slavi_1914 написа:Кой пък е казал,че до коледа. Дай боже и на пролет !
Че ако Левски отиде да играе в ЛЕ до 1/4 финал ще е загуба все пак трябва да минем тези 1/4 финал и да играем на 1/2 финал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
slavi_1914 написа:Кой пък е казал,че до коледа. Дай боже и на пролет !
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Дайте тия работи да ги смятаме в петък.Все пак успех на нашите и дано гърци и белгийци се поизложат малко.
Lord VOODOO написа:niki87 написа:Забравяте, че ако влезем в ШЛ получаваме 4т. бонус.Литекс ако влезе в ЛЕ получава 2т. бонус.Така че това не е никак малко,дори и нищо да не спечелим в групите.
Да прав си, но ти забравяш, че тези точки се делят на броя участници в ЕКТ, т.е. на 4 за нас. Клубовете си ги получават в пълен размер тия точки, но за коефициента на страна Левски ще донесе 1 точка, ако влезете в групите на ШЛ, а Литекс и ЦСКА по половин, ако влязат в групите на ЛЕ!
Абе успех и на трите ни отбора, пък каквото сабя покаже!
paceto написа:Lord VOODOO написа:niki87 написа:Забравяте, че ако влезем в ШЛ получаваме 4т. бонус.Литекс ако влезе в ЛЕ получава 2т. бонус.Така че това не е никак малко,дори и нищо да не спечелим в групите.
Да прав си, но ти забравяш, че тези точки се делят на броя участници в ЕКТ, т.е. на 4 за нас. Клубовете си ги получават в пълен размер тия точки, но за коефициента на страна Левски ще донесе 1 точка, ако влезете в групите на ШЛ, а Литекс и ЦСКА по половин, ако влязат в групите на ЛЕ!
Абе успех и на трите ни отбора, пък каквото сабя покаже!
В грешка си за Литекс
Ако Литекс не влезне в групите на ЛЕ получава 1,5, които се дават задължително без значение дали си имал победи и в двата мача, защото 4-ят кръг не носи точки, а само се дават тези 1,5 които са задължителни при участие в ЕКТ.
Ако Литекс влезне в групите ще получи директно 2 т към коефицента си
За ЦСКА е същото само не знам колко и дали се даваха точки в третият кръг, но за 4-ят както казах не се дават освен задължителните 1,5.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта