Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот siniq_fen » 21 авг 2013 11:52

1.9.1.4 написа:
siniq_fen написа:
mistreated написа:
alexveselinov написа:Според ''Лайвспорт'' Росен Колев е преминал със свободен трансфер в Локо Сф.
Е това не мога да си го обясня, нямаме защита а изпускаме с лека ръка един от най-класните защитници в А група :evil:

Росен Колев със сводобен трансфер и то точно в Локо СФ??? :shock:
Не може да е истина това.

И аз го прочетох. Ми то след като взехме двама защитници за какво ни е в края на краищата?! Слаби или не , не може да имаме 100 защитници.

Да де, ама защо привличаме някакъв испанец, а не свободните агенти Колев и Кавдански? Мислиш ли, че ще е по-добър от тях? Ама май в БГ играчите комисионните са по-ниски и на Раев не му се занимава с такива.

Сигурно е така. Не ми се иска да си напрягам мозъка да го мисля, защото ще се ядосам само :)
Само Левски!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 21 авг 2013 13:10

santiliana написа:
milen.hristov написа:
djo111 написа:Момчета ще си имаме и нов нападател. Преди 15 мин. ми го каза човек от клуба. Ето ви го и да ни е честит. http://www.youtube.com/watch?v=Gk0bGv_lJGc
ИМА НАДЕЖДА ЗА НЕГО.

Е стига де някои вечеряме. Дано са те излъгали, тоя за какво ни е. Ако го вземат също се самопредлагам за нападател в отбора, за 1000 на месец обещавам, че ще вкарам повече от николери

искаш ли да направим един приятелски бас? Ако Валери дойде при нас- съм сигурен,че ще вкара поне 12 гола в първенството и ще се представи много по-добре от Карвальо, Еньо, Чилика и Иса- взети заедно. Силва не го включвам :) . Та ако не позная с прогнозата си в случай, че все пак дойде при нас- имаш сувенир от феншопа (по твой избор). Ако аз позная- ти правиш същото. Съгласен ли си? ;)

Извинявай пич, уважавам ти мненията принципно, но да сложиш Чиликов към въпросните футболисти е меко казано нелепо. Уважавайте повече играчите, които наистина са направили нещо за отбора.
Чиликов единият сезон вкара над 20 гола, ако не и 25, сега не помня точно, включително в дерби мачовете с ЦСКА и Литекс.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 21 авг 2013 13:15

Само Валери ни е притрябвал. 27-годишната вечна млада надежда...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 авг 2013 13:31

Laetitia написа:Само Валери ни е притрябвал. 27-годишната вечна млада надежда...

Отдавна беше времето, когато можеше да се нарече "надежда". Валери цяло лято не се е спирал да ходи по кръчми и ку.ви. Много просто момче, много.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 21 авг 2013 13:34

mistreated написа:
Laetitia написа:Само Валери ни е притрябвал. 27-годишната вечна млада надежда...

Отдавна беше времето, когато можеше да се нарече "надежда". Валери цяло лято не се е спирал да ходи по кръчми и ку.ви. Много просто момче, много.
Точно в това бе иронията ми. ;) Не понасям чак толкова прости хора. Да, спортистите не е нужно да са професори, но тоя е прекалено прост дори за футболист.
Ако имаше поне малко разум, нямаше да позволи на разни кyрви и простотии да му съсипят кариерата. Предвид факта, че той имаше шанса от дете да излезе в чужбина и да се развие.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 21 авг 2013 13:41

Ако има шанс да вземем Николетчо, да започвам всяка сутрин да се моля и да се кръстя по три пъти? Не го понасям още от времето, когато взе да дава за сефте инетрюва около национала... :x
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 авг 2013 13:42

Laetitia написа:
mistreated написа:

Точно в това бе иронията ми. ;) Не понасям чак толкова прости хора. Да, спортистите не е нужно да са професори, но тоя е прекалено прост дори за футболист.
Ако имаше поне малко разум, нямаше да позволи на разни кyрви и простотии да му съсипят кариерата. Предвид факта, че той имаше шанса от дете да излезе в чужбина и да се развие.

Отделно той и блажко джизъса, от ден на ден все повече започват и визуално да заприличват на азис

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 авг 2013 13:43

Rivaldo10 написа:Ако има шанс да вземем Николетчо, да започвам всяка сутрин да се моля и да се кръстя по три пъти? Не го понасям още от времето, когато взе да дава за сефте инетрюва около национала... :x

Да се молим и Ралка, де е свалила албанеца, тогава няма да имаме нужда от тоя

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 авг 2013 13:44

Rivaldo10 написа:Ако има шанс да вземем Николетчо, да започвам всяка сутрин да се моля и да се кръстя по три пъти?

[offtopic]А бе мама й и брантия, какво толкова й харесвате? Та по улицата само ако излезеш ще видиш десетки жени в пъти по-красиви от тъпата й силиконова мутра.[/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 21 авг 2013 13:47

Само комплексарите харесват евтини жени ала николета. Един истински мъж не би се интересувал от някаква куха кифла.

Върни се в “Архив”