Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: УСПЕХ МОМЧЕТА ! И ДАНО ГОСПОД ДА Е С ВАС !

Мнениеот DukeUnv » 25 авг 2009 11:37

И да бият, и да паднат ние си оставаме фенове на Левски ЗАВИНАГИ!!! Айде сините мощно към победата!
Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Гледахте ли Емил Спасов в 3-то полувреме?

Мнениеот groti » 25 авг 2009 11:44

james75 написа:Струва ми се,че в академията на Литекс се работи правилно и го доказаха наскоро.Надявам се да не греша

Там работи доскоро (или все още? ) холандеца,дето беше и в Левски,нали? Всъшност някой знае ли защо той си тръгна от Левски?

Слави,и аз много се надявам нещата да се променят,но в същото време има една огромна доза скептицизъм откъм българина,като културен човек. Доскоро работех на място,на което имах постоянен допир както с българи ,така и с чужденци.Истината е,че като изключиме гърците българите бяха най-отвратителните ни клиенти. Няма смисъл да говориме за народопсихология,нещата са доста неприятни.Като цяло българина е Тома Неверни.Не вярва в нищо и на никого.Всеки дом е автономно царство със собствени закони. Както и да е.

хонда,казал си го много правилно и все реални факти. Общините не ги е*е за това,къде играят децата им. Важни са паркингите,блоковете на всеки 5 метра,бетона и поредния наем. Спомням си,като малък в квартала ми (който е малък) имаше поне 7-8 игрища и поляни,които по цял ден бяха пълни с деца играещи футбол.Не познавах момче,което да не искаше да стане футболист,да не харесва футбола и да не гонеше топката по цял ден. Единственото за което мислехме беше училището и футбола.Нямахме време и желание за простотии.Децата имаха пространство да тичат и да играят. От съседите и приятелите ми по онова време 2-ма станаха добри волейболисти,1 беше съвсем приличен самбист,1 стигна до националния по бадминтон. Сега хлапетата стават национални състезатели по електронни спортове :) Няма лошо,лошото е,че не им се дава алтернатива.Ако сега децата от квартала искат да играят футбол трябва да чакат за едно от 2-те малки игрища или да ходят да плащат сериозни суми в бунсис и НСА. Срещу доста по-скромна сума могат да си купят 2 бирички и да циклят 2 часа в кварталния и-нет клуб.

Helguera написа:Винаги съм смятал , че най-добрите треньори трябва да бъдат в школата при малките , за да ги научат на тактика , на техника , на хранителен и физически режим. А ние какво правим , който футболист прекрати кариерата го пращаме в школата да се обучава той , а не децата

И аз споделям твоето мнение.У нас играчите се учат да спират топката и да подават на 25 години...Това трябва да го учат в най-ранна възраст.
110 години любов!

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 25 авг 2009 11:54

Нямам търпение до мача!
Силно се надявам да ги победиме и то изразително 2-3 гола разлика, също така и на тези които ще бъдат на мача да подкрепят отбора през цялото време и да покажат, че 3000 могат да надвикат 25000.
Успех също на ЦСКА и на ЛИТЕКС :!:

dunedanetz
Контакти:

Мнениеот dunedanetz » 25 авг 2009 12:19

Видя се, че Дебрецен е доста стабилен и грамотен отбор. Преди първия мач го смятахме едва ли не за малко по-добър от Санта Хулия :lol: :lol: Имат играчи национали на Унгария, играчи с опит в турнирите кат оня дето играл в Динамо Киев, пък националния отбор на Унгария е втори в група с Дания и Португалия. Това говори достатъчно.
Ключа към успеха според мен е да неутрализираме всяка тяхна възможност да стрелят отдалеч, като в първия мач се видя, че Дебрецен могат доста успешно да стрелят от далечно разстояние. Не мога да си спомня друг мач, в който така да са ни разбивали от удари от далеч. Тия пробваха поне 20 шута извън границата на наказателното поле. Но съм сигурен, че с Бензукан, Топузаков, Рабех и Минев ще се справим този път с тяхното нападение. Бензукан е жаден за изява след едногодишната си контузия, Рабех ще иска да се докаже след изцепките си, Топчо си е по принцип стабилен, така че мисля, че този мач няма да имаме толкова много проблеми в защита. Дано само не ни вкарат пак някой случаен гол от 30 метра. Не мисля, че Гошо можеше да направи нещо в миналия мач при първия им гол. Четох доста коментари във форума, че гол от 30 метра бил вратарски и Гошо е виновен. Аз не мисля така. Топката летеше точно в ъгъла на вратата с много висока скорост - някои голове просто не могат да бъдат спасени.
Плюс за нас ще е, че техния капитан няма да играе - разиграващ халф, щом е капитан, значи е най-добрия им в средата на терена. Това е голяма загуба за тях и голям плюс за нас.
Притесненията ми са свързани с крехката психика на Жоро Христов. Едно е да вкарваш на Монтана и Своге, друго е да играеш на живот и смърт в ЕКТ, където всяко положение трябва да се вкара, понеже второ може да не ти се отдаде въобще. Затова си мисля, че титуляр трябва да е Ортега - вярно, сега ще кажете, че е играл само 3-4 мача в Левски и 2-3 гола не са от значение, но тва момче тича като невидял, бори се за невъзможните топки дори, страшна амбиция и хъс лъха от него, добре играе с глава и е доста мощен и силен футболист. Нека не робуваме на имена и в Левски да няма абонати за титуляри. Нека започне Ортега - според мен това ще бъде по-доброто решение - когато един футболист, колкото и да е добър е смачкан психически (както е Христов в момента) е невъзможно да даде максимума от себе си. А Ортега от друга страна също е жаден да се докаже в Левски. Нека му дадем шанс, макар и в най-важния мач за годината.

