urkoto написа:dunavfc написа:Относно неговата оставка,такова решение се взема в резултат не емоционалната ситуация в конкретният човек.Той нямаше намерение да си подаде оставката,но събитията случили се по-късно вечерта и опетняването на празника на В.Левски са му дошли в повече и той е взел това трудно решение.
Колега, ще си позволя да съм по-умерен, защото изглежда резкия ми език и посочването с пръст на герберастията (=проститията) не се харесва на определени членове на този форум
Но ти сериозно ли говориш. Че един премиер на държавата действал по определен начин, но нямало проблеми, защото било емоционално
Емоционални може да сме аз, ти и другите от тоя форум по футболните мачове, но политиката и УПРАВЛЕНИЕТО на държава няма как да бъде емоционално
Онова за "любопитството" пък отказвам да го коментирам, под претекст, че в Конституцията ясно са разделени властите. Това дори кухите герберастки кратуни трябва да го разберат веднъж завинаги, а именно, че България е правова държава, а не се управлява с декрети от Асфалт Паша
Просто чета и не вярвам на очите си. Този човек ви е омагьосал по един неописуем начин, направо ви е хипнотизирал. Не ви виня лично за това, мен също успя да ме заблуди първите 6 месеци от диктатурата си, че е десен човек и че иска да остане в историята (той пак ще остане де) с нещо добро за страната (но не и с добро)

Добре бе хора,вие не знаете,какво искате,ебаси...Излезе част от народа и каза,че иска оставката на това правителство,то си подаде оставката и пак се търсят негативи

Какво странно виждаш в това,ББ да е прекарал една емоционална нощ в която да е премислял 1000 пъти,как е най-адекватно да постъпи и повлиян от случката пред паметника да В.Левски да е установил,че най-доброто решение за успокояване на обстановката е да си подаде оставката ?
Аз все още не разбирам,какъв е проблем двамата редови граджани като ББ и М.Н да се срещнат със свой приятел прокурор ? Нима се съмняваш,че други обикновени хора,нямат познанства с прокурори,съдии и адвокати и не смесват личните с професионалните си разговори ? В никакъв случай,не казвам,че е нормално ББ да раздава епитети,кой с каква сексуална ориентация е бил,но все пак той е бил в собственият си дом в компанията на двамата познати.
ББ,ако не беше десен,хората от ЕНП отдавна да са му показали пътя

От ЕС през последните години положителни отзвуци към България повече от колкото негативите,а не вярвам там да ядат доматите с корените

А този диктатор си подаде оставката,ако всички диктатори по света бяха такива,света щеше да е едно прекрасно място за живеене.
ББ ще остане в историята и ще го търсим след време,ама ще е късно