Champions League (2011-2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Champions League (2011-2012)

Мнениеот kingofpop » 04 апр 2012 16:48

Nightfate написа:Няма толкова подпиран отбор в историята ! Това е извращение !
Ruud Van Nistelrooy: "Congratulations to UEFAlona! WELL DESERVED Semi-finals!"

Jose Mourinho: "After those 45 mins,we already know who is going to win the CL!"

ManUnited Fan club: "Barcelona should be ashamed to call themselves a football club. They cheat their way into winning. They are a DISGRACE to footbal"

точно пък ЖОЗЕ да говори така, няма толкова лицемерен човек....когато им дават по 2-3 дузпи в Примера си му е добре, а сега мрън - мрън....а от фенклуба на Манчестър кво очакваш да кажат, явно не са забравили треперещата ръка на Съра :twisted:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 04 апр 2012 17:17

Барселона или Дузпалона?
Пак бутат Барса към трофея в Шампионската лига. Такъв е лайтмотивът на всички онези, които не обичат каталунците. „Дузпалона“, „УЕФАлона“ и прочие инвенции заляха интернет пространството снощи.

Поводът? Двете дузпи, или по-скоро втората дузпа, за каталунците срещу Милан. Имаше ли наказателен удар при задържането с ръце на Неста спрямо Бускетс? Разумният отговор би следвало да бъде – по-скоро не, дузпата е пресилена. Но задържане все пак имаше, така че не можем да говорим и за абсолютна измишльотина на холандския съдия Бьорн Кайперс. Има спор и относно това дали корнерът за Барса вече беше изпълнен при това действие.

Тук може би следва да поразсъждаваме и върху националността на рефера. Помня как на техническата конференция пред един евромач на Локомотив Сф, съдията /холандец или белгиец/ предупреди двата отбора: „Ще свиря дузпа при всяко задържане с ръце в пеналта!“ Въпрос и на съдийска интерпретация. В Италия Неста може да си влачи Бускетс като пръскачка из лозе и никой няма да му свири нищо. На други места обаче не е така. Когато Валтер Самуел смени Интер с Реал Мадрид преди години, често му свиреха дузпи заради италианския навик да държи съперника си с ръце при статични положения.

И още. Когато говорим, че втората дузпа за Барса срещу Милан е била „измислена“, нека си припомним как в първия мач в Милано не дадоха 100-процентова такава за събарянето на Алексис от вратаря и още една, когато опънаха фланелката на Пуйол като корабно платно, преди той да нанесе един удар с глава.

Значи какво излиза? Вчера Барселона e била „Дузпалона“, но преди седмица как е трябвало да наречем Милан тогава? Тук дори няма да размишляваме върху това колко отчетливо бе каталунското спортно-техническо предимство на терена и в двата мача, особено снощи. Ограничаваме се до коментар за съдийството, но сумарно, в двете срещи. Иначе не е честно.

Други любители на конспиративните теории пък веднага съзират как Платини бута Барселона и Реал към чисто испански финал в Шампионската лига. Предполага се, значи, че мосюто от УЕФА бута и „средните“ испански тимове към още един чисто техен финал – в Лига Европа. Защото вероятността да видим два от трите испански представителя на финала в Букурещ съвсем не е по-малка от тази за Барса и Реал.

Явно и в УЕФА има директива и тя е: „Бутайте испанците напред!“ А те са слаби, слаби...

Офтопик:

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 04 апр 2012 17:21

'Айде да ми дадете един пример за съдийска намеса в мач на Реал в ШЛ? :roll: :roll:

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 04 апр 2012 17:23

hajitsu написа:'Айде да ми дадете един пример за съдийска намеса в мач на Реал в ШЛ? :roll: :roll:

Никъде не съм казал, че в ШЛ са ги подкрепяли .....и аз не се сещам;)
Но виж в Примерата, до утре мога да изброявам... :x
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 04 апр 2012 17:27

kingofpop написа:
hajitsu написа:'Айде да ми дадете един пример за съдийска намеса в мач на Реал в ШЛ? :roll: :roll:

Ами в статията горе пише, че бутали испанските отбори към финалите на евротурнирите. Под това визират Барселона, защото само тях ги "бутат" и то явно към финала, а останалите испански представители си бият и без помощта на УЕФА (ПлатиМи).

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 04 апр 2012 17:35

Табаков е написал доста глупости, да ме извинява. Само пълен малоумник би отсъдил дузпата снощи. Просто холандският еди какъв си си свърши работата и мачът мина, по негови думи, според очакванията! Честито да му е! И никой никъде не е казал, че испанските клубове са бутани като цяло, нито, че Барселона не е най - добрият отбор в света. Нека обаче да побеждават заради това на терена, не заради нещо друго. В крайна сметка, футбол е имало и преди 2006 г., футбол ще има и след години. В крайна сметка, и Милан е отбор нали? При това най - успешният в съвременния футбол.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 04 апр 2012 17:45

kingofpop написа:

Къде да ги подкрепят те не можеха да минат 1/8 преди да дойде Моу 1/8 :С :Д

Офтопик:

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 04 апр 2012 17:48

В интерес на истината това не е прецедент срещу Милан от страна на Барселона..
2006 година играха полуфинал двата отбора и не зачетоха чист гол в реванша, ако не се лъжа на Шевченко ( ако греша ме поправете) .. Не , че съм се загрижил за Милан, ама това е леко вече много.. :)

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 04 апр 2012 17:53

kingofpop написа:
Nightfate написа:Няма толкова подпиран отбор в историята ! Това е извращение !
Ruud Van Nistelrooy: "Congratulations to UEFAlona! WELL DESERVED Semi-finals!"

Jose Mourinho: "After those 45 mins,we already know who is going to win the CL!"

ManUnited Fan club: "Barcelona should be ashamed to call themselves a football club. They cheat their way into winning. They are a DISGRACE to footbal"

точно пък ЖОЗЕ да говори така, няма толкова лицемерен човек....когато им дават по 2-3 дузпи в Примера си му е добре, а сега мрън - мрън....а от фенклуба на Манчестър кво очакваш да кажат, явно не са забравили треперещата ръка на Съра :twisted:

А бе колега,да те питам: Ако има основание за дузпа, съдията няма ли право да свири в полза на Реал Мадрид?
Освен това къде намесваш първенството с шампионска лига?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Архив”