Не съм преставал да вярвам, че можем да ги отстраним. Не са по-добри от нас, просто трябва да си вкараме положенията и да не изпускаме от 5 метра, както се случва вече почти всеки наш мач. САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 25 авг 2009 12:23

Ако знаете как искам да поиграя поне 10 минути с това Л отпред на фланелката.
Хора които имат тази възможност не знаят какво значи това.
За Левски съм плакал като малко дете, дали някой е от футболистите ни е плакал освен Гошо Топчо и Йовов?
Само Левски!!!
Нема да им се верва в Будапеща :!: :!: :!:

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ БЕЗ ЖИВКО МИЛАНОВ В БУДАПЕЩА

Мнениеот barbi_vip » 25 авг 2009 12:30

Споко няма да завърши 0:1 с повече ще ги думнеме :)
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

dunedanetz
Контакти:

Re: КОИ ЩЕ Е НАИ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ЗА СЪСТАВА

Мнениеот dunedanetz » 25 авг 2009 12:46

gogo1991 написа:И още нещо за Георги Христов доскоро го защитавах но и аз си смених мнението за него .. играем без централен нападател .. най малкото не става за единствен такъв .. Лесно е да вкарваш на празна врата на Беласица и Ботев ...

Напълно съм съгласен за Жоро Христов - като нямаш сърце за големите мачове - и 100 мача да те пускат титуляр, пак ще си останел мижав. Вкарал той на цска - и кво от това? Това ли е критерия на някой дали даден футболист е добър или не - дали е вкарал на цска?!?!?! Колко още сезона да го чакаме да покаже какво може? От повече от година е в отбора - след всеки слаб мач, след всеки пропуск на празна врата го оправдаваме - не се е аклиматизирал, няма изграден характер, играл е в по-малък отбор, обстановката в Левски го притеснява - ДОКОГА???

Моя вариант за състава:

--------------------------Петков------------------------------
Бензукан--------рабех------топчо-----------веско минев
Зе-----------Бардон-------Тасевски----------Йовов/Жо да влезе второто---
---------------------еньо------ортега-------------------

dunedanetz
Контакти:

Re: Прогнози за мача Дебрецен-Левски....

Мнениеот dunedanetz » 25 авг 2009 12:55

Преди първия мач вярвах в успеха неимоверно, бях сигурен... след като ни свалиха на земята, вече не вярвам, не съм сигурен, а само се надявам, макар и много да се надявам. Много боли когато те отстрани отбор, който не е по-силен от твоя.....
Надявам се на 0:2, такава ми е и прогнозата.
Прогнозите ми за другите 2 мача
Динамо - Цска - 0:0 продължения и дузпи
Литекс - Бате 2:1

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Трите отбора до Коледа в Европа?Защо не?

Мнениеот mormona » 25 авг 2009 12:58

nadal_11 написа:дано след два-три сезона да имаме два отбора в Шампионска Лига и три в Лига Европа,защо не и повече :) Но дайте да подкрепяме Левски, а след това да правим сметките

Аз също много исках нето подобно , ма почвам да се плаша.Начи ние досега караме на мусколи и на голия талант.Тоест пари не се наливат в спортаа , закъсали сме го оцекаде.Един посредствен общо зето Дезире Job неможем да купим... КОндициония тренер на ЦСКА кво каза - ИИзумен от мизерията в родния шампионът... И все пак като гледам имаме повече точки тоя сезон от Гърция, Белгия и Чехия , до този момент.Вече сме 16 ти с апетити за 15та позиция.НЕзнам какво стана преди 5-6 години , че така дръпнахме.Ние тогава ако помните бяхмее на 23 - 24 място някъде.Обачее то си мисля , че вече от 15 - 14 място напред си трябват сериозни подкрепления под формата на финанси от държавата.И да има и качествени спонсори на клубовете ни.Моите уважения ма ТИТАН нема как да е като спонсора на Олимпиякос или Фенерите... Просто трябва да се променят някои неща.Иначе за един сезон ще имаме два клуба за лигата - Левски и ЦСКА примерно.И дотам.Послее пак ще сме назад някъде си.А и незнам как ще завоюваме 15та позиция при все , че пред нас са ГЪрците а и догодина идва оная що годе добра ПЕТИЦА , а след нея за две години имаме общ коефициент от 2.750 и 2.250.... После вече идва сегашния сезон 2009/10 в които се справяме добре засега и може и да го добутаме доо 5-6 коеф.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

mavi
Контакти:

Мнениеот mavi » 25 авг 2009 13:20

Успех на отбора довечера :P :P :P

Върни се в “Архив”