Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

1912BOTEV
Контакти:

Re: Христолов:“Честен човек съм, „Ботев“ не се продава!

Мнениеот 1912BOTEV » 16 яну 2009 14:49

гаврата с отбора продължава! момчета какво да играят? има ли играчи, които да стават за професионален футбол в нашия отбор? и кой прави тези "селекции"! този човек няма срам! най-големият наглец!

Botev74
Контакти:

Re: Толкова близо, толкова далеч

Мнениеот Botev74 » 16 яну 2009 14:51

Нашия Ботев е един. Няма втори Хр. Ботев, В. Левски, И. Вазов и т.н. Това е история, спомени, надежди...

Потребителски аватар
st_anger
Контакти:

Мнениеот st_anger » 16 яну 2009 14:53

Гадното в случая е, че на НеГрадския му липсва каквато и да е позиция по въпроса. "Ще продавам, няма да продавам!" :roll:

Подигравка и с отбора и ФЕНОВЕТЕ!

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 16 яну 2009 14:54

Този ако вземе да пукне много хора ще се зарадват.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 16 яну 2009 14:55

Братя,от сигурен източник знам,че на селския му влияят други хора .И по-конкретно Христо Бонев.Ето го нашия най-голям враг!Лично Зулума дикува ходовете на селския1То вярно,че Христолов е тъп,но пък действията му са шизофренични.
Христолов,Мити,Селски(или както там ти харесва да те наричат)-бъди мъж!Не се поддавай на провокациите на хора,които по скоро мразят Ботев,отколкото да обичат Локо!Продавай отбора сега,ако ти е мил живота!Защото съветите,които ти дава Зулума,ще те доведат до гроба.

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 16 яну 2009 14:58

Защо бе,какво му е на отбора?Супер си е.Това си е нашия Ботев и Ботев Пловдив е един!Ще си налягаме парцалите,ще си кютаме кога в А,кога в Б група...Какво толкова?Важното е има къде да ходим да викаме,а и отвреме навреме да понабием някой...На кой му пука за футбола и за това дали побеждава нашият отбор или пада?Може пък и да не отпаднем,може догодина пак да играем при майсторите...
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 16 яну 2009 15:06

Jimmy8 написа:Защо бе,какво му е на отбора?Супер си е.Това си е нашия Ботев и Ботев Пловдив е един!Ще си налягаме парцалите,ще си кютаме кога в А,кога в Б група...Какво толкова?Важното е има къде да ходим да викаме,а и отвреме навреме да понабием някой...На кой му пука за футбола и за това дали побеждава нашият отбор или пада?Може пък и да не отпаднем,може догодина пак да играем при майсторите...

da Jimmy8,явно е така май ;)
PS Тоя Бонев го мразя в червата-винаги е работил срещу Ботев.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 16 яну 2009 15:10

Jimmy8 написа:Защо бе,какво му е на отбора?Супер си е.Това си е нашия Ботев и Ботев Пловдив е един!Ще си налягаме парцалите,ще си кютаме кога в А,кога в Б група...Какво толкова?Важното е има къде да ходим да викаме,а и отвреме навреме да понабием някой...На кой му пука за футбола и за това дали побеждава нашият отбор или пада?Може пък и да не отпаднем,може догодина пак да играем при майсторите...

Що не си хванеш приятелчето иво77 под мишница и да си заминавате към лайнута. Там ще си припознаете някой по-силен към момента, без проблеми отбор и ще си живуркате.

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 16 яну 2009 15:13

sorcererals написа:

Що не си хванеш приятелчето иво77 под мишница и да си заминавате към лайнута. Там ще си припознаете някой по-силен към момента, без проблеми отбор и ще си живуркате.

луд ли си аз съм ботевист откакто се помня,това че мислим различно по даден въпрос не означава че сме от локото,стига глупости !!! успокойте се малко както виждаш спрях да пиша по болната тема засега защото нещата взеха да излизат от рамките на нормалния тон
Последна промяна от ivo77 на 16 яну 2009 15:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 16 яну 2009 15:14

sorcererals написа:

;)
Изображение

Върни се в “Архив”