ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 12 май 2016 23:37

гражданин от село написа:
ugly bug написа:
ugly bug написа:Борбата между Божков и Ганчев ще бъде кой от двамата ще привлече повече привърженици на своя страна след като ПФК-то фалира защото не виждам никой от двамата да се сили да плаща, май по им се харесва фалитеца!
В такъв случай ще им тегля една дълга и на двамцата и спирам да се интересувам от български футбол.

Ми дай ние да съберем пари и да ги харижем на титанци и томовци и ще си имаме "оригиналния" ЦСКА. ;)

Има си прокуратура , държава, да се разследва кой и как е довел до това дередже да има осъдени за което, едва след това някой който има сериозни намерения донякъде ще има моралното право да каже "аз такива пари не плащам"!
За жалост не виждам някой да се вълнува от това, даже някои хора са наредени и те барабар с останалите кредитори на опашката за " хляб"!

Значи, на държавата(прокуратурата като оторизиран орган) ѝ е през онази работа за далеч по-големи злоупотреби на далеч по-големи постове, ти очакваш при нас да вземе отношение.

Ако сегашното ръководство на ЦСКА сезира прокуратурата за злоупотреби, няма как да не се заинтересува последната за злоупотреби..законите я задължават. Досега имало ли е подобно сезиране, или само локуми..сочни, сладки и разтегливи?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 май 2016 23:39

Кашчей написа:Ти кое си от мелницата-основата, или перката?
Кажи, бе Кони, като не сте наследници на ЦСКА отпреди 1999, с колко титли сте и защо имате 3 звезди в емблемата си?!

Кашуй, ще ти отговоря, но само ако ми кажеш кога стана ЦСКА-р и върл привърженик на ПФК-то?! :mrgreen:

ПП Аз съм част от онази част, която ти стърчи отзад! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 12 май 2016 23:40

ugly bug написа:
ugly bug написа:Борбата между Божков и Ганчев ще бъде кой от двамата ще привлече повече привърженици на своя страна след като ПФК-то фалира защото не виждам никой от двамата да се сили да плаща, май по им се харесва фалитеца!
В такъв случай ще им тегля една дълга и на двамцата и спирам да се интересувам от български футбол.

Ми дай ние да съберем пари и да ги харижем на титанци и томовци и ще си имаме "оригиналния" ЦСКА. ;)

Има си прокуратура , държава, да се разследва кой и как е довел до това дередже да има осъдени за което, едва след това някой който има сериозни намерения донякъде ще има моралното право да каже "аз такива пари не плащам"!
За жалост не виждам някой да се вълнува от това, даже някои хора са наредени и те барабар с останалите кредитори на опашката за " хляб"!

Значи, на държавата(прокуратурата като оторизиран орган) ѝ е през онази работа за далеч по-големи злоупотреби на далеч по-големи постове, ти очакваш при нас да вземе отношение.

Така е да!
Ама е крайно време тия хрантутници да си заработват заплатите по легален начин!
Ти, предполагам ще се съгласиш с мен, че всичко което е ставало до момента не е било без протекцията(умишлена или не) на държавата към определени хора и обкръжение!
Сега е момента Ганчев или Божков или който и да е там да каже" чакайте малко вие от НАП, къде спахте до сега кой ви беше директор, кой е сключвал безумни договори със знайни и незнайни герои, кой от БФС през годините е разрешавал такива извращения с тяхното знание и да си затварят очите!
Кой е издавал лицензи като вижда, че батака е пълен?
А бе хуйня от всякъде!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 май 2016 23:40

Ти, четеш ли какво съм написал или си пишеш ей така, за спорта?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 май 2016 23:41

Haralampy написа:Здравейте фетишисти-кришнари.
:mrgreen:

Пак да си задам въпроса: "На кой нормален Цесекар му дреме за някакво си "ПФК-1999-АД" ?
Отговор: "точно - на никой".

Пишете си "молби", "изтегляйте" си ги после.
Врякайте по форуми и сайтове.
Дреме ни на оная работа.
Чиърз.

Футболният отбор на ЦСКА под чия егида играе? Абстрахирай се от АД-та..кажи ЦСКА във В група с какво право играе!?!
Аман от малоумници в този форум!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 май 2016 23:45

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Ти кое си от мелницата-основата, или перката?
Кажи, бе Кони, като не сте наследници на ЦСКА отпреди 1999, с колко титли сте и защо имате 3 звезди в емблемата си?!

Кашуй, ще ти отговоря, но само ако ми кажеш кога стана ЦСКА-р и върл привърженик на ПФК-то?! :mrgreen:

ПП Аз съм част от онази част, която ти стърчи отзад! :mrgreen:

Клон Дьо, имам ли право на мнение, или не? Ако имам-за чий ме питаш, ако не..поради каква причина?!

ПП-С удоволствие бих ти отговорил в твоя тон, но не си струва..ти не струваш седмица, или месец бан, само заради едно мнение.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 май 2016 23:46

Кашчей написа:
Haralampy написа:Здравейте фетишисти-кришнари.

Пак да си задам въпроса: "На кой нормален Цесекар му дреме за някакво си "ПФК-1999-АД" ?
Отговор: "точно - на никой".

Пишете си "молби", "изтегляйте" си ги после.
Врякайте по форуми и сайтове.
Дреме ни на оная работа.
Чиърз.

Футболният отбор на ЦСКА под чия егида играе? Абстрахирай се от АД-та..кажи ЦСКА във В група с какво право играе!?!
Аман от малоумници в този форум!

Играе и може да играе със същото право, с което играе не знам кой си подред Дунав Русе.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 май 2016 23:50

bobonikolov написа:Айде пак почнахте да се карате за глупости. Това което Кашчей е публикувал е всичко друго, но не и официален документ. Къде са му печата от ЦСКА с Изх номер и дата, къде му е печата от СГС с вх номер и дата?

Печат има, доколкото видях, както и подпис, а за другото - предполагам не е трудно да се попита СГС, както и Дора Милева, до която също пише, че е изпратено копие от документа, дали такова нещо са получавали ??!

Особено ти се бараш за много вещ, предполагам можеш да свършиш тая работа. :roll: :lol: :lol:
Последна промяна от 1982 на 12 май 2016 23:51, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 май 2016 23:50

Кашчей написа:Клон Дьо, имам ли право на мнение, или не? Ако имам-за чий ме питаш, ако не..поради каква причина?!

ПП-С удоволствие бих ти отговорил в твоя тон, но не си струва..ти не струваш седмица, или месец бан, само заради едно мнение.

Ха-ха-ха, почвам да имам съмнения, че си предоставил този акаунт да го наречем на Беладоната!
ПП Кондьоличке,(нали си знаеш, ти си моята малка...сърничка :lol: ) пиши, каквото ти е на сърцето, не ми пречиш, ама въобще! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 май 2016 23:53

Синдикът, пак да напомня, интересни неща разказва. ;) ;)

Синдикът на ЦСКА Дора Милева разкри, че всячески се опитва да установи контакт с новите шефове на клуба, които бяха вписани в Търговския регистър, но това е невъзможно. Икономистът е търсила изпълнителния директор Николай Паслар, който според нея въобще не се е появявал в офисите на клуба, както и Ивайло Манджуков, Тодор Тодоров и Стоян Йорданов, но нито един от тримата не си вдига телефона.

Милева дори обяви, че ще сезира органите за поведението на ръководството на клуба и специално за Паслар, който не е встъпвал в длъжност и очевидно не се вълнува от съдбата на клуба, който е съден в момента от десетки кредитори. Синдикът отговори и на обвиненията на Милко Георгиев, че не е обелила дума по време на срещата с БФС и холандците от "Хиперкюб" за формата на новото първенство.

"На срещата с БФС умните хора си записваха, други пушеха цигари. ПФК ЦСКА ще спазва законите. Въпросът не опира до говорене, а до действия", каза Милева и добави, че ще продължи да работи за оздравяването на настоящото дружество, пише "Меридиан Мач".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”