отпадането от Лига Европа развалиха всичко, тези хора просто не искат отбора да влезне в правилния път и да се развива. За тях е по добре да си въртят дребните игрички и далаверки и цирка да върви !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]