Шампионска лига 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Шампионска лига 2015/2016

Мнениеот Furious_Monk » 05 май 2016 14:45

Англичаните ще я повторят. Имат достатъчно ресурси за това. Сигурно ще мине време преди да се случи, но е неизбежно. Е вероятно по-голямата от част от съставите им ще са пълни с чужденци ,но ще го направят. За това доста фенове на континенталния футбол хващат вълната- за да покарат малко сърф на нея, докато не са се появили и другите акули в океана на финансовата доминация. :mrgreen:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 05 май 2016 14:54

Точно завишените пари от тв-правата ще погубят английския футбол, такъв какъвто го помним от минали години. То вече отдавна стана, а тепърва ще става и по-зле. Дори и да надградят в определен период нивото си на европейска сцена, то ще е на фона на тотално анти английски манталитет и временно, докато не им намерят цаката. Грешката на англетата е, че нямат акъл и не знаят как да харчат. Продават най-добре от всички, но не купуват. Наш Перес и глуповатите му изпълнения през годините са далеч по-приемливи пред десетки милиони за дървета, каквито преобладават в топ отборите в момента на Острова в момента.

Пък тези, които гледат ПЛ правят всичко друго, но не и да се наслаждават. То не че ние феновете на Примера или тези на италианското, немското и т.н. ставаме свидетели на зрелище де. :lol: Поне на европейска сценя някои ни огрява в днешни дни. Спортът умира като цяло.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 05 май 2016 15:19

Колкото повече пари имаш, толкова по-голям избор за развитие ти се отваря, а англичаните не са никак глупави. Просто са едни самодоволни, високомерни, нарцистични кучи синове, но със сигурност не и глупави. Ще видим, за сега да се придържаме към фактите. :mrgreen:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 май 2016 15:50

Ще видим, парите не винаги са гаранция за успех. Вашият отбор също ги изливаше безразборно, а имаше едни осминафинали..........да не ги коментираме. Реал и Барса получават не по-малко пари от тв права и спонсори от отборите в Англия, заплатите, които се дават в тези отбори, не е като да са от ранга на Родъръм и Мансфийлд.

sapio0o написа:Наш Перес и глуповатите му изпълнения през годините са далеч по-приемливи пред десетки милиони за дървета, каквито преобладават в топ отборите в момента на Острова в момента.

Дай на Примера правило за homegrown играчи и гледай как се изливат едни десетки милиони от Перез и каталунските ви приятели за разни лалугери от Хетафе и Леванте.

sapio0o написа:Пък тези, които гледат ПЛ правят всичко друго, но не и да се наслаждават. То не че ние феновете на Примера или тези на италианското, немското и т.н. ставаме свидетели на зрелище де. :lol: Поне на европейска сценя някои ни огрява в днешни дни. Спортът умира като цяло.

Защо да не се наслаждават? Колкото и да се е променило първенството в последните години, аз все още бих гледал Саутхямптън-Уест Хем, пред Гранада-Селта, примерно.

Европейската сцена.......мен на нея ме вълнуват само 3 отбора, като от тях английски е само един. Другите да се оправят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 05 май 2016 16:10

И аз бих гледал Баракалдо-Химнастик пред Стоук-Норич. Ако става въпрос и двата не бих ги гледал де. :lol: Като цяло мен ме интересува Реал Мадрид и тук там някое дерби да пусна от топ лигите. Това разбира се последните години. Ако някога видиш фен на друго първенство да се заяжда с английското, знай че е заради арогантността на феновете, а не заради липсата на успехи и прочие. Боби Борисов твори всяка седмица, та ще имаш времето да се увериш, ако още не си. :lol:

И споко, всички знаем че ВЛ се смята за най-интересна. Това е напълно нормално предвид традициите на самата лига. То си остава завинаги, въпреки парите, ''новаторите'' във футбола, маркетинга и прочие. В Англия хората убиват за футбола, нещо което не важи за другите държави. ;)

Иначе ти не бери грижа за нашите осминафинали. :lol: Всеки клуб минава през такъв етап. Пък не знам каква ти бе идеята с примера за Барса и Реал. Аз под тв-права и завишени пари имах предвид, че англичаните ще се заблудят още повече в и без това неумението да се купуват правилните хора. Специално Барса се ориентираха към ''галактикоси'' след като видяха, че ламасиевите им истории няма да работят още дълго, обаче все уцелват правилните хора. Реал не чак толкова след повторното поемане на Флорентино, но пък ето че все пак сме в играта. Сити и ПСЖ имат милиарди, а особено първите са ограничени откъм класа поне по мои виждания. Вторите не са, но там Златан пречи, а и нямат никаква конкуренция във вътрешното, което докато не се промени ще страдат в Европа.

И като за финал, едно въпросче. Като фен на Челси, какво предпочиташ, обаче честно.. Конте ви поема, гради силен отбор, класира ви трети в първенството и догодина на чисто - купа в ШЛ или титла в Англия? :)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 05 май 2016 16:23

Конте е ненормалник и ще успее в Челси, в тва съм сигурен. Няма Азар, няма Уилян, няма Куртоа. Ако си слаб - пейка и тва е.
Принципно съм готов да се обзаложа, че ще се борят за титлата, ама не ме бива в басовете и не искам да му нося лош късмет на човека.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 05 май 2016 17:00

JackPackage написа:
sapio0o написа:Някой да е казал, че не е най-добрият на позицията си за последните няколко години? Ти четеш ли внимателно какво пишем?

