Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: До г-дата Достанич, Иванов и Батков
Жалко е, че нито един от тримата няма да го прочете.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Sleepwalker
- Контакти:
Re: Кой е виновен за загубата
Не са виновни нито футболистите,нито треньора!Виновен е собственикът,всички знаем кой е той!Няма как при декларираните амбиции преди около месец и нещо,за толкова време само да се плюнчиш по медиите и да обясняваш колко добър отбор имаш!Още от пролетта беше ясно,че ни трябва качествен централен нападател,ама не!Досвидя му на нашия да извади някой лев повече!Ай представете си ако Макриев или Жоб бяха на мястото на Жоро Христов при трите му положения,дали нямаше да вкарат поне едно от тях?Правилно каза колегата по-горе,че Дебрецен се подсилиха с национали и кадърни футболисти,а ние с такива над 30-те,макар и с добри качества!Сега Батков има няколко дни,за да вземе качествен стрелец,за да се представим що-годе добре в ЛЕ!Иначе ще отнасяме такива резултати редовно!

- Бижутера
- Контакти:
Re: ЗАЩО НЯМАМЕ НАПАДАТЕЛИ, ДРУГАРЮ БАТКОВ?
stefani написа:Fichango написа:Има Левски нападатели - супер са
Да бе Бижутера с кашкавалените крака
са ше се обиждаме ли

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Re: Наказани в Левски?
Бижутера написа:Зе Соарес и Сърмов пропускат следващия мач...кой ще е опорен халф идея нямам...
Асус,Ричи,Коста Янев или в краен случай Кривия...Опа грешка.Тия всичките не ги купихме

110 години любов!
- ПилотКамикадзе
- Контакти:
Re: Стига сте ревали!
Kruseiro написа:С този отбор, с тази игра ще играем там, където може би ни е мястото....... Няма нищо страшно - в държава, в която всичко е на пустопаш след управлението на комунистите, да очакваме някакви чудеса?!
Стига клишета, а молим ва! А това е едно от най-смешните клишета! Ако беше вярно нямаше 2004 пролетта да играем в Европа, нямаше есен/пролет(2005/2006) да достигнем четвъртфинал в УЕФА, а през 2006 есента да се класираме в групите на ШЛ след отстраняване на Киево, който наистина не е от големите отбори в Италия, но е поне с 3 класи над всички тия отборчета дето ни отстраняват вече 3 години поред! Демек МОЖЕ... и не е виновен нито космоса нито световното положение, още по-малко българското ни дередже. Виновни сме си ние клуба, по-скоро Батков, с некадърната си политика през тези 3 години! Ако беше кадърна, сега щяхме да сме в групите за 4 пореден път, ама нейсе!
Какво са облаците, ако не предпоставка за съществуването на небето!? Какво е живота, ако не, бягство от смъртта!?
Re: Полексич не е от плексиглас, а Рудолф не работи за дядо Мраз
Радвам се за мен си! Нямате представа коко се радвам. Издържах и не гледах мача. Сега нямам да имам спомнен от това събитие, а като чета на вас ще ви остане белег. Аз след мача с Перник реших че няма да се ядосвам защотото бе видно че отборът е много слаб. Не защотото играчите са слаби. Напротив. Всеки е добър и за това е в Левски. Просто няма отбор. Гледах последните четри мача на Челси. Това е отбор. Разбират се както аз се разбирам с продавачката на банички - давам два лева а тя с хитър поглед ми слага бързо две мазни банички в найлоново пликче. Това е разбирателство. В Левски има халфове които могат да играят заедно и то не лошо но за лош късмет единият е счупен а другият уморен. Жалко за децата който тренират по 10 години за да отидат в Симитли. Ако шкоата е толкова лоша нека я затворят. Това е подигравка с труда на тези млади футболисти избирани и селектирани, тренирани и отглеждани. За какво. За да играят във всеки отбор но не и в Левски. Много е тъжно да гледаш как децата биват смачквани поколение след поколение без да им се дава и поне малка, нищожна надеждичка че все пак има шанс да играят за любимият клуб. Аз не вярвам че в старша въраст няма футболисти за първият отбор. Аз не вярвам че Цачев ще се развие в Симитли, че ТАбаков яма физика за А отбора, че няма поне 5 деца по-добри и обиграни от звездите Йовов и Бардон. Как ще станат футболисти ако играят в отбори с играчи от посредствено ниво. Вместо да са в един отбор с чичко БАрдон и да научат нещо от него те го гледат по ТВ-то. Играчите не стават добри когато ги мачкат и пъдят. Вие да не си мислите че холандците се раждат големи играчи. То като се загледаш всеки един местен клуб бълва играчи я за Реал я за Барса я за Ман УУУ. Това е път по който трудно се започва да се върви но стигнеш ли предела след това е удоволствие да слижаш на долу и да си свиркаш безгрижен. Исками се всичко да се срути. Да няма пари за играчи за заплати за нищо. ТОгава от нищотото ще вскръсне Феникс и ще ни върне добрите чувства. До тогава ще се позовавам на моята интуиция и ще се задоволя само с мачовете на Челси.
- Бижутера
- Контакти:
С Балтанов ако чакаме успехи....
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:Зе Соарес и Сърмов пропускат следващия мач...кой ще е опорен халф идея нямам...
Саша Симонович !
Re: Публика-евробоец
хехе мн добра тема брависимо
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- Бижутера
- Контакти:
Re: Публика-евробоец
евала на феновете...цяло второ полувреме не спряха,те отдавна са в Шампионска лига.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!