Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот tevez » 27 юли 2011 12:36

Христо Стоичков ще участва в преговорите между Ростов и "Левски" за трансфера на Дарко Тасевски, разбра БЛИЦ. Както е известно, Камата стана шеф в руския клуб, който желае македонския халф на "сините".

"Действаме по въпроса с преминаването на Дарко в Ростов. Трансферът най-вероятно ще стане факт през следващата седмица", съобщи пред БЛИЦ мениджърът на Тасевски Мирчо Димитров.

"Крайното решение е в ръцете на Стоичков. Трансферите в Ростов минават през него. Вече се чух с Ицо. Каза ми, че много харесва играта на Дарко и най-вероятно трансферът ще се осъществи. Предполагам, че ръководствата на "Левски" и Ростов ще постигнат разбирателство", добави Мирчо Димитров.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 27 юли 2011 13:08

tevez написа:Христо Стоичков ще участва в преговорите между Ростов и "Левски" за трансфера на Дарко Тасевски, разбра БЛИЦ. Както е известно, Камата стана шеф в руския клуб, който желае македонския халф на "сините".

"Действаме по въпроса с преминаването на Дарко в Ростов. Трансферът най-вероятно ще стане факт през следващата седмица", съобщи пред БЛИЦ мениджърът на Тасевски Мирчо Димитров.

"Крайното решение е в ръцете на Стоичков. Трансферите в Ростов минават през него. Вече се чух с Ицо. Каза ми, че много харесва играта на Дарко и най-вероятно трансферът ще се осъществи. Предполагам, че ръководствата на "Левски" и Ростов ще постигнат разбирателство", добави Мирчо Димитров.

Добре, да го продадат и после кой ще играе? Продаваш Гарата за 2 млн евро, от които не даваш и 1 млн за селекция и после ПАК продаваш ОСНОВЕН играч :evil:
Само Левски!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 27 юли 2011 13:10

siniq_fen написа:
tevez написа:Христо Стоичков ще участва в преговорите между Ростов и "Левски" за трансфера на Дарко Тасевски, разбра БЛИЦ. Както е известно, Камата стана шеф в руския клуб, който желае македонския халф на "сините".

Добре, да го продадат и после кой ще играе? Продаваш Гарата за 2 млн евро, от които не даваш и 1 млн за селекция и после ПАК продаваш ОСНОВЕН играч :evil:

Спокойно тая новина е от БЛИЦ все пак ;)
Изображение
Изображение
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 юли 2011 17:57

С две ръце съм >ЗА< трансфера на Дарко !
Но само при условие, че парите от тоя трансфер бъдат РЕинвестирани в заместник на Дарко и то веднага - тази есен !!!
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 юли 2011 20:52

Принципно и аз бях за трансфера му, но трудно вече ще намерим заместник, а сезона почва скоро...

---
пп много ме е яд, че не пробвахме да вземем Мболи под наем под носа на панчеревци ):

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 юли 2011 20:54

Thsmith написа:Принципно и аз бях за трансфера му, но трудно вече ще намерим заместник, а сезона почва скоро...

---
пп много ме е яд, че не пробвахме да вземем Мболи под наем под носа на панчеревци ):

А за какво са ни 4 равностойни вратари

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 юли 2011 21:05

Кое им е равностойното? Един които трябва да пали свещи, че Левски се излъга да го вземе, един които играе 1 мач, 2 е контузен и 3 проваля... И Пламен Илиев - има много хляб в него, но нормално за възраста си прави грешки... Определено има много какво да научи от Мболи... От вратарите които в момента имаме само Пламен Илиев с качествата си заслужава да е в Левски. Божката за трети вратар е добре, но това му е тавана в момента.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2011 21:14

На вратата на "Левски" трябва да има българин. М'Боли въобще не го хвеалете.
Продадем ли Дарко тези дни, бай-бай ЛЕ. Не знам какво харесвате толкова Цветков след като не сте го видели как ще стои на терена. Да не говорим, че Гонзо може да го сложи дефанзивен халф :mrgreen: .
Дарко е с класи! над всички халфове в А група и е национален състезател. Мъри прояви гениален нюх на времето да го привлече. Отиде ли си Дарко, ще почна май да сменям мнението си за Гонзо... Бих обвинил Батков, но той е оставил всичко в ръцете на Гонзо.
Ако Цветков е добър, колкото Дарко, къде е проблема?! Менка ги с Йовов или Мариян и това е.
Ако Тасевски пък е изявил желание за трансфер: голямо благодаря, Дарко, жив и здрав и това е.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 юли 2011 22:05

Алжиреца го гледах и мога да кажа, че има лек спад във формата му и не е на нивото, на което беше в България. На този етап не се нуждаем от нов вратар.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 27 юли 2011 22:09

На Дарко душата му от доста време не е на Герена. По-добре да го продадем отколкото да имаме един демотивиран играч в недобра форма. Дал е много на Левски, жив и здрав е да е, ще остане в сърцата и спомените на феновете.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Архив”