Според мен не ХристолOFF, а онази трътла г-жа Кръстева е троянския кон в сделката за "Ботев". На селски добитък ни Зума, ни Золума може да му влиае.
Интересно, защо няма интерес към продажбата на "Ботев"?
И какъв интерес да има като това не са футболисти, а балерини, които ритата според настроението си. Доброволци от публиката да изкарат, пак ще ритат с повече хъс и чувство...
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Христолов:“Честен човек съм, „Ботев“ не се продава!
st_anger написа:Според мен не ХристолOFF, а онази трътла г-жа Кръстева е троянския кон в сделката за "Ботев". На селски добитък ни Зума, ни Золума може да му влиае.
Интересно, защо няма интерес към продажбата на "Ботев"?
И какъв интерес да има като това не са футболисти, а балерини, които ритата според настроението си. Доброволци от публиката да изкарат, пак ще ритат с повече хъс и чувство...
интересно ти пък защо пишеш така и се опитваш да отклоняваш гнева от ДХ-С и да го насочваш към играчите и трътлата???
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!
- sorcererals
- Контакти:
Re: Толкова близо, толкова далеч
ivo77 написа:Ботев завинаги !!!!! написа:ivo77 написа:Колко пъти трябва да се каже че това не е бягство от Ботев,а начин да се изгони Христолов! В последствие пак ще има един Ботев ! Кажете ми какво правите в момента за да се махне Сельо ??? ОТГОВОРА Е НИЩО ! той затва си и седи. Това с новия отбор е единствения начин ние феновете да изразим ясно позицията си. Който е за сегашния Ботев , той косвено подкрепя и Христола...това е...
Кой си ти да ми казваш .че подкрепям селския.
Като си толкова отворен си направи Ботев-Иво77/Пловдив/ и мирясай.
Аз си имам отбор и той е БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!!!!!
селския е пътник
Скоро твоя Ботев Пловдив ще фалира и може въобще да го няма,защото 10 години чакаме и сега ти пак ни казваш да чакаме...какво по точно..да чакаме?
Вече съм убеден , че си буфер. Айде дигай си задника и си отивай на лайнута. Ако пък случайно съм се заблудил ще ти кажа следното: Ако ти чакаш, някои хора действат. Ако ще помагаш си добре дошъл, ако само ще стоиш пред компа, да го духаш.
Явно на някой му харесва сегашното положение.Явно да си ботевист означава да не ти пука за състоянието на родния ти клуб.Ако ти пука...е тогава си търси по-силен отбор...Писна ми вече.Май си заслужаваме Христолов,това е.

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
papy1912 написа:някой да е чул нещо актоално за интерес на пещерска към отбора
Нулев интерес , със сигурност 99.99%
интересно ти пък защо пишеш така и се опитваш да отклоняваш гнева от ДХ-С и да го насочваш към играчите и трътлата??
Аз не си пиша просто така и не се опитвам да отклонявам гнева. Причината за положението в което е "Ботев", според мен, е комплексна и не би трябвало да се гледа само едностранно.
st_anger написа:интересно ти пък защо пишеш така и се опитваш да отклоняваш гнева от ДХ-С и да го насочваш към играчите и трътлата??
Аз не си пиша просто така и не се опитвам да отклонявам гнева. Причината за положението в което е "Ботев", според мен, е комплексна и не би трябвало да се гледа само едностранно.
комплексно гледаш на нещата, така ли...странно как толкова години никой от нас не гледаше комплексно на нещата, а все едностранно го избивахме на анти-Христолов

Re: РЕФЕРЕНДУМ - ЗА или ПРОТИВ НОВ БОТЕВ ?!?
Ми питаи ги тогва легендите.защо не стъпват на стадиона .
Jimmy8 написа:Явно на някой му харесва сегашното положение.Явно да си ботевист означава да не ти пука за състоянието на родния ти клуб.Ако ти пука...е тогава си търси по-силен отбор...Писна ми вече.Май си заслужаваме Христолов,това е.
Хаха... ти си противоречиш бе човече... Първо искаш нов отбор,след това ти пукало за родния клуб... еми извинявай ама ходи ти си търси по-силен отбор! Никой не е казал ,че на нас не ни пука за отбора! На теб май не ти пука,щом с лека ръка ще загърбиш цялата история на Ботев и ще се симпатизираш за създаването на нов клуб!А на хората,които наистина им пука за отбора, ще направят всичко по силите си за да изгонят Христола! Разбра ли ся или да ти го обесня по - просто?

Re: РЕФЕРЕНДУМ - ЗА или ПРОТИВ НОВ БОТЕВ ?!?
zuman1912 написа:Ми питаи ги тогва легендите.защо не стъпват на стадиона .
дай да питаме и всички, които не стъпват на стадионите в БГ. поне половин милион левскари и цесекари не си ходят на стадиона, щото това не били техните Левски и техните ЦСКА