ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red_Neck » 13 май 2016 12:28

Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев отказа да приеме 350 000 лева от основния спонсор във футбола ни в момента "Ефбет".

Ръководителят на компанията за залагания Цветомир Найденов лично разкри информацията пред "Блиц".

40 000 лева са били предвидени за финала за Купата с Монтана на 24 май. Останалата част от сумата е била планирани до края на годината.

В момента има договор между двете страни и логото на компанията е разположено на пистата на стадион „Българска армия”. Контрактът обаче е за мачовете от „В” група.

Направената нова оферта е значително по-добра, но причините за отказа са ясни.

„Просто Гриша Ганчев бяга като дявол от тамян, когато чуе за Васил Божков. За разлика от бившия собственик на клуба той не иска да оздравява ЦСКА, а да го фалира и затрие”, коментират във футболните ни среди.

Източник: [offtopic]Топспорт ;)[/offtopic]
Малиииииииий, ..... ВБ е предприел як блицкриг :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 май 2016 12:36

GOLEADOR написа:Ясно е,че България като фалира не загуби историята си.Същото е и с ЦСКА,но това не значи да не се направи всичко възможно дружеството да се оздрави.Сигурен съм, че ако се представи един разумен план ГГ ще оздрави клуба.

ПФК ЦСКА не си губи историята.Ако обявят фалит в историята ще пише: Създаден 1948г,обявил фалит 20..г.
История не се губи,но не се наследява.Можеш ли ти да наследиш историята на Нютон например?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 май 2016 12:39

petko.h.markov написа:
GOLEADOR написа:Ясно е,че България като фалира не загуби историята си.Същото е и с ЦСКА,но това не значи да не се направи всичко възможно дружеството да се оздрави.Сигурен съм, че ако се представи един разумен план ГГ ще оздрави клуба.

ПФК ЦСКА не си губи историята.Ако обявят фалит в историята ще пише: Създаден 1948г,обявил фалит 20..г.
История не се губи,но не се наследява.Можеш ли ти да наследиш историята на Нютон например?

На Нютон не,но на дружество Нютон - да.Същото както с Берое,Локо Сф.,Пирин,Ботев и още много възродени клубове в България.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 май 2016 12:44

petko.h.markov написа:ПФК ЦСКА не си губи историята.Ако обявят фалит в историята ще пише: Създаден 1948г,обявил фалит 20..г.

Напротив наследява се и най-пресният пример за това е "Ботев", даже сега се казват Ботевъ 1912 ! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 13 май 2016 12:50

Red_Neck написа:
Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев отказа да приеме 350 000 лева от основния спонсор във футбола ни в момента "Ефбет".

Ръководителят на компанията за залагания Цветомир Найденов лично разкри информацията пред "Блиц".

40 000 лева са били предвидени за финала за Купата с Монтана на 24 май. Останалата част от сумата е била планирани до края на годината.

В момента има договор между двете страни и логото на компанията е разположено на пистата на стадион „Българска армия”. Контрактът обаче е за мачовете от „В” група.

Направената нова оферта е значително по-добра, но причините за отказа са ясни.

„Просто Гриша Ганчев бяга като дявол от тамян, когато чуе за Васил Божков. За разлика от бившия собственик на клуба той не иска да оздравява ЦСКА, а да го фалира и затрие”, коментират във футболните ни среди.

Източник: [offtopic]Топспорт ;)[/offtopic]

Малиииииииий, ..... ВБ е предприел як блицкриг :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Да да то ако има такава сума Дора няма да ги приеме такава ами ще чака Ганчев. Айде нема нужда. Тези съвсем ни взеха за канарчета.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 май 2016 12:55

CSKA 78 написа:
petko.h.markov написа:ПФК ЦСКА не си губи историята.Ако обявят фалит в историята ще пише: Създаден 1948г,обявил фалит 20..г.

Напротив наследява се и най-пресният пример за това е "Ботев", даже сега се казват Ботевъ! ;)

И кой ви го казва това,че сте толкова сигурни?Феновете?
Сега поне на хартия има три ФК ЦСКА.Кой от тях ще наследи историята?Кой има по-големи права?Как ще имаш история като си роден вчера.
Ами феновете, които си останат верни на ПФК ЦСКА и не приемат новородените,те без история ли остават?
От къде произлиза термина"история"и какво означава?
Един древногръцки философ е казал"Аз знам,че нищо не знам"
Тук се сблъсквам с следния факт.Колкото по.малко знае пишещия,толкова по-категорично му е мнението.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 май 2016 12:57

petko.h.markov написа:Ами феновете, които си останат верни на ПФК ЦСКА и не приемат новородените,те без история ли остават?

Петко, не съм чул да има фенове на АД-та .......
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 май 2016 13:02

Red_Neck написа:
petko.h.markov написа:Ами феновете, които си останат верни на ПФК ЦСКА и не приемат новородените,те без история ли остават?

Петко, не съм чул да има фенове на АД-та .......

Аз къде съм споменал АД-то?Както виждаш съм написал ПФК ЦСКА.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 май 2016 13:02

petko.h.markov написа:И кой ви го казва това,че сте толкова сигурни?Феновете?
Сега поне на хартия има три ФК ЦСКА.Кой от тях ще наследи историята?Кой има по-големи права?Как ще имаш история като си роден вчера.
Ами феновете, които си останат верни на ПФК ЦСКА и не приемат новородените,те без история ли остават?
От къде произлиза термина"история"и какво означава?
Един древногръцки философ е казал"Аз знам,че нищо не знам"
Тук се сблъсквам с следния факт.Колкото по.малко знае пишещия,толкова по-категорично му е мнението.

Няма нужда от нападки, аз ти давам конкретен факт, а ти развиваш някакви философски теории!
През 1999г. също е имало два клуба, които са претендирали, че са наследници на ФК-то отпреди тази година, само че наследник е станал не истинският наследник, а другият клуб! Може да се поровиш в интернет и да разбереш притежание на кого са тези два клуба! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 май 2016 13:14

Ако фалираме следваме модела Локо Сф.!Събираме се феновете и възраждаме ЦСКА.Така клуба не е на ГГ ,Черепа или Минджука,а на феновете.Възроденото дружество е прието в ОСК ЦСКА и процедурата по легитимиране на възраждането е завършена.И така повтарям,при фалит на ПФК ЦСКА:
1.Феновете се събираме и възраждаме клуба.
2.Възродения клуб е приет в ОСК ЦСКА
Това е легитимацията от която клуба има нужда за да се счита за правоприемник на фалиралото дружество.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”