Висша лига - сезон (2017-18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sunscres92
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2017-18)

Мнениеот sunscres92 » 04 мар 2018 18:49

Челсаря ако излезе така срещу Барса - няма никакъв шанс. Конте вече играе без нападател срещу Сити може би 130 минути(като включим и предния мач) и Челси не може да мине центъра

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 мар 2018 18:52

Нарисувани червени картони на Зинченко и Отаменди за удара с лакът в лицето на Азар.Аржентинският циганин удари и Вили с лакът ,явно му е позволено.
Плеши сериозно е раздавал юмруци по съдиите след Уигън.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 мар 2018 18:54

И супер страхлив Конте отново.Дай му само да реве срещу ръководството....
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 04 мар 2018 18:59

Конте си свърши работата първото полувреме. Нулира атаката на Сити, сега ще е интересно какво ще направи второто. Ако вземе мача, може спокойно да се говори за тактическо надиграване от негова страна, ако го загуби, за проява на слабост. При равен... като че ли пак Челси ще са взели повече от мача, имайки предвид моментната форма на двата отбора и мястото им в класирането.

П.П

Сити бързо вдигнаха оборотите. Сега е интересно какво ще измисли Конте.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 04 мар 2018 19:54

Това трябва да е един от най-тъпите мачове, които съм гледал. Единият отбор, си цъка настрани топката, докато другия даже не се опитва да им я вземе...

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 04 мар 2018 19:59

Конте се опита да излъже Сити и за малко да му се получи.

Една сериозна, но за сметка на това фатална грешка в защита, след това никак не безопасен удар в последните секунди.

Чудя се, защо след като играе с пет защитника, Конте не пресира противника... В крайна сметка нали това е едно от предимствата на този модул- че винаги има човек, който да покрие единия бранител...

Срещата бе от този вид- ако ти се гледа тактическо надиграване, о да, още може. Ако ти се гледа бърз, динамичен и атрактивен мач, сбъркал си канала пич.
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 мар 2018 20:01

Не можах да гледам много внимателно, но останах с впечатлението, че Челси игра доста слабо и глупаво.
Тези схеми без нападатели да е проклет тоя плешив наркоман дето ги наложи, сега той се отказа, а други почнаха да му подражават.
Интересно ми е и каква беше идеята в тези пасове на Куртоа и защитниците, особено след като влезе Жиру. Подадат си 2-3 пъти топката и накрая я ритнат в тъч. Първия път в който Куртоа ритна директно към Жиру беше в 94 мин. Естествено Жиру взе първата топка както обикновено. Защо това не се използваше?

---
пп Не сте прави да скачате за червен картон. После да не каже някой, че не съм обективен. Винаги скачам като в полза на някой циганин (обикновено) се случи подобен картон. Хора, това е футбол, а не балет. Аман от такива картони. Друг въпрос е, че плешивеца и едни уницефчовци постоянно изкарват такива картони спрямо противник, който им е влязъл по подобен начин.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 04 мар 2018 20:05

Липсата на преса от страна на Челси беше шокираща, особено през второто полувреме ;) Имаше един период между 70-та и 80-та минута, когато Сити си подаваха топката като на тренировка (нормално, умората след двата мача с Арсенал си казва думата), а играчите на Челси ги гледаха отблизо и играеха ролята на конуси :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 мар 2018 20:08

Thsmith написа:Интересно ми е и каква беше идеята в тези пасове на Куртоа и защитниците, особено след като влезе Жиру. Подадат си 2-3 пъти топката и накрая я ритнат в тъч. Първия път в който Куртоа ритна директно към Жиру беше в 94 мин. Естествено Жиру взе първата топка както обикновено. Защо това не се използваше?

И аз това се питам. Два мача поред-с Юнайтед и днес, се скъсахме да играем с дълги топки за Мората (който една не можа да вземе от дървеса като Смолинг и Линдельоф) и Азар, който и да иска не може. И в двата мача, с влизането си Жиру обра топките стигнали до него, но те бяха твърде малко. Или не трябва да играем така изобщо, или поне да е с човек, който може да ги сваля тия балони.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 04 мар 2018 20:09

Thsmith написа:Не можах да гледам много внимателно, но останах с впечатлението, че Челси игра доста слабо и глупаво.
Тези схеми без нападатели да е проклет тоя плешив наркоман дето ги наложи, сега той се отказа, а други почнаха да му подражават.
Интересно ми е и каква беше идеята в тези пасове на Куртоа и защитниците, особено след като влезе Жиру. Подадат си 2-3 пъти топката и накрая я ритнат в тъч. Първия път в който Куртоа ритна директно към Жиру беше в 94 мин. Естествено Жиру взе първата топка както обикновено. Защо това не се използваше?

---
пп Не сте прави да скачате за червен картон. После да не каже някой, че не съм обективен. Винаги скачам като в полза на някой циганин (обикновено) се случи подобен картон. Хора, това е футбол, а не балет. Аман от такива картони. Друг въпрос е, че плешивеца и едни уницефчовци постоянно изкарват такива картони спрямо противник, който им е влязъл по подобен начин.

Всеки мач, в който Бензема е титуляр, си го казвам това....
Анчелоти.

Върни се в “Архив”