Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот Cooler » 05 фев 2014 21:59

Тоя blue atak толкова ли няма да се намери един модератор да го изхвърли. Всяко второ мнение е от тоя неграмотник.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 05 фев 2014 22:02

Cooler написа:Тоя blue atak толкова ли няма да се намери един модератор да го изхвърли. Всяко второ мнение е от тоя неграмотник.

Защо да ме маха бе да не е твои форума ;)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 фев 2014 22:08

zlatan написа:badboy ,като фен или привърженик на Национала не е ли хубаво според теб такъв един футболист да присъства в Бг-футбола.
Ето холандците на Лудогорец,румънците на Ботев,все хубави неща които вдигат нивото на футбола.
Човече защо толкова много мразиш Левски,не мога да си обясня.

Не, не е хубаво и чужденците с нищо непомагат за националното развитие на този спорт.
Имаш идеален пример, Англия.
Аз никой немразя, просто водя дискусии, като давам обосновка на мненията си.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 фев 2014 22:15

BadBoy написа:Аз никой немразя, просто водя дискусии, като давам обосновка на мненията си.

Това е невярно. Твоите обосновки сме ги съборили n пъти. Ти още не можеш да преглътнеш 4-1 с Литекс и победата ни в Разград. Преди двата мача пророкуваше погроми и разгроми. След това като опикано мушкато дрънкаше небивалици. Така и не ти се откъсна от сърцето да кажеш истината-Левски надигра и излъга и двата отбора, и само късметът спаси Лц от разгром като този на Литекс.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 фев 2014 22:18

какви литекси и какви лудогореци бе бате :lol:
ще ме караш да си ровя мненията, но определено сте майстори да слагате думи на хората в устата/пръстите.

Между другото научил съм се да правя изводи и анализи, когато нещо завърши, а до тогава в текуща дискусия да бъда умерен, защото залитането не води до нищо положително.
Спомням си един период, в който Пуул като хванеше МЮ и им пореше кълките, но всичко това бледнее на фона на крайното класиране, защото първенството е "война", а мачовете битки, важно е да спечелиш войната, а битки може и да загубиш и то с болезнен резултат.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 фев 2014 22:21

BadBoy написа:
zlatan написа:badboy ,като фен или привърженик на Национала не е ли хубаво според теб такъв един футболист да присъства в Бг-футбола.
Ето холандците на Лудогорец,румънците на Ботев,все хубави неща които вдигат нивото на футбола.
Човече защо толкова много мразиш Левски,не мога да си обясня.

Не, не е хубаво и чужденците с нищо непомагат за националното развитие на този спорт.
Имаш идеален пример, Англия.
Аз никой немразя, просто водя дискусии, като давам обосновка на мненията си.

моля те недей да даваш пример повече с Англия,моля те не го прави,защото ако тази страна не беше напълнена с толкова да ги нарека ,европейци сега тази славна страна щеше да е с нас в 4 урна.Бедбоу,познавам до болка Английския футбол,моля те не прави повече такива тъпи сравнения.
Колкото до дискусиите -да с теб се водят добри дискусии,особено когато трябва да се бъзика Левски.Не знам как още не си подхванал Божинов.
LEVSKI_FOREVER

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 05 фев 2014 22:57

sin4ec написа:
BadBoy написа:Аз никой немразя, просто водя дискусии, като давам обосновка на мненията си.

Това е невярно. Твоите обосновки сме ги съборили n пъти. Ти още не можеш да преглътнеш 4-1 с Литекс и победата ни в Разград. Преди двата мача пророкуваше погроми и разгроми. След това като опикано мушкато дрънкаше небивалици. Така и не ти се откъсна от сърцето да кажеш истината-Левски надигра и излъга и двата отбора, и само късметът спаси Лц от разгром като този на Литекс.

Това не е вярно. Глупостите му нямат нищо общо с последните мачове или които и да е мачове, на него (Badboy/PFC Litex) му личи от луната, че до 98-ма, а сигурно и доста след това, си е бил розов и в червата, достатъчно е да погледнеш количеството и качеството на "мненията", които бълва ежедневно в този подфорум (и почти никъде другаде). Та затова кисне и провокира по цял ден тук, иначе и на мен ми е прекипявало от него, но като се замисля, щом толкова няма какво по-хубаво да прави с живота си, кой съм аз да го спирам?

А, между другото, Badboy, като спомена "слагане на думи в устата", успя ли да намериш интервюто на Сухия, в което той обещава, че селекцията "щяла да бъде завършена преди първия лагер"? Загуби се някъде по трасето, може би? Или, викаш, щом е за провокиране на феновете на Левски на теб ти е позволено да си измисляш и да "слагаш думи в устата"?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 фев 2014 22:59

Златане, виж какво си писал бре човек, отговорих ти с пример, пак не си доволен.
Чужденците са полезни за клубните отбори, но не и за националното ниво.

седемнамалко много спецове се появихте тук да ме оприличавате с кой ли, но нещо все не ви се получава.
Относно интервюто на Сухия, какво да го търся, като то беше до лагера в Созопол. след това до лагера в Кипър, е аджеба лагера ще свърши и селекцията не е приключена, а ставаше дума, за съвсем друго.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 фев 2014 23:25

Златане, виж какво си писал бре човек, отговорих ти с пример, пак не си доволен.
Чужденците са полезни за клубните отбори, но не и за националното ниво.

Чужденците в Англия вдигнаха нивото на местните футболисти,не се прави че не разбираш.
Няма как да ме убедиш в обратното,пак ти казвам че направиха неграмотните англичани поне малко да научат от тази проста игра.
Когато футболисти като Кристиано,Суарес,Агуеро ти са съотборници няма как да не попиеш нещо от тях.
Та в този смисъл е хубаво когато в БГ идват класни чужденци,като в интерес на истината този който Левски желае дори една минута не съм му гледал.
Не искам да споря с теб-няма смисъл това е загубено време.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 фев 2014 23:51

Те, като попиха от Роналдо и други, придадоха ли го на националния им отбор?
Силен национален отбор ще имаме, когато родните клубове основните им 11-торки са съставени от по 8-9 играчи с български имена, докато водещите ни клубове са съставени от наемници, силен национал няма да имаме.
Това е примера с Англия, но явно нещо не ти се чете тази вечер

Върни се в “Архив”