Хайде да си кажем истината.Вече се сравняваме с посредствените във футболно отношение държави.Хвани клубните,удари националния.Всичко е сбъркано,от БФС,през собствениците,та до домакина.Слаби сме,това е истината.Почти никъде в света няма толкова невзрачно първенство,с толкова президенти-клоуни,по силни в изявите по телевизията,отколкото с направата на нещо свестно.
Левски-Батков(абсолютен смешник)
ЦСКА-Томов(без коментар)
Ботев....
Беласица...
Спартак Варна....
Вихрен...
Локо Пловдив....
Литекс.....
и кой ли още не.
Все пак...Лига Европа.Дано там не ни бият много.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шанс за 2 урна на Лига Европа
Blue World Order написа:в трета урна сме със сигурност. другото граничи с фантастиката. тоест 2 явно по-силни отбора (дори може да случиме на грандове) ще са в нашта група. и 1 евентуално по-слаб (или равностоен на нас) отбор. не виждам кой знае ква разлика в групите на ШЛ и на ЛЕ. а някои се опитваха да обясняват как било по-добре за нас да сме в ЛЕ,че било по-лесно. не мисля,че е така. дано поне няма напрежение в отбора и играем спокойно. дано се вземат и някакви поуки от мачовете с Дебрецен,където се видя,че можем,че имаме техника,че имаме голям потенциал,но ни липсва тактическа грамотност,концентрация и завършващ удар...
нека изчакаме жребия все пак. но задължително трябва да запишем поне една победа и един Х в тия групи,пък ако можем да излезем като втори и да продължим напролет ще бъде чудесно
Глупаво е да коментирам къде бихме могли да сме в групата.Даже не е изтеглен жребия още, обаче в група със Валенсия и Лацио , или Вердер и Евъртан , невиждам как ще сме втори.Смисъл като не си победил Дебрецен , макар и да си го надиграл няма как да се надяваш на позиция 2.Аз се надявам в групите да запишем точки , колкото да сме поне трети в групата и да наберем точки за националния коефициент.Се пак тия групи на Лигата ще са една такава касапница , че май шампионска лига беше по - оферта.Ще видим какви ще са развивките де, ноо се пак като гледам кой ще продължи.Има някакъв шанс за по - лезен отбор измежду Венцпилс, Шериф... ноо то си е мизерно да говорим.каквото такова.Аз викам едни равни в повечето мачове и ако можем някъде победаа.. и квото стане.Това няма да са мачове на директни елиминации.Тоест и да паднем от Вердер два пъти и да паднем от Валенсия два пъти няма да е пробелм стига да запишем 2 победи над Възлуи Румъния примерно ! ! Така го виждам аз.Участие напролет е повече от достатъчно.Се пак миналия път елиминирахме Оксер , сега елиминирахме БАку ! То това ни стигаше за участие, а Дебрецен ни прегази.И то следкато ги надиграхме.Аз незнам колко още класи може да се дигне отбора . С Гаджев можеби , ма той е счупен... и Симонович да видим как ще се впише... Според мене трябва квото играем играем в Европаа, каквото земем като пари - земем и зиматаа , Ортега да се махаа, ако може да си върнем Цачев.Да се налагат младоци още като Огнянов, Милиев... е такива.И евентуално някои нападател по - качествен , че само с Г.Христов не става.Някои като Камбуров или Женков.Се тая това е старата песен на нов глас маа така седат нещата според мене.Йовов става за резерва само... да не казвам , че и там не го виждам ама се пак . . .
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
- Blue World Order
- Контакти:
Re: МОМЧЕТА,БАТКОВ,РАТКО,ГОНЗО НИЕ СМЕ С ВАС !
бъди сигурен,че всеки от тия тримата,ако беше на мястото на Жоро,щеше да вкара ПОНЕ 2 от положенията... и мача щеше да се развие по друг начин. но да седнем да ревем сега е безсмислено. пак казвам - доволен съм от отбора,доволен съм от ръководството (без Батков). на прав път сме и ако се работи правилно и се намери така необходимия нападател-таран можем да направим сериозен евро пробив или сега в Лига Европа или догодина пак в ШЛ (надявам се)...
СИНЬО-СИН ТЕРОР...
Лига Европа тепърва ще набира скорост.КАто гледам в Англия Ливърпул примерно нищо чудно догодина да се състезава там.Тотнам яко се хвърля за ТОП 4 , Сити и те, тъкаче които и да успее.... горко на противниците им догодина, живот и здраве,много вода има да изтече !
- Blue World Order
- Контакти:
неслучайно казах да се изчака жребия. и все пак дори варианта,който ти предлагаш - Лацио предния път като беше в групите на УЕФА не можа да излезе,за разлика от Левски... така че шансове има. във вторна урна има все отбори,които нямат кой знае кви евроуспехи (дори Евертън,който беше смазан от Динамо Букурещ в сезона,в който треснахме Динамо за УЕФА е там) и имаме шансове срещу тях. в първа са общо взето много силните,но и там има отбори,от които можем да търсим поне Х в София. в 4-та урна вече са яко дървени отбори,които хем можем да ги лупнем и двата мача без проблеми,хем могат да ни треснат и те (отбори от класата на Дебрецен)... много зависи как ше играем,а не какви ше са съперниците ни. видя се,че като сме поставени и на хартия съперниците ни са по-слаби,ни е по-трудно,отколкото в обратния вариант...
СИНЬО-СИН ТЕРОР...
Re: ЗАЩО НЯМАМЕ НАПАДАТЕЛИ, ДРУГАРЮ БАТКОВ?
Що се отнася до атаката според мене зимата Ортега трябва да се маха - той си е за нивото на Славия , без да се обижда някои! Да се върне цачев.И така в атака да имаме Г.Христов, Марян Огнянов, Цачев също по крилата Зе и Йо... и трябва да се земе някои опитен като Камбуров, Женков, Кушев, Колев... нещо такова.Така ще имаме Христов и някои от по - горе изброениет като нападатели, а ще налагаме и младоци от школата.Обаче ние НЕ, млатимее като овци квото стане... То да не говорим , че ако сме финансово стабилни и Мишел Платини може да земем и Макаронджиев , маа нема паре.... а и зимата няма да има и цели , освен тапата ни купа и загубеното първо място в безумния спор с ЦСКА кой е пръв кой е втори.Какво значение има ?Кой е пръв кой е втори, сички сме начело ... отзад напред !

- slavi_1914
- Контакти:
Абе в Лига Европа квото стане.Дори и да пускат младите само пак ще съм доволен.Пък така ще има повече мачове за всички и ще се избистри кой става и колко може да се разчита на него и за какво точно.Ще се бистри и доказва за да стане един здрав титулярен отбор за догодина!
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
- slavi_1914
- Контакти:
Re: МОМЧЕТА,БАТКОВ,РАТКО,ГОНЗО НИЕ СМЕ С ВАС !
„Много уважавам Левски, и преди мача, и сега. Те са 100 места преди нас в еврокласацията и съм горд, че успяхме да ги елиминираме,” завърши Херцег.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
- Blue World Order
- Контакти:
тва не е контрола със Спортист Своге да пускат само младите... трябва да играем с оптималния състав и да търсиме максимален брой точки и класиране напролет! ние сме ЛЕВСКИ и дори в най-скапаната ситуация трябва да търсим победа и продължаване напред! ако не го направим обаче,ще продължим да подкрепяме отбора без да го оплюваме,защото го обичаме. това ни различава от изродите от армията!
при 2-0 за Дебрецен до към 75-ата минута все още се надявах на обрат,защото съм закърмен с манталитет на победител,защото съм от ЛЕВСКИ
при 2-0 за Дебрецен до към 75-ата минута все още се надявах на обрат,защото съм закърмен с манталитет на победител,защото съм от ЛЕВСКИ

СИНЬО-СИН ТЕРОР...
- Blue World Order
- Контакти:
Re: Що за вратар е Петков???
е тва вече да наречете Петков "палячо" е върха на помиярщината бате
Петков е човека-отбор последните 3-4 години бе,смешници...
К*Р за разни псевдо-фенчета като автора на темата! срам ме е от такива "левскари"!

К*Р за разни псевдо-фенчета като автора на темата! срам ме е от такива "левскари"!
СИНЬО-СИН ТЕРОР...