Да, аз го казах :lol: :mrgreen:

Тези му геройски мачове са от преди няколко години, В МОМЕНТА не е най-добрия, но пак ще е във всякакви идеални състави.

Ако си пуснете 2-3 мача на Диего Алвеш срещу Барселона и Реал ще вземете и него да го сложите сред най-добрите вратари :lol:
Най-добрия не е за мен в 2 или 3 мача да ти извади отбора, а да е постоянно добър през целия сезон, без идиотски негови голове и грешки :roll:
Това си е лично мнение, и никой не ангажирам с него де ;)

Къде има в момента идеални състави бре Мрънкяло :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 май 2016 17:01

sapio0o написа: Ако някога видиш фен на друго първенство да се заяжда с английското, знай че е заради арогантността на феновете, а не заради липсата на успехи и прочие. Боби Борисов твори всяка седмица, та ще имаш времето да се увериш, ако още не си. :lol:

Боби Борисов е заблуден овчар, но такива има навсякъде. На 99% съм сигурен, че има журналисти, които защитават испанския футбол със същата страст и глупави аргументи, както той защитава английския.

sapio0o написа:Иначе ти не бери грижа за нашите осминафинали. :lol: Всеки клуб минава през такъв етап. Пък не знам каква ти бе идеята с примера за Барса и Реал. Аз под тв-права и завишени пари имах предвид, че англичаните ще се заблудят още повече в и без това неумението да се купуват правилните хора. Специално Барса се ориентираха към ''галактикоси'' след като видяха, че ламасиевите им истории няма да работят още дълго, обаче все уцелват правилните хора. Реал не чак толкова след повторното поемане на Флорентино, но пък ето че все пак сме в играта. Сити и ПСЖ имат милиарди, а особено първите са ограничени откъм класа поне по мои виждания. Вторите не са, но там Златан пречи, а и нямат никаква конкуренция във вътрешното, което докато не се промени ще страдат в Европа.

Идеята ми беше, че тези отбори ще останат конкурентни на трансферния пазар, ако ще на средняците в Англия да им изсипят още 5 милиарда паунда. И ще могат да дават същите заплати. Та всеки нормален футболист, имащ оферта от, да речем, Евертън и Барселона, еднаква като параметри, няма да избере "слънчев" Мърсисайд. Ако сходните оферти са от (пак хипотетично) Юнайтед и Реал, може и да се замисли коя да предпочете. Просто няма как по-големите пари, които се изливат във ВЛ да променят драстично разпределението на супер класните футболисти по света-те не са кой знае колко и част от тях, както и сега, ще играят в Испания, Германия и дори Италия, ако и там отборите станат достатъчно конкурентни финансово.

sapio0o написа:И като за финал, едно въпросче. Като фен на Челси, какво предпочиташ, обаче честно.. Конте ви поема, гради силен отбор, класира ви трети в първенството и догодина на чисто - купа в ШЛ или титла в Англия? :)

След тоя сезон, не сме много в позиция да сме претенциозни. :lol: По принцип, предпочитам трофея, който по-отдавна не е печелен. Когато дойде Абрамович, всички искаха титлата. После мечтата се смени, новата също беше постигната, нещата се завъртяха. Със завръщането на Моу, няколко пъти съм казвал, че ШЛ не ме интересува, исках пак да сме шампиони. Така че май предпочитам ШЛ сега, но знам, че е далеч по-трудно да я спечелим. Това е турнир, в който, колкото и да си добър, една грешка може да ти коства отпадането. Дори не грешка, малшансът може да те прецака. В първенството винаги може да компенсираш, ако си достатъчно добър и постоянен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 05 май 2016 17:27

MCMXIII написа:
JackPackage написа:
sapio0o написа:Някой да е казал, че не е най-добрият на позицията си за последните няколко години? Ти четеш ли внимателно какво пишем?

Да, аз го казах :lol:

Тези му геройски мачове са от преди няколко години, В МОМЕНТА не е най-добрия, но пак ще е във всякакви идеални състави.

Ако си пуснете 2-3 мача на Диего Алвеш срещу Барселона и Реал ще вземете и него да го сложите сред най-добрите вратари :lol:
Най-добрия не е за мен в 2 или 3 мача да ти извади отбора, а да е постоянно добър през целия сезон, без идиотски негови голове и грешки :roll:

Аве ей, Венци :lol:
UEFA TOTY като се прави ще видиш :lol: Той нали е на базата на представянето през сезона УЖ :lol:
Нойер - Алаба, Рамос, Пике, Лам; Иниеста, Бускетс, Модрич; Роналдо, Меси, Суарез - отбележи си и ги сравни като го извадят :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 05 май 2016 17:47

JackPackage написа:
MCMXIII написа:
JackPackage написа:

Да, аз го казах :lol:

Аве ей, Венци :lol:
UEFA TOTY като се прави ще видиш :lol: Той нали е на базата на представянето през сезона УЖ :lol:
Нойер - Алаба, Рамос, Пике, Лам; Иниеста, Бускетс, Модрич; Роналдо, Меси, Суарез - отбележи си и ги сравни като го извадят :lol: :mrgreen:

Къде са Тиаго Силва и Давид Луиз...

Между другото, Сити са по-добри от ПСЖ и като играчи и като отбор.

Казах го в друга тема, ще го напиша пак. Колкото и пари да имат англичаните, на практика нямат кога да закупят играчите от световна класа - след като Барса, Реал и Байерн не продават - а когато има играч стил Бейл, Суарез, Модрич той веднага заминава в Испания .

Върни се в “Архив”