Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
trakia

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот trakia » 01 окт 2011 13:28

urkoto написа:
samobotev написа:Снощи в Стамболийски имаше размирици и бой между цигани и българи завършил с дузина чупени тикви и поне още толкова ареста.

Къде е това Стамболийски?

близо до Пловдив ,там имаме доста стабилно присъствие на наши фенове ,незнам дали сега са организирани във фракция .Намремето наказваха шопите във влаковете като идваха или се прибираха от мачовете в ПД :)
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 01 окт 2011 13:48

pumpo написа:на 1/10/2011 от 9:00в 2-ро РПУ ни викат голяма част от феновете на Дунав Русе!!!Призовките са пристигнали около 20:00 на 30/09/2011 (ние си знаем ,че нямаме вяра на наши фенове, разговарящи всеки с ушев) по домовете.Ушевите ни ЗАПОВЯДВАТ, НЕДЕЙТЕ ХОДИ В ПЛОВДИВ!!!

Ако наистина има забрана да пътувате до Пловдив, въпреки всичко отидете и си носете призовките. Като говорите с организаторите, вярвам, че ще ви се даде трибуна да обясните ситуацията пред хората. Трябва да му се даде гласност (пак казвам, ако наистина ви забраняват да отидете до Пловдив за протеста утре).
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 01 окт 2011 14:36

"Амнести интърнешънъл" призова българските власти

да спрат ескалацията на насилието срещу ромската общност след националистическите демонстрации през цялата седмица.

В комюнике на правозащитната организация, разпространено ден преди днешните демонстрации в София, тя подчертава, че следи отблизо положението в страната.

Тия не са виждали циганин на живо, съвети дават. Те ако знаеха само колко добре си живеят циганите в БГ... :)
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 01 окт 2011 14:43

macko_razbivach написа:
"Амнести интърнешънъл" призова българските власти

да спрат ескалацията на насилието срещу ромската общност след националистическите демонстрации през цялата седмица.

В комюнике на правозащитната организация, разпространено ден преди днешните демонстрации в София, тя подчертава, че следи отблизо положението в страната.

Тия не са виждали циганин на живо, съвети дават. Те ако знаеха само колко добре си живеят циганите в БГ... :)

Цялото Амнести да си премести централата в някой цигански квартал да ги питам дали пак ще правят комюникета!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 01 окт 2011 14:45

Юдейските "фондации" на унгареца Сорос отново надигат глави. В близките дни може да очакваме включване в "защита на онеправданите" и от Хелзинкски комитет, Хюмън райс уоч и подобни гробокопачи на коренното население по света.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 01 окт 2011 14:50

Всички тея правозащитни организации могат спокойно да прикачват тази снимка :arrow: Изображение
към своите комюникета. Поне хората да знаят кой точно защитават те!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 01 окт 2011 15:16

Миролюба Бенатова

Аз съм Миролюба Бенатова, но пиша от тук, защото хората, които не ме харесват, ме забраниха.
Личната ми страница във facebook е докладвана на администраторите като вредна и обидна, и според правилата на социалната мрежа, аз съм закрита.
До вчера имах право да съществувам в интернет и да изразявам мнението си, така както и тези, които пишеха срещу мен. Вече не.
След едноседмичен словесен терор, насаждане на омраза, заплахи и крайни антисемитски изявления в страницата „Миролюба Бенатова – враг на българския народ“, почитателите на този стил организирано ме изтриха. Така както организирано изляха стотици еднотипни електронни писма, пълни с лъжи за отразяването на конфликта в Катуница. Искаха да бъда забранена, уволнена, изселена, поругана и наказана.
Искаха да се извиня, че съм нарекла „футболна агитка, която безчинства“, тези, които според тях представляват гражданското общество.
Момчетата, които палиха и се снимаха с нацистки жестове пред огъня поискаха да кажа, че са справедливо разгневени граждани.
Не ми е хрумвало да ги докладвам за забрана, защото вярвам в излагането на аргументи и правото да говориш това, което мислиш. Не ме беше страх.
Вероятно това, което ви пиша не ви засяга. Сигурно изглежда, че е лично и трябва да с оправям сама.
Но не е така.
Аз съм насилвана и убивана с думи дни наред, не защото не съм симпатична на някого (разбира се и това има значение), а защото нарекох нещата с истинските им имена. Върших си работата като журналист по правилата на професията. Не влязох в сценарий, не подмених събитието, не подпомогнах протестите, организирани от партиите и подкрепяни мълчаливо от полицията.
Сега ме забраняват като професионалист и като личност.
И тъй като вярвам в аргументите, а не в насилието, ви пиша.
А вие, ако смятате, че имате повод да ме подкрепите, сигурно ще намерите начин да разбера за това.
Предварително благодаря на всички приятели, които ще разпространят бележката ми.
http://www.on-parliament.com/media/2011 ... -facebook/

Тая още си мисли,че има нещо организирано и режисирано срещу нея.Не може да си признае грешката а продължава да бъде нагла и да отрича това което е казала и с което обиди цяла България.
Последна промяна от masona84 на 01 окт 2011 15:33, променено общо 2 пъти.

urkoto

Мнениеот urkoto » 01 окт 2011 15:31

Миролюбче, какво стана с кариерата, миличко? Май нещо се разсъхнаха нещата, а? Дано този трагичен (а за мен - симпатичен) случай бъде за урок на останалата част от журналистическото племе, което за 30 сребърника е готово и майка си да продаде! А иначе конкретно за тази "журналистка" истината е, че е безразлична за всички - поне до момента, в който не почна да разиграва унизително театро пред цяла България! Тогава просто стана противна и жалка!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
EviLooo
Контакти:

Мнениеот EviLooo » 01 окт 2011 16:18

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1056914 Мнооооооооого слънчасали има ей... Мноооого... :)

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 01 окт 2011 16:32

Мечо Пух написа:http://www.youtube.com/watch?v=ezX4A2prOs4&feature=player_embedded

ето как босфор тв предава истината и само истината!

изгледайте го!
заслужава се да се види, как ни манипулират медиите!!!
Наглост до небето!

Върни се в “Архив”