Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот RedeviL » 10 май 2013 13:23

Хайде покажи ми кое от протестните движения му е искало оставката преди да я хвърли или ще си приказваме наизуст?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 май 2013 13:24

dunavfc написа:
urkoto написа:
RedeviL написа:Още 50 пъти го пусни... После да не се чудиш що хората те вземат за платен драскач!

Че аз по-явен платен драскач от въпросния човечец и онзи другия ДАНС (където е твърде вероятно да става дума за един и същ човек под различни никове) дори и сред другарите Кутевисти не съм срещал :roll:

Да,всички които подкрепят ГЕРБ са драскачи,тази партия не може да има нормални симпатизанти ;) И аз съм платен драскач сигурно,щом си позволявам да подкреям някой различен от Волен,Станишев,Доган или Кунева ;)

Не, просто си зомбиран с хамбургери. Това е.
Другият вариант е да си някой хлапак, който майка му и баща му са завели на митинг на Вожда и той сега се опитва да им подражава.
И в двата варианта мисленето ти е трудно начинание.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 май 2013 13:25

Дунаве,нормално е когато си оборил някой в дебат,той да се опитва по някакъв начин да ти го върне,било то и с обиди.Просто човека е такъв и аз не му се сърдя.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 май 2013 13:28

urkoto написа:
RedeviL написа:Още 50 пъти го пусни... После да не се чудиш що хората те вземат за платен драскач!

Че аз по-явен платен драскач от въпросния човечец и онзи другия ДАНС (където е твърде вероятно да става дума за един и същ човек под различни никове) дори и сред другарите Кутевисти не съм срещал :roll:

Урко,дължиш ми извинение и докато не намериш смелост да го направиш ще те гоня из целия форум!И не си миосли,че темата ти е изтрита!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 май 2013 13:28

RedeviL написа:Хайде покажи ми кое от протестните движения му е искало оставката преди да я хвърли или ще си приказваме наизуст?

Моля ?! Бъзикаш се нали ?

mistreated написа:
dunavfc написа:
urkoto написа:

Да,всички които подкрепят ГЕРБ са драскачи,тази партия не може да има нормални симпатизанти ;) И аз съм платен драскач сигурно,щом си позволявам да подкреям някой различен от Волен,Станишев,Доган или Кунева ;)

Не, просто си зомбиран с хамбургери. Това е.
Другият вариант е да си някой хлапак, който майка му и баща му са завели на митинг на Вожда и той сега се опитва да им подражава.
И в двата варианта мисленето ти е трудно начинание.

Айде мен ме заеби,аз съм зомбиран хлапак,а какво им е на проф.Михаил Константинов ( световно признат учен ) и Юлий Москов ? И те ли са зомбирани хлапаци ?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 май 2013 13:32

dunavfc написа:Айде мен ме заеби,аз съм зомбиран хлапак,а какво им е на проф.Михаил Константинов ( световно признат учен ) и Юлий Москов ? И те ли са зомбирани хлапаци ?

Не, те вече са платени драскачи. Такива има не само ГЕРБ, а и БСП, и всички останали партии.

Всичко, което ти казвам, ти го казвам от позицията на човек гласувал за ГЕРБ и на парламентарните, и на местните избори. Човек, тотално разочарован от всичко видяно през тези 4 години, както на местно, така и на национално ниво. Такива кражби, пристискания на бизнеса, неприкрит рекет и корупция никога досега в моя 32-годишен живот аз не съм виждал.
Извинявай, не съм много възрастен, но не съм и хлапак. Видял съм не едно и 2 правителства да се сменят, не един и двама некадърници да идват. Като тези не е имало от 15 години. Ако толкова искате да се върнем към онези времена, гласувайте си за тях.
Аз зомби няма да ставам.
Последна промяна от mistreated на 10 май 2013 13:33, променено общо 1 път.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

urkoto

Мнениеот urkoto » 10 май 2013 13:33

GOLEADOR написа:Урко,дължиш ми извинение и докато не намериш смелост да го направиш ще те гоня из целия форум!И не си миосли,че темата ти е изтрита!

Извинявай бе, колега. Помня, че имахме спор с тебе, помня и че ти беше писал бая солидни аргументи на които хвърлих едно око но нямах време да отговоря - работа, лекции, държавни изпити ;)
Все пак за да се изясня понеже виждам, че ми се носи лоша слава у форума заради рязкото ми държание. Нямам нищо лично към нито един човек у форума, включително и редовите герберасти. Просто обаче както неведнъж съм споделял не разбирам как може да се подкрепя един нелегитимен мутренски режим, който дойде на власт с обещание за РЕФОРМИ, СПРАВЕДЛИВОСТ и ЕВРОПЕЙСКИ доходи, а накрая... всички помним какво стана накрая. Дори като ви наричам платени драскачи пак нямам нищо лично против поддръжниците на герберастката хунта, но за мен това е единствения начин да рационализирам безрезервната ви подкрепа към един глупав човек със съмнително минало :roll:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 10 май 2013 13:33

Изобщо не се базикам! Хайде покажи ми кой от лидерите на протестините движения е поискал оставката на ББ! Даже онзи ден по БТВ отново гостуваха хора от протестите (един от които беше Янко Петров) и казаха, че изобщо не са му искали оставката! Можеш да провериш, ако не вярваш! ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 май 2013 13:35

ЕНП е на косъм да покаже пътя на ББ, тук не си прав. Според мен Бойко е прост човек, но екипа му е още по-прост. Той си изпати освен от собствената глупост и от некадърността на Миро "Мършата", Вдянков и ЦвЦв! На сегашните избори всеки друг, освен ГЕРБ е правилен избор!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 май 2013 13:38

mistreated написа:
dunavfc написа:Айде мен ме заеби,аз съм зомбиран хлапак,а какво им е на проф.Михаил Константинов ( световно признат учен ) и Юлий Москов ? И те ли са зомбирани хлапаци ?

Не, те вече са платени драскачи. Такива има не само ГЕРБ, а и БСП, и всички останали партии.

Всичко, което ти казвам, ти го казвам от позицията на човек гласувал за ГЕРБ и на парламентарните, и на местните избори. Човек, тотално разочарован от всичко видяно през тези 4 години, както на местно, така и на национално ниво. Такива кражби, пристискания на бизнеса, неприкрит рекет и корупция никога досега в моя 32-годишен живот аз не съм виждал.
Извинявай, не съм много възрастен, но не съм и хлапак. Видял съм не едно и 2 правителства да се сменят, не един и двама некадърници да идват. Като тези не е имало от 15 години. Ако толкова искате да се върнем към онези времена, гласувайте си за тях.
Аз зомби няма да ставам.

След всяко правителство се говорят тези наизустени неща - "Най-лошото правителство" , "По-лошо от това не може да бъде" и т.н и т.н.
Спомни си добре,каква беше атмосферата по време на управлението на Тройната Коалиция,въпреки че там за разлика от сега се управляваше в икономически бум ;)
Ти си зомбиран но от обратната страна на монетата.4 год. слушам за рекети,полицейщина,затваряне на бизнес,притискане и т.н. но един случай не влезе в прокуратурата....Не знам,дали ГЕРБ са некадърници или не,но те имаха доблестта да сдадат властта,въпреки че бяха диктатори,докато други,каквото и да ставаше,държаха здраво юздите :)

Върни се в “Архив”