NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 22-23
Може да се каже, че приказката на Маями свърши. Честито на Денвър!
- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Drunken_Master написа:Buck32 написа:Получавал лични предупреждения за бан поради прекомерно фокусиране върху турски феодали от минали векове.
Другите поне пишат за баскетбол.
Брей, левскарчето глей как ме е проучило... Тц-тц-тц!
Кво те е проучило, пъпеш, хората помнят за разлика от тебе. Аз ви казах че ще ви банна с Шаро, ако напишете още нещо тука за Пазвантоглу.
Ми, пак ми е странно. На теб, примерно, не ти помня бисерите, а не е като да нямаш такива.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Оправдания, както обикновено. 
[offtopic]Имаме емотикони ли бе, ебаси. И таговете работят. Чудо.[/offtopic]

[offtopic]Имаме емотикони ли бе, ебаси. И таговете работят. Чудо.[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
Чудовищна серия за Йоката в тия финали. Рекорд след рекорд...
Центърът на Денвър Нъгетс Никола Йокич не пропусна отново да запише името си в историята на НБА, след като изведе отбора си към преднина от 2-1 победи на Финалите на НБА срещу Маями Хийт. Нъгетс спечелиха третия мач от серията със 109:94, благодарение на изумителен трипъл-дабъл от 32 точки, 21 борби и 10 асистенции от Жокера, който се превърна в първия състезател в историята на Финалите, записвал поне 30 точки, 20 борби и 10 асистенции.
Двукратният най-полезен играч в НБА обаче не беше единственият баскетболист на Денвър, който се вихреше по терена във Флорида. Страхотен мач изигра и неговият съотборник Джамал Мъри, който също се отчете с трипъл-дабъл - 34 точки, 10 борби и 10 асистенции, като по този начин двамата станаха първото дуо с 30-точкови трипъл-дабъли в един мач в цялата история на НБА, включително редовния сезон и плейофите.
"Честно казано, не се интересувам особено от това постижение. Просто се радвам, че спечелихме мача. Това беше много важна стъпка за нас, тъй като те ни отнеха домакинското предимство и сега не искахме да изпадаме в ситуация 1-2.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
Джокович триумфира с РГ, сега чакаме Йокич да го направи в НБА. Ноле се прибира и го очаква до дни на ракийка в Сомбор .... а и от конете му ще стане хубаво мезе.
Склонен съм да вярвам, че Денвър ще диктуват темпото в следващите години. Едва ли ще са като Далас, може да имаме нова "династия" подобна ба ГСУ в последните 7-8 години!
miro_rz написа:Склонен съм да вярвам, че Денвър ще диктуват темпото в следващите години. Едва ли ще са като Далас, може да имаме нова "династия" подобна ба ГСУ в последните 7-8 години!
В момента не мога да преценя! Нека свърши шампионата и да видим какви размествания ще има по отборите.
Отделно фактор контузии (имат къс състав в момента са на макс), Браун може да се махне, Портър да реши
че е звезда и не иска да е 3/4-та цигулка

помощници имат голям шанс да направят силни 3/4/5 години но трябва да имат и късмет с мениджъмнта и със
здравослвоното сътояние на звездите им.
Отделно по другите отбори ще има размествания не се знае къде ще се събере топ материал.
Какъв фал свириха за Джими от тройката!
Още малко и Йокич ще си язди конете.

Още малко и Йокич ще си язди конете.

Страшен мач направиха. Честито на Йокич!
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk