Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

brossy
Контакти:

Re: Стига сте ревали!

Мнениеот brossy » 26 авг 2009 00:03

Левски игра добре,това е най-важно.
Така е по добре,поне няма да ни мачкат в ШЛ.Трябвани един нападател(Еньо) и един халф(Гаджев)и няма да имаме проблеми да минем групите.След като Гаджев го няма се надявам Сърмов да влезе в час(както го е показал много пъти)и Левски пак ще почне да мачка.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Кой е виновен за загубата

Мнениеот unist_gp » 26 авг 2009 00:03

Miro_CSKA ,
Само да ти напомня,че след по малко от 48 часа ще получите 5ца в Москва и ще останете само мачовете в Пловдив, Мездра и Своге :)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 26 авг 2009 00:03

superfastt написа:Само така, все така да играете.......................................

ти за тва ли си се регнал тук розов?
Пиши си у ваща тема :twisted: :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 26 авг 2009 00:03

Кога е мачът със Славия? пак ли е от 17 да умрем от жега

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 26 авг 2009 00:04

groti написа:
vladitol написа:сърмов игра добре но този Христов 3 ЧИСТИ положения изтърва :x

Хайде стига вече. И тая тема ще се усере с "про и анти-христов,сърмов" и т.н. Левски изигра един не лош мач. Не ни достигнаха силите и късмета. Толкова.Драмите са излишни,псувните и опрекванията още повече.Нека поне 1 тема да има от днес без персонални оценки за играчите. Следващите няколко дни ще им се наслушаме.

все късмета и шанса ни убягва :lol: :lol:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Наказани в Левски?

Мнениеот ros » 26 авг 2009 00:04

Важат! Друг е въпроса какво ще помогнат точно тези двамата
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
blue_wind
Контакти:

Re: Кой е виновен за загубата

Мнениеот blue_wind » 26 авг 2009 00:04

ПилотКамикадзе написа:Явно нищо не разбирате, за това сега ще ви обясня! Виновен е Батков и шумадиеца Кратко Останич! Батков е виновен защото назначи шумадиеца! Визитната му картичка е провал след провал, сега поредния. Добре, че Баку ни изпусна в Азербайджан иначе и в Лига Европа нямаше да играем. Аз харесвах Велев, моето скромно мнение е, че отбора след една година под негово ръководство се беше обиграл и то доста добре. Но да не повдигаме темата за Велев. Щях да приема смяната му, но ако беше с по-добър треньор, а шумадиеца е пълен провал. Георги Василев го каза пред медиите - смяната на треньора с шумадиеца е безумна, защото има поне 20 български треньори по-добри от него. Аз лично не доумявам защо не назначи именно него Батков след като реши да смени Велев. Това е цялата работа, смешния треньор назначен от безумника Батков! Друга причина няма. Това, че един двама футболисти не играли добре, не би имало значение, ако колектива като цяло знаеше какво да прави, самия отбор обаче не знаеше на кой свет е и в двата мача. Сърмов е провал цял сезон, всеки мач от миналия сезон насам 70% мимимум от отиграванята му са грешни, само подарява топката на противника. Тъй че не се изненадвам от представянето му, само се питам какво прави все още в Левски, а не е телепортиран в жк Меден Рудник Бургас!?

САМО ЛЕВСКИ!!!

Искам само да те помоля да изброиш 20-те по- добри треньори в България

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Полексич не е от плексиглас, а Рудолф не работи за дядо Мраз

Мнениеот groti » 26 авг 2009 00:04

Че кое му е срамното на отпадането? Играхме срещу отбор,който се оказа по-силен от нас.Нито сме се крили,нито направихме топката квадратна,особено в този мач.
Срамното е,че отпаднахме от унгарски отбор? Ами този отбор е доста по-силен от всички отбори в А група.Доказаха го.
Иначе с другата част от мнението ти съм съгласен.
110 години любов!

Потребителски аватар
ni8
Контакти:

Мнениеот ni8 » 26 авг 2009 00:04

много ще се подкрепим :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Наказани в Левски?

Мнениеот rhaegar » 26 авг 2009 00:04

Ми като изписваха картоните,отгоре пишеше, че пропускат следващия мач. Ама нищо чудно и да се чистят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”