Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bully_Blue
Контакти:

Стига сте ревали!

Мнениеот Bully_Blue » 25 авг 2009 23:54

Моля ви се,спрете да се оплаквате.Левски игра много добре,може би изигра най-силния си мач от началото на сезона,но просто нямаше късмет.Както каза Гаджев,от 3 удара Дебрецен вкараха 2 гола.Аз лично по-раздвижен Левски не бях виждал отдавна,футболистите играха добре,създаваха положения,но нямаше кой да ги вкара.Всички футболисти се раздадоха,за което трябва да им благодарим.Единственото Гошо Христов и Сърмата бяха на много ниско ниво,но просто момчетата толкова си могът.Отново големи комплимени за агитката,която тотално надвика тази на Дебрецен,въпреки че бяха със 29000 души по-малко.Имаме шанс за добро представяне в Лига Европа,не сме толкова слаб отбор и не сме обречени на провал.Да пожелаем успех на момчетата и ръководството във първенсвото и в европа,защото само с мрънкане нищо не можем да променим.И само Левски обичаме те! ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
BOCA
Контакти:

Re: ЗАЩО НЯМАМЕ НАПАДАТЕЛИ, ДРУГАРЮ БАТКОВ?

Мнениеот BOCA » 25 авг 2009 23:55

labrador1 написа:ЛЕВСКИ ЗАПАЗИ ТРАДИЦИИТЕ СИ В ЕВРОПА. :)

А вие в България.

Enravota
Контакти:

Re: Кой е виновен за загубата

Мнениеот Enravota » 25 авг 2009 23:55

Батков е виновникът! Разберете го! Докато не му се покаже ясно че ако не развива отбора да се маха...няма как да се подобрим!
Остава ЛЕ...да не говорим че в ШЛ с тия футболисти ни чакаше мн мъка!
Сега ще видим.

ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР!
Поздравявам момчетата които бяха в будапеща!

Потребителски аватар
ni8
Контакти:

Мнениеот ni8 » 25 авг 2009 23:55

Има един лаффффф не става само с ядене трябва и акъл, в този мач обаче не става само с ядене трябва и КЪСМЕТ. Разликата между двата отбора бе една КЪСМЕТ. Ако го има даже и чорбата може да отстрани московчаните

Потребителски аватар
BULGAR
Контакти:

Мнениеот BULGAR » 25 авг 2009 23:56

PFC Litex написа:
Бижутера написа:
PFC Litex написа:Имате, но един играе в Пирин, друг на друго място и така.

абе и цачев с два гола го направиха голямата звезда...трябва опитен и здрав като Кулибали,а не по 1,65 като цачев

За такива НЕМА ПАРИ или още вярвате в дядо Коледа? ;)

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Вижте колко струва Кулибали според този сайт и ми кажете дали няма поне толкова... :roll:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Стига сте ревали!

Мнениеот delqnski47 » 25 авг 2009 23:56

Bully_Blue написа:Моля ви се,спрете да се оплаквате.Левски игра много добре,може би изигра най-силния си мач от началото на сезона,но просто нямаше късмет.Както каза Гаджев,от 3 удара Дебрецен вкараха 2 гола.Аз лично по-раздвижен Левски не бях виждал отдавна,футболистите играха добре,създаваха положения,но нямаше кой да ги вкара.Всички футболисти се раздадоха,за което трябва да им благодарим.Единственото Гошо Христов и Сърмата бяха на много ниско ниво,но просто момчетата толкова си могът.Отново големи комплимени за агитката,която тотално надвика тази на Дебрецен,въпреки че бяха със 29000 души по-малко.Имаме шанс за добро представяне в Лига Европа,не сме толкова слаб отбор и не сме обречени на провал.Да пожелаем успех на момчетата и ръководството във първенсвото и в европа,сащото само с мрънкане нищо не можем да променим.И само Левски обичаме те! ;)

Еее и аз това викам ама кой да ме чуе!Евала ти си единствения който пуска смислена тема :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 25 авг 2009 23:56

Ето най-накрая едно МНЕНИЕ!
Омръзна ми типичното за българите плюене по всичко и по всеки. Нека преспим и да си правим изводите утре!

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 25 авг 2009 23:56

Напълно си прав... Не правете драми ,все пак ще играем в ЛЕ.Когато нивото на Българския футбол се вдигне тогава ще играем в ШЛ...
Изображение

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 25 авг 2009 23:57

сърмов игра добре но този Христов 3 ЧИСТИ положения изтърва :x
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

dani1976
Контакти:

Re: Полексич не е от плексиглас, а Рудолф не работи за дядо Мраз

Мнениеот dani1976 » 25 авг 2009 23:57

Е,кото изгоните Г.Христов и к'во :?: кой ще дойде :?:

Върни се в “Архив”