Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: ЗАЩО НЯМАМЕ НАПАДАТЕЛИ, ДРУГАРЮ БАТКОВ?

Мнениеот stefani » 26 авг 2009 00:06

fen1914 написа:ЗАЩО?

Защо само вратар имаме и то на тази възраст ? :shock:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Re: Стига сте ревали!

Мнениеот tony1977 » 26 авг 2009 00:06

Наистина добра игра! ПОздравления!!!!!!!!!
Но без добър централен нападател, който да реализира положенията ....само толкова!
Успех в лига Европа!
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

kempesmario
Контакти:

Re: ЗАЩО НЯМАМЕ НАПАДАТЕЛИ, ДРУГАРЮ БАТКОВ?

Мнениеот kempesmario » 26 авг 2009 00:07

Аз Тодор Баткоф ви отговарям . Няма да купя играчи да играят в първенството на България , защото в България на се играе футбол :mrgreen: Второ нямам кинти за Левски . Трето имам принцип искам само да взимам а не да давам :mrgreen: Много ме е яд , че не можах да гушна тези парички около 7 000 000 еврака. Щях да си живея живота и да си свиркам. От както съм в Левски станах милионер , също взех си орденче и ми е кеф. Жалко поне едно дело да бях спечелил , ама нейсе :mrgreen: Така че няма да продам Левски , уча се от брат ми Христолоф :mrgreen: За сега Чао :mrgreen:

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: Кой е виновен за загубата

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 26 авг 2009 00:08

soilwork написа:Кво се надъхвате с тая Лига Европа :) :) Вижте кои отбори ще играят? Къде сте тръгнали с тая Тимуровска квартална трупа? Там ще ядете още по-голям бой :) :) "Да трупаме опит и самочувствие"-ще трупате отрицателен баланс за българските отбори!!!

Кой пък си ти,бе ,овцо заблудена-със сигурност си фен на отбор,който и за Лига Европа не е класиран,така че си затваряй мръсната злобна устица :evil:

Потребителски аватар
ПилотКамикадзе
Контакти:

Мнениеот ПилотКамикадзе » 26 авг 2009 00:08

Bully_Blue написа:Моля ви се,спрете да се оплаквате.Левски игра много добре,може би изигра най-силния си мач от началото на сезона,но просто нямаше късмет.

БАТЭ, ти си гледАл некой друг мач ми се стурва. Бяхме супер слаби, отбора като цяло, а и почти всички от футболистите на терена не знаеха каде се намират и какво да правят. Безидейна игра, натиска ни беше плод изцяло поради страха и презастраховката по-скоро на Деберцен, които имаха изгоден резултат от първия мач.
Какво са облаците, ако не предпоставка за съществуването на небето!? Какво е живота, ако не, бягство от смъртта!?

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Re: Кой е виновен за загубата

Мнениеот ivo1964 » 26 авг 2009 00:08

unist_gp написа:Miro_CSKA ,
Само да ти напомня,че след по малко от 48 часа ще получите 5ца в Москва и ще останете само мачовете в Пловдив, Мездра и Своге :)

Може да получим, може и да не получим. Но явно 5-ицата ще ти подейства успокояващо, особено след днешната двойка...

yasen
Контакти:

Re: Наказани в Левски?

Мнениеот yasen » 26 авг 2009 00:09

FC_LEVSKI написа:А има ли някакво значение.....????? :| :( :| :evil:

Как да няма! Не виждаш ли, че едвам събираме свестни футболисти за един мач. Батков кога ще КУПИ (не под наем или свободен агент) някой качествен футболист най-накрая.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 26 авг 2009 00:09

И все пак походът в Европа тепърва започва.Така че не се отчайвайте,днес мал шанс не ни достигна,видя се че тия дибърцини не са кой знае какво,но пак казвам имаха си шанска и късмета най вече...И само Левски але але але!!!!!!

Потребителски аватар
ss_lazio1900
Контакти:

Мнениеот ss_lazio1900 » 26 авг 2009 00:09

Мача със Славия е от 16:45 h. и на който му топло да не идва,инфаркти не ни трябват.
[center]АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА,СИН КАТО НЕБОСВОДА !!![/center]

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 26 авг 2009 00:09

ПилотКамикадзе написа:
Bully_Blue написа:Моля ви се,спрете да се оплаквате.Левски игра много добре,може би изигра най-силния си мач от началото на сезона,но просто нямаше късмет.

БАТЭ, ти си гледАл некой друг мач ми се стурва. Бяхме супер слаби, отбора като цяло, а и почти всички от футболистите на терена не знаеха каде се намират и какво да правят. Безидейна игра, натиска ни беше плод изцяло поради страха и презастраховката по-скоро на Деберцен, които имаха изгоден резултат от първия мач.

Може и да си прав,но Левски стоеше добре на терена и ако имахме малко по-класен нападател щяхме да обърнем мача

Върни се в “Архив”