Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Червени_шампиони » 19 май 2014 21:12

Утре мисля да отида на пресконференцията, за да им задам някои въпроси и да кажат всичко както си е, без лъжи, оправдания и казване на нещата с половин уста.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 май 2014 21:14

Червени_шампиони написа:Утре мисля да отида на пресконференцията, за да им задам някои въпроси и да кажат всичко както си е, без лъжи, оправдания и казване на нещата с половин уста.

Ама поне обсъдете с твоите другари тук какви въпроси да попиташ. Повече глави мислят по-добре от една. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 19 май 2014 21:14

Червени_шампиони написа:Утре мисля да отида на пресконференцията, за да им задам някои въпроси и да кажат всичко както си е, без лъжи, оправдания и казване на нещата с половин уста.

Мисля и аз да дойда, ако трябва ще излъжа нещо и ще избягам от работа.
Вече ми писна, лятото на 2013 е на път да се повтори...

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 19 май 2014 21:15

Tommi, бягай се гръмни. Отивай да събираш пари за глобата и стига муча тука.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 май 2014 21:15

Venko123 написа:Tommi, бягай се гръмни. Отивай да събираш пари за глобата и стига муча тука.

Да не би да го съветвам лошо човека. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 май 2014 21:19

В какво обвинявате Лупи?Че е изпълнил едно от обещанията си към феновете?Би трябвало да го похвалим за това,а да го критикуваме за липсата на така чакания спонсор.Аз поне така разбирам нещата.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 май 2014 21:25

Червени_шампиони написа:Викаш Манджуков има пари като вестници и си ги дава е така на Лупи, той милионите ги прави всяка секунда и му ги е дарил.

Манджуков и Трейс не са купили от предлаганите акции. Тяхната сделка е директно с Томов и парите отиват в неговия джоб. Как ги е прилъгал и какво ще правят с миноритарните си дялове не знам. Каква е тая картина на апокалипсис, която започнахте да рисувате? И да беше успешна емисията, парите нямаше да отидат за плащане на заплати и задължения, за нови попълнения, а за нещата описани в проспекта. Не е станало нищо фатално, просто се показа за пореден път, че сме големи само на думи ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 19 май 2014 21:25

Не избързвайте с обвиненията. Утре ще се знаят повече неща и няма нужда от рязане на вени.
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

scot

Мнениеот scot » 19 май 2014 21:26

да ти кажем аз как виждам "нещата"
Лупинята си вика - сега е 1997-ма година, мнооооого бълъци има още, масовата приватизация почна. пусни там едни акции и чекай де те позлатът!
Е, не позна. има само яд от бедността и желание за мъст у сърцето.
Ше ми стане кеф, гат уевскито порита мачле у европата на местото на ЦСКА. Щот, той това го е играл и го може.
Делата са покзателни, пресконференс и приказки не требват. Като немаш пари какво ше решаваш бе?
€вреите ше заповедат.

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 19 май 2014 21:31

Моето мнение е: за да успее подобна инициатива, от подобен ранг е нужно да има чисти лица. Далеч по-голям успех щеше да има, ако Черепа беше излязъл да предлага акцийте, а Ицата да беше президент. Тогава щеше да е друго, просто хората не вярват на Лупи, и са си прави. Друг е въпросът, че в Бг е нужно да има задължително и хора от бизнеса в даден отбор, не само фенска маса и чадър над нея. Но за мен 1 милион от феновете си е доста добра цифра ;)
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Върни се в “Архив”