Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Не сме само ние, защото феновете на ЦСКА, "нормалните" хора няма как да изкупим всички акции.
Наистина сте си виновни вие,че го приехте с отворени обятия след последния му престой в отбора.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Сега ще плъзнат и критиците... и ще стане още по-зле
Имам чувството, че ние се самоизяждаме от вътре с постоянните напъни от различни хора свързани с клуба и това продължава доста години

Имам чувството, че ние се самоизяждаме от вътре с постоянните напъни от различни хора свързани с клуба и това продължава доста години

- bilyaletdinov
- Контакти:
Червени_шампиони написа:Лупи от тези пари нямаше как да открадне дори и да иска, а и не е луд да се опитва пак да ни цака с топла бира. Финансовото състояние на ЦСКА, дълговете и т.н. няма как да се направи тая врътка да ги плаща някой притежател на акции. 40 лева (30 лв. за минимален пакет и 10 за комисионна на Елана) ако не могат да се съберат за 60 дни, значи говорим за някой клошар и бездомник. Как Емил Данчев, Манджуков, Галин Михайлов и Бербатов имат акции, те не се ли притесняват от имиджът на Лупи? Ако е до оправданията може да се намерят стотици такива.
Много глупости си нашляпал. Лупи не си играе на дребно. Той си направи парите от акциите, които продаде на Манджуков и Трейс. През брадавицата му е ИП-то

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Бербатов има акции, това че не излязъл да се снима и похвали, не значи че не си е взел.
- Червени_шампиони
- Контакти:
Викаш Манджуков има пари като вестници и си ги дава е така на Лупи, той милионите ги прави всяка секунда и му ги е дарил.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Това им е на лилавите скотове заниманието, не си гледат о(т)бора и великата 100йчова годишнина, а при нас киснат по цял ден и сеят глупости и ядливи коментари.
Сега ще довтаса и мулето и глей кво става.
Venko123 написа:Нека видим какво ще кажат на пресконференцията утре и дали Стойчо ще остане.
Само едно нещо ми е в главата в момента ==> както е тръгнало, ако стане нещо с лиценза за ЛЕ и се опитат да вкарат едни други там, тоя път ще стане такова нещо, дето не е ставало никога

memnto написа:Това им е на лилавите скотове заниманието, не си гледат о(т)бора и великата 100йчова годишнина, а при нас киснат по цял ден и сеят глупости и ядливи коментари.
Нещо изнервен ми се струваш.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:memnto написа:Това им е на лилавите скотове заниманието, не си гледат о(т)бора и великата 100йчова годишнина, а при нас киснат по цял ден и сеят глупости и ядливи коментари.
Нещо изнервен ми се струваш.Пази си нервните клетки, защото не се възобновяват.
Ти за моите неври не се тревожи. Гледай си о(т)бора юбилейчето и не ни занимавай с тъпите си коментари всяка минута. То поне да те засягаше.