Христо Стоичков ще участва в преговорите между Ростов и "Левски" за трансфера на Дарко Тасевски, разбра БЛИЦ. Както е известно, Камата стана шеф в руския клуб, който желае македонския халф на "сините".
"Действаме по въпроса с преминаването на Дарко в Ростов. Трансферът най-вероятно ще стане факт през следващата седмица", съобщи пред БЛИЦ мениджърът на Тасевски Мирчо Димитров.
"Крайното решение е в ръцете на Стоичков. Трансферите в Ростов минават през него. Вече се чух с Ицо. Каза ми, че много харесва играта на Дарко и най-вероятно трансферът ще се осъществи. Предполагам, че ръководствата на "Левски" и Ростов ще постигнат разбирателство", добави Мирчо Димитров.
Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
tevez написа:Христо Стоичков ще участва в преговорите между Ростов и "Левски" за трансфера на Дарко Тасевски, разбра БЛИЦ. Както е известно, Камата стана шеф в руския клуб, който желае македонския халф на "сините".
"Действаме по въпроса с преминаването на Дарко в Ростов. Трансферът най-вероятно ще стане факт през следващата седмица", съобщи пред БЛИЦ мениджърът на Тасевски Мирчо Димитров.
"Крайното решение е в ръцете на Стоичков. Трансферите в Ростов минават през него. Вече се чух с Ицо. Каза ми, че много харесва играта на Дарко и най-вероятно трансферът ще се осъществи. Предполагам, че ръководствата на "Левски" и Ростов ще постигнат разбирателство", добави Мирчо Димитров.
Добре, да го продадат и после кой ще играе? Продаваш Гарата за 2 млн евро, от които не даваш и 1 млн за селекция и после ПАК продаваш ОСНОВЕН играч
Само Левски!
siniq_fen написа:tevez написа:Христо Стоичков ще участва в преговорите между Ростов и "Левски" за трансфера на Дарко Тасевски, разбра БЛИЦ. Както е известно, Камата стана шеф в руския клуб, който желае македонския халф на "сините".
Добре, да го продадат и после кой ще играе? Продаваш Гарата за 2 млн евро, от които не даваш и 1 млн за селекция и после ПАК продаваш ОСНОВЕН играч
Спокойно тая новина е от БЛИЦ все пак

-
THE G.A.M.E
С две ръце съм >ЗА< трансфера на Дарко !
Но само при условие, че парите от тоя трансфер бъдат РЕинвестирани в заместник на Дарко и то веднага - тази есен !!!
Но само при условие, че парите от тоя трансфер бъдат РЕинвестирани в заместник на Дарко и то веднага - тази есен !!!
Принципно и аз бях за трансфера му, но трудно вече ще намерим заместник, а сезона почва скоро...
---
пп много ме е яд, че не пробвахме да вземем Мболи под наем под носа на панчеревци ):
---
пп много ме е яд, че не пробвахме да вземем Мболи под наем под носа на панчеревци ):
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
- milen.hristov
- Контакти:
Thsmith написа:Принципно и аз бях за трансфера му, но трудно вече ще намерим заместник, а сезона почва скоро...
---
А за какво са ни 4 равностойни вратари
Кое им е равностойното? Един които трябва да пали свещи, че Левски се излъга да го вземе, един които играе 1 мач, 2 е контузен и 3 проваля... И Пламен Илиев - има много хляб в него, но нормално за възраста си прави грешки... Определено има много какво да научи от Мболи... От вратарите които в момента имаме само Пламен Илиев с качествата си заслужава да е в Левски. Божката за трети вратар е добре, но това му е тавана в момента.
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
- metodito
- Контакти:
На вратата на "Левски" трябва да има българин. М'Боли въобще не го хвеалете.
Продадем ли Дарко тези дни, бай-бай ЛЕ. Не знам какво харесвате толкова Цветков след като не сте го видели как ще стои на терена. Да не говорим, че Гонзо може да го сложи дефанзивен халф
.
Дарко е с класи! над всички халфове в А група и е национален състезател. Мъри прояви гениален нюх на времето да го привлече. Отиде ли си Дарко, ще почна май да сменям мнението си за Гонзо... Бих обвинил Батков, но той е оставил всичко в ръцете на Гонзо.
Ако Цветков е добър, колкото Дарко, къде е проблема?! Менка ги с Йовов или Мариян и това е.
Ако Тасевски пък е изявил желание за трансфер: голямо благодаря, Дарко, жив и здрав и това е.
Продадем ли Дарко тези дни, бай-бай ЛЕ. Не знам какво харесвате толкова Цветков след като не сте го видели как ще стои на терена. Да не говорим, че Гонзо може да го сложи дефанзивен халф
Дарко е с класи! над всички халфове в А група и е национален състезател. Мъри прояви гениален нюх на времето да го привлече. Отиде ли си Дарко, ще почна май да сменям мнението си за Гонзо... Бих обвинил Батков, но той е оставил всичко в ръцете на Гонзо.
Ако Цветков е добър, колкото Дарко, къде е проблема?! Менка ги с Йовов или Мариян и това е.
Ако Тасевски пък е изявил желание за трансфер: голямо благодаря, Дарко, жив и здрав и това е.
Алжиреца го гледах и мога да кажа, че има лек спад във формата му и не е на нивото, на което беше в България. На този етап не се нуждаем от нов вратар.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
На Дарко душата му от доста време не е на Герена. По-добре да го продадем отколкото да имаме един демотивиран играч в недобра форма. Дал е много на Левски, жив и здрав е да е, ще остане в сърцата и спомените на феновете.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.