ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот bobonikolov » 12 май 2016 23:55

1982 написа:
bobonikolov написа:Айде пак почнахте да се карате за глупости. Това което Кашчей е публикувал е всичко друго, но не и официален документ. Къде са му печата от ЦСКА с Изх номер и дата, къде му е печата от СГС с вх номер и дата?

Печат има, доколкото видях, както и подпис, а за другото - предполагам не е трудно да се попита СГС, както и Дора Милева, до която също пише, че е изпратено копие от документа, дали такова нещо са получавали ??!

Особено ти се бараш за много вещ, предполагам можеш да свършиш тая работа. :roll: :lol: :lol:

От снимките, които е качил Кашчей има само фирмения печат върху подписа на Тодоров. И да вещ съм им ще ти кажа, че понеже не съм страна в процеса никой няма да се съгласи да ми дава такава подробна информация.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 май 2016 23:57

1982 написа:Синдикът, пак да напомня, интересни неща разказва. ;) ;)

Синдикът на ЦСКА Дора Милева разкри, че всячески се опитва да установи контакт с новите шефове на клуба, които бяха вписани в Търговския регистър, но това е невъзможно. Икономистът е търсила изпълнителния директор Николай Паслар, който според нея въобще не се е появявал в офисите на клуба, както и Ивайло Манджуков, Тодор Тодоров и Стоян Йорданов, но нито един от тримата не си вдига телефона.

Милева дори обяви, че ще сезира органите за поведението на ръководството на клуба и специално за Паслар, който не е встъпвал в длъжност и очевидно не се вълнува от съдбата на клуба, който е съден в момента от десетки кредитори. Синдикът отговори и на обвиненията на Милко Георгиев, че не е обелила дума по време на срещата с БФС и холандците от "Хиперкюб" за формата на новото първенство.

"На срещата с БФС умните хора си записваха, други пушеха цигари. ПФК ЦСКА ще спазва законите. Въпросът не опира до говорене, а до действия", каза Милева и добави, че ще продължи да работи за оздравяването на настоящото дружество, пише "Меридиан Мач".

Това е невероятна информация, мисля че трябва да я копираш поне пет пъти! ;) 8-)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 май 2016 23:59

bobonikolov написа:От снимките, които е качил Кашчей има само фирмения печат върху подписа на Тодоров. И да вещ съм им ще ти кажа, че понеже не съм страна в процеса никой няма да се съгласи да ми дава такава подробна информация.

Ами, ако тези документи са фалшификат, да речем, то спокойно ГГ и сие могат да дадат Сашо Тодоров под съд и там да се установи ..... защото неговият подпис, както и печатът на ПФК ЦСКА АД, седят под тези документи.

Според мен, това са копия на оригиналните документи, изпратени до СГС и Дора Милева (пише, че и на нея се праща препис) ...... като тези копия си ги е запазил Ал. Тодоров. :roll:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 май 2016 00:01

CSKA 78 написа:
1982 написа:Синдикът, пак да напомня, интересни неща разказва. ;) ;)

Синдикът на ЦСКА Дора Милева разкри, че всячески се опитва да установи контакт с новите шефове на клуба, които бяха вписани в Търговския регистър, но това е невъзможно. Икономистът е търсила изпълнителния директор Николай Паслар, който според нея въобще не се е появявал в офисите на клуба, както и Ивайло Манджуков, Тодор Тодоров и Стоян Йорданов, но нито един от тримата не си вдига телефона.

Милева дори обяви, че ще сезира органите за поведението на ръководството на клуба и специално за Паслар, който не е встъпвал в длъжност и очевидно не се вълнува от съдбата на клуба, който е съден в момента от десетки кредитори. Синдикът отговори и на обвиненията на Милко Георгиев, че не е обелила дума по време на срещата с БФС и холандците от "Хиперкюб" за формата на новото първенство.

"На срещата с БФС умните хора си записваха, други пушеха цигари. ПФК ЦСКА ще спазва законите. Въпросът не опира до говорене, а до действия", каза Милева и добави, че ще продължи да работи за оздравяването на настоящото дружество, пише "Меридиан Мач".

Това е невероятна информация, мисля че трябва да я копираш поне пет пъти! ;) 8-)

Да, невероятно е, че изпълнителният директор на ЦСКА не се е вясвал на "Армията" ..... както и куп други "шефове" ..... за теб явно е нормално, де.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

bond007
Контакти:

Мнениеот bond007 » 13 май 2016 01:02

1982 написа:Да, невероятно е, че изпълнителният директор на ЦСКА не се е вясвал на "Армията" ..... както и куп други "шефове" ..... за теб явно е нормално, де.

И като не вясвал на Армията, въпреки че е на длъжност от 3 дни - с какво е навредил на клуба и кредиторите???

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 13 май 2016 01:33

Кашчей написа:
Haralampy написа:Здравейте фетишисти-кришнари.
:mrgreen:

Пак да си задам въпроса: "На кой нормален Цесекар му дреме за някакво си "ПФК-1999-АД" ?
Отговор: "точно - на никой".
:mrgreen:

Пишете си "молби", "изтегляйте" си ги после.
Врякайте по форуми и сайтове.
Дреме ни на оная работа.
Чиърз.

Футболният отбор на ЦСКА под чия егида играе? Абстрахирай се от АД-та..кажи ЦСКА във В група с какво право играе!?!
Аман от малоумници в този форум!

:roll:

Нямах предвид тебе - та да ми "отговаряш".
Ти не си даже "Цесекар".
И как пък се "разпозна" като "фетишист-кришнар" ?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

По тоя параграф - вървиш обаче...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 май 2016 06:59

1982 написа:
bobonikolov написа:От снимките, които е качил Кашчей има само фирмения печат върху подписа на Тодоров. И да вещ съм им ще ти кажа, че понеже не съм страна в процеса никой няма да се съгласи да ми дава такава подробна информация.

Ами, ако тези документи са фалшификат, да речем, то спокойно ГГ и сие могат да дадат Сашо Тодоров под съд и там да се установи ..... защото неговият подпис, както и печатът на ПФК ЦСКА АД, седят под тези документи.

Според мен, това са копия на оригиналните документи, изпратени до СГС и Дора Милева (пише, че и на нея се праща препис) ...... като тези копия си ги е запазил Ал. Тодоров. :roll:

Абе ти много обичаш да хвърляш епитети по тоя и оня, като Манджуков, Милко, Ганчев и тн. колко са прости, ама като свърши целия цирк и се по прочетеш назад ще ти се види беден речника да се напцуваш самичък.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 13 май 2016 08:08

Трибуната на „оздравителите“ на ЦСКА – „7 дни спорт“, също бил на опашката на чакащите пари от „армейците“! Оказа се, че Гърнетата изпързаляли главния редактор на газетката Юли Москов и той не си получил последните траншове по медийния договор за обслужване на „армейците“, подписан по Праховско време с „ЦСКА Кетъринг“!
Приятелството с Гърнетата донесе само негативи на „7 дни спорт“. По време на приятелството с тях вестникът нападна двама неудобни на Праховците играчи, поради което предстои да бъде осъден на поредна инстанция.
Изглежда сега кетърингът се доставя от „Берлин“, поради което дишащият прахта на „Тема спорт“ ежедневник е разтворил бузи в посока на „оздравителите“.

Изображение
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 13 май 2016 11:34

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Друго си е да фалираш насила оригиналният ЦСКА и да му направиш ремонт, без строителна линия ;)

Ами... не е насила, нали не си забравил, че съдията решава! А, след като съдията решава, значи е имал основание! :mrgreen:

ПП А това за "оригиналния" ЦСКА- настоящото ПФК не е оригиналният наследник на ФК-то отпреди 1999 г., така че... ;)

Ми колко титли имате тогава, като не сте наследници? За каква 32-ра пишеше Шивача?!

Хем си прав,хем не си прав :) !Ей ги на беройци ще празнуват 100 годишнина :?: с опера на стадиона! :idea: Канарите пък празнуваха 100 и малко! :geek: Ние ако бяхме по хитри щяхме да празнуваме 68 в А окръжна с ново дружество :mrgreen: !Но знае ли човек-догодина може и 69г в Б група или Висша лига :roll: :!:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 май 2016 12:14

Ясно е,че България като фалира не загуби историята си.Същото е и с ЦСКА,но това не значи да не се направи всичко възможно дружеството да се оздрави.Сигурен съм, че ако се представи един разумен план ГГ ще оздрави клуба.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”