Ръководството на Левски изпитва сериозни трудности около раздялата с Дъстли Мулдер. "Сините" така и не могат да постигнат споразумение с отстранения от първия тим играч. Неговият мениджър Уини Хаатрехт вече бе в София и разговаря с началството от "Герена". Двете страни се очакваше да намерят допирна точка, която да накара Мулдер да скъса договора си, но до споразумение така и не се стигна.
За последно на Дъстли Мулдер е била предложена компенсация от 5 заплати, но холандецът е отказал категорично този вариант. При това положение той си остава футболист на Левски.
Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Грубо действате. Мозамбикци
и всякаква друга сган. Един съвет - СТИГА ВЗИМАХТЕ ХОРА ОТ 2-РА ФРЕНСКА - Бру не ви ли е стига.
. Мулдер ще иска компенсация - всичко по договора в аванс - предполагам около 400 хиляди евро 

Леевски, оле

boabbb написа:Грубо действате. Мозамбикции всякаква друга сган. Един съвет - СТИГА ВЗИМАХТЕ ХОРА ОТ 2-РА ФРЕНСКА - Бру не ви ли е стига.
. Мулдер ще иска компенсация - всичко по договора в аванс - предполагам около 400 хиляди евро
Ти си гледай всичката сбирщина, която съди ЦСКА през годините за заплати (тепърва ще има и още), не се коси за Мюлдер. Чак и предлага, ти адвокат ли си му? Или си господин Хаатрехт, а ние да не сме разбрали?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- milen.hristov
- Контакти:
boabbb написа:Грубо действате. Мозамбикции всякаква друга сган. Един съвет - СТИГА ВЗИМАХТЕ ХОРА ОТ 2-РА ФРЕНСКА - Бру не ви ли е стига.
Бенин?
Нов шок в ЦСКА - чакат пари от желязо, за да платят заплати
rhaegar написа:boabbb написа:Грубо действате. Мозамбикции всякаква друга сган. Един съвет - СТИГА ВЗИМАХТЕ ХОРА ОТ 2-РА ФРЕНСКА - Бру не ви ли е стига.
Ти си гледай всичката сбирщина, която съди ЦСКА през годините за заплати (тепърва ще има и още), не се коси за Мюлдер. Чак и предлага, ти адвокат ли си му? Или си господин Хаатрехт, а ние да не сме разбрали?
Говоря ти логично. В момента Мулдер ги държи за топките вашите и ще изисква каквото му е кеф. Ако беше по-рано, по-лесно щяхте да се освободите от него, ама сега ... При нас е ясно, че не плащат, а и не очаквам да почнат скоро

Леевски, оле

milen.hristov написа:boabbb написа:Грубо действате. Мозамбикции всякаква друга сган. Един съвет - СТИГА ВЗИМАХТЕ ХОРА ОТ 2-РА ФРЕНСКА - Бру не ви ли е стига.
Бенин?
Нов шок в ЦСКА - чакат пари от желязо, за да платят заплати
Аз вече споменах за национала на Бенин Стефан Сесеньон - кажи ти някой от Мозамбик

Леевски, оле

boabbb написа:rhaegar написа:boabbb написа:Грубо действате. Мозамбикции всякаква друга сган. Един съвет - СТИГА ВЗИМАХТЕ ХОРА ОТ 2-РА ФРЕНСКА - Бру не ви ли е стига.
Говоря ти логично. В момента Мулдер ги държи за топките вашите и ще изисква каквото му е кеф. Ако беше по-рано, по-лесно щяхте да се освободите от него, ама сега ... При нас е ясно, че не плащат, а и не очаквам да почнат скоро. И какво точно съм ПРЕДЛОЖИЛ?
Пенчо, бре, чети
Мдаа, недоспиването не ми се отразява добре, прочел съм "предлагам"

Иначе е ясно, че тези номера с "освобождаването" няма да минават всеки път. Дъстли е прав да си иска парите, има договор, който трябва да се спазва. По-добре е да го върнат в отбора, вместо да му изтърсят някаква сума, която би стигнала за привличането на нов играч. Друг въпрос е, с какво желание би играл.

rhaegar написа:boabbb написа:rhaegar написа:boabbb написа:Грубо действате. Мозамбикции всякаква друга сган. Един съвет - СТИГА ВЗИМАХТЕ ХОРА ОТ 2-РА ФРЕНСКА - Бру не ви ли е стига.
Говоря ти логично. В момента Мулдер ги държи за топките вашите и ще изисква каквото му е кеф. Ако беше по-рано, по-лесно щяхте да се освободите от него, ама сега ... При нас е ясно, че не плащат, а и не очаквам да почнат скоро. И какво точно съм ПРЕДЛОЖИЛ?
Пенчо, бре, чети
Мдаа, недоспиването не ми се отразява добре, прочел съм "предлагам"![]()
Иначе е ясно, че тези номера с "освобождаването" няма да минават всеки път. Дъстли е прав да си иска парите, има договор, който трябва да се спазва. По-добре е да го върнат в отбора, вместо да му изтърсят някаква сума, която би стигнала за привличането на нов играч. Друг въпрос е, с какво желание би играл.
Сега Насо или кой е подписал договора , по скоро е наредил за подписването му - да дава парите. Зимата подписвате с него и сега се сещате, че не го бива. Честно казано, не мисля, че не става, даже напротив - едва ли ще намерите по-добър за без пари. Тоя дето дойде вчера ми мирише на дърво

Леевски, оле

boabbb написа:Сега Насо или кой е подписал договора , по скоро е наредил за подписването му - да дава парите. Зимата подписвате с него и сега се сещате, че не го бива. Честно казано, не мисля, че не става, даже напротив - едва ли ще намерите по-добър за без пари. Тоя дето дойде вчера ми мирише на дърво. По наложително беше да изгоните другите трима, така че и Силва като запали мотора - тоя може да го оставите и ако няма желание - с юношите и "Листопад" до побъркване
Тоя договор го подновяваха зимата, други са виновните. Иначе да, по-добър за без пари в момента едва ли ще намерим, ама явно тука не се мисли за доброто на отбора, а за някаква далавера. А за 15к евро на месец и аз ще ида да гледам телевизия в Левски, даже ще го правя по-добре от Мюлдер

Насо може да е виновен за договора на Рамос, щото той си беше стегнал куфарите да си ходи, удължиха му договора преди два месеца и сега вече не става. Не ги разбирам тия кадрови политики, честно.

- mistreated
- Контакти:
rhaegar написа:boabbb написа:Сега Насо или кой е подписал договора , по скоро е наредил за подписването му - да дава парите. Зимата подписвате с него и сега се сещате, че не го бива. Честно казано, не мисля, че не става, даже напротив - едва ли ще намерите по-добър за без пари. Тоя дето дойде вчера ми мирише на дърво. По наложително беше да изгоните другите трима, така че и Силва като запали мотора - тоя може да го оставите и ако няма желание - с юношите и "Листопад" до побъркване
Тоя договор го подновяваха зимата, други са виновните. Иначе да, по-добър за без пари в момента едва ли ще намерим, ама явно тука не се мисли за доброто на отбора, а за някаква далавера. А за 15к евро на месец и аз ще ида да гледам телевизия в Левски, даже ще го правя по-добре от Мюлдер![]()
Насо може да е виновен за договора на Рамос, щото той си беше стегнал куфарите да си ходи, удължиха му договора преди два месеца и сега вече не става. Не ги разбирам тия кадрови политики, честно.
За Рамос няма да се плашите, той Мъри ще влезе в положение. В крайна сметка не харчи свои пари. Няма да се учудя и от Мюлдер да ви отърве, като знам в какви обтегнати отношения с Кривия е Данчо Христов...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...