Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Заклет Левскар » 22 юни 2012 15:24

zap_lv написа:
emilio написа:
Th3_K1ng написа:От това, което каза Илиан си правя следното и единствено заключение... а именно, че играча от когото чакаме отговор е Лео Белек...

И аз так мисля

Кой беше този Лео Бекет ,дайте линк някакъв да си го припомня ,че от толкова спекулации забравих кой кой е .

Бекет, това ми хареса :)
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 22 юни 2012 15:29

Кой беше този Лео Бекет ,дайте линк някакъв да си го припомня ,че от толкова спекулации забравих кой кой е .

Бекет, това ми хареса :)[/quote]
Радвам се,че разбра чувството ми за хумор . :lol:

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 22 юни 2012 15:35

zap_lv написа:

Бекет, това ми хареса :)

Радвам се,че разбра чувството ми за хумор . :lol:[/quote]

То е ясно, че имаме чувство за хумор, ама едва ли 19 годишен ще влачи отбора на гърба си, както го правеха Гарата, Гонзо и Наско.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 юни 2012 15:47

1. Плюете треньора.
2. Плюете селекцията без да сте видели как играят.
3. Плюете екипите.

А дано точно с тези Екипи, носени от тези Играчи, тренирани от този Треньор, Левски да стане Шампион и да спечели Купата на България ;) ! Тогава вече ще ги възхвалявате, нали? :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 22 юни 2012 15:53

ralka_levskarka написа:1. Плюете треньора.
3. Плюете екипите.

А дано точно с тези Екипи, носени от тези Играчи, тренирани от този Треньор, Левски да стане Шампион и да спечели Купата на България ;) ! Тогава вече ще ги възхвалявате, нали? :lol:

От твойта уста в божиите уши....Амин!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 22 юни 2012 16:11

blue_dobrich написа:Я дайте малко инфо за тоя ... Белек! Да си "почешем" малко езиците, че с това затъмнение около трансферите, почнахме да се караме за глупости :) :) :)

"Л"то или емблемата :shock: :shock: :shock:

Май май точно така стана... :lol:
И май брат ми ще ме убеди да си го купя екипа (не че не ми харесва модела де), ама имах известни съображения, които ги казах, но в последствие се убедих, че е доста глупаво да се каже, че екипите са боклуци, само защото го няма Л-то...
Някой знае ли кога и къде ще бъднат пуснати в продажба?
ralka_levskarka написа:1. Плюете треньора.
3. Плюете екипите.

Все още не съм видял някой да е оплюл и трите неща едновременно, така че не важи... :lol:
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 22 юни 2012 16:15

Темата е за трансферите, а не за екипите! Стига с мненията относно екипите! Има си специална тема! :!:

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 22 юни 2012 16:17

NO MERCY написа:
the_blue_fan написа:http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Leo_Beleck

Тоя е много млад и има стила на Дембеле 8-)

Забравете за него 1.200.000 € :mrgreen:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/leo-beleck/profil/spieler_136746.html

Няма, какво да забравяме, ние ще го вземем под наем(което според мен не е правилно, но товая е мое мнение все пак).
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
blue_dobrich
Контакти:

Мнениеот blue_dobrich » 22 юни 2012 16:30

Няма, какво да забравяме, ние ще го вземем под наем(което според мен не е правилно, но товая е мое мнение все пак).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Първо не съм сигурен, че е той, с оглед на останалите трансфери. Ако пък сме го оцелили сме по-добри журналисти от всички дето спрягаха, всякакви холандци, чехи и т.н :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако го взимаме под наем, без опция за купуване си е чиста глупост, съответно се застраховаме ако се окаже някое дръвце.
От друга страна е млад футболист и надеждата, че ще се развива е някакво успокоение, сравнение с Карвальо примерно, който очаквам това да му е първия и последния сезон в Левски :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 юни 2012 16:32

lazio1997 написа:Все още не съм видял някой да е оплюл и трите неща едновременно, така че не важи... :lol:

А някъде да съм написала, че някой е казал и трите неща едновременно? Що не върнеш няколко страници назад да видиш темата с какви глупости е пълна? Няма селекция - ревем, има селекция и то навреме - пак ревем, е угодия няма!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”