Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
мили написа:Не във какво да е правителство, а в правителство, съставено от ГЕРБ. Не зная как ще ги убеди ББ.
ivaka написа:Когато всички са срещу един, АЗ СЪМ ЗА ОСТАНАЛИЯ САМ!
ТАКА Е ЧЕСТНО!
А и нямам желания да гледам тройна коалиция, в която Доган вилнее, както намери за добре.
dunavfc написа:mistreated написа:Днес Борисов индиректно призна, че е готов на коалиция с ДПС. Какво да говорим повече...
Падна и последния им мит, че те в двойни, тройни и четворни коалиции няма да участват. Кокала така лесно не се изпуска.
Колко си елементаренТой нямаше предвдид ДПС,а НДСВ и Партията на Касим Дал,СДС както и може би РЗС,друго е обаче да си съчиняваме,както ни отърва...
hajitsu написа:Няма смисъл да гласувате за малки партии като ВМРО, РЗС и т.н. Гласът ви отива в големите, които сте искали да избегнете... Или гласувате за ГЕРБ и едно развитие на България, или гласът ви отива в БСП и ДПС, които ще ни върнат назад, когато "бяхме много добре". Вие си решавате!
mistreated написа:dunavfc написа:mistreated написа:Днес Борисов индиректно призна, че е готов на коалиция с ДПС. Какво да говорим повече...
Падна и последния им мит, че те в двойни, тройни и четворни коалиции няма да участват. Кокала така лесно не се изпуска.
Колко си елементаренТой нямаше предвдид ДПС,а НДСВ и Партията на Касим Дал,СДС както и може би РЗС,друго е обаче да си съчиняваме,както ни отърва...
Аз съм елементарен?!? А и изобщо слуша ли какво каза ТОЙ?! Как разбра какво е имал предвид, като ТОЙ заяви, че няма да влезе в коалиция само с БСП!
Това не включва ли и ДПС в евентуалната коалиция?